There are no ads, please add some


Gözübüyük fluit Ajax – PEC Zwolle

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangewezen als leidsman voor de competitie wedstrijd van aanstaande zaterdagavond tegen PEC Zwolle. Gözübüyük leidde Ajax ook in de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen, toen Ajax met 3-1 won in Tilburg op bezoek bij Willem II. Gözübüyük wordt in de ArenA geassisteerd door Dave Goossens en Bas van Dongen. Edwin van de Graaf is de vierde official.

Met Gözübüyük als scheidsrechter behaald Ajax over het algemeen goede resultaten. De laatste zes keer onder zijn leiding leverde dat de volle drie punten op. De wedstrijd Ajax – PEC Zwolle begint zaterdag om 20:45 uur in de ArenA.


Gerelateerde posts

35 reacties

   1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

    Feijenoord gaat de boot niet in in Almelo. PSV misschien gelijk spel, anders gewoon winst. Laat Ajax maar zorgen dat ze de volle buit binnenhalen, is lastig genoeg.

     1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

      Het is simpel. Als Ajax “gewoon” alles wint zijn we kampioen. We hebben het dus helemaal in eigen hand. Ik denk alleen dat we flink afhankelijk van anderen zullen worden dit seizoen.

     2. Widi

      Het begint met zelf goed spelen en winnen. Ik vind dat we geen slechtere selectie hebben dan Feyenooit. Zeker in de breedte. Ik zag wie ze hebben ingeschreven voor de CL. Buiten hun basis hebben ze niet heel veel. En ze gaan echt punten verliezen rond die CL wedstrijden. Maar wij zullen zelf moeten winnen.

     3. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

      Ik vind onze selectie best oke maar de trainer met staf is in mijn ogen onvoldoende. Keizer heeft toch te weinig bagage en laat, je weet mijn mening, zijn oren hangen naar blo…… Spijkerman. Die man heeft opeens weer praatjes en dat is gewoon slecht voor het Ajaxspel, dat gaat punten kosten.

     4. Widi

      Ik hoop dat Keizer groeit. En dat hij niet teveel naar Spijkerman luistert. We gaan het zien. In mei weten we alles.

 1. Vak 120

  Zwolle een mooie ploeg om weer in het ritme te komen! Scheids niet belangrijk,gewoon winnen en de 3 punten in A’dam houden

 2. Brokamp

  Schip heeft zeker een leuk team gebouwt maar dat mag ons er niet van weerhouden om er zaterdag vol op te klappen. Vorig jaar stonden we al snel met 1-0 achter tegen Zwolle maar dat kwam later nog goed. Belangrijk is dat we er vanaf de eerste minuut staan en ons niet laten verrassen.

 3. Charka53

  Het is geen garantie dat er weer wordt gewonnen maar dit Ajax moet toch zeker van Pec moeten winnen we moeten toch naar de titel .

  1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

   Huntelaar rechts??? Huntelaar spits, Dolberg vanaf links dan.

 4. Roybalder

  Eerst even kijken naar ons zelf, zelf die drie punten pakken ( waar ik de volste vertrouwen in heb). En trouwens: die kakkerlakken worden toch 1 keer in de 18 jaar kampioen.. dus die halen we toch wel in 😌❌❌❌

  1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

   Dat heb ik vaker, ten onrechte, gezegd 😂. Zijn een beetje teveel voorbeelden dat dat dus net ff wel heel veel zorgen gaf. Er staat geen elftal dat de Amsterdamse bluf uitstraalt. Ajax hoort bij opkomst op het veld al met 2-0 voor te staan en dat gevoel is inmiddels van lang geleden. Als je die koppies ziet zie je geen winnaars, je ziet hoopvolle koppies of al heel snel teneer geslagen koppies. Let maar eens op de ogen en gezochtsuitdrukking bij aanvang van de wedstrijd. Het is geen “wzawzdb” geen Ajax arrogantie die zegt van: wat kom je hier doen, opzouten en met een flinke nederlaag. Dat moet terugkomen.

     1. Widi

      Dat bedoel ik. Het is een aardige vent. Kan best voetballen. Maar hij straalt niets uit. Geen onoverwinnelijkheid. Geen mes tussen de tanden.

     2. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

      Welke speler wel. Denk alleen Huntelaar.

Reageren is niet mogelijk.