Keizer: ‘Ik denk dat er niemand meer bijkomt’

Met nog een aantal dagen te gaan op de transfermarkt zijn er nog dagelijks geruchten rond Ajax. Marcel Keizer verwacht echter dat er niet zo veel meer zal gebeuren. Hij was er in ieder geval duidelijk over dat hij geen aanwinsten meer verwacht. ‘Ik denk dat er niemand meer weggaat. Maar dat zei ik een aantal weken geleden voor het vertrek van Sanchez ook. Dus daar waag ik me niet meer aan. Ik hoop het in ieder geval niet. Of er nog iemand bijkomt? Nee, dat denk ik niet.’ Of daarmee ook de komst van Siem de Jong definitief van de baan is is niet duidelijk.

Related posts

23 Comments

 1. Cootje Adriaanse

  Nou, als ik lees dat er waarschijnlijk niemand meer bij komt, dan dus ook geen Nigel de Jong.

  We gaan het dus kennelijk doen met deze kwalitatief flink uitgedunde selectie. Sterkte! ☹️

  1. Emilio4Ajax

   Voordeel is wel dat we alleen voor het kampioenschap en de beker spelen…❌❌❌❤️??

 2. Marc Overdwars

  Oh oh, dus straks Hakim en Kasper weg, de 2 de Jongs terug en dan heeft Keizer in principe gelijk….er komt dan niemand bij…..zucht

 3. Hazez

  Fuck de fans en het voetbal maar wel een lekkere dikke bankrekening en daar draait het allemaal om bij ajax..

  1. Widi

   Als alle fans hetzelfde zouden willen, zou het al makkelijker zijn om ze blij te maken. Je hoeft hier maar de commentaren te lezen om te beseffen dat je nooit iedereen tevreden kunt stellen. Dus niet fuck de fans. Maar soms wel fuck al die verschillende meningen.

 4. Iamsterdam2015

  Of het is een media antwoord om geen tumult te wekken of ( en dat vind ik zorgelijker) hij weet het echt niet. Als je zegt
  ” ik denk” vraag ik mij af of hij wel wordt betrokken bij aan/ verkoop van spelers…..raar

 5. Widi

  Hier zie je de onervarenheid van Keizer. Hij moet gewoon doorverwijzen naar Overmars. En zeggen dat hij het niet weet. Deed Bosz ook altijd. Enerzijds heeft Keizer de leeftijd om dit te weten. Anderzijds moet het bestuur hem daarmee helpen nu blijkt dat hij dit aspect niet beheerst.

  1. EugAjax

   Widi eens op dit soort vlakken was Frank echt koning in de media. Zei eigenlijk altijd de goede dingen en geloofwaardige dingen. Geen idee wat Keizer hiermee wilde beogen maar vandaag hebben we Siem dus ja daar ga je dan. Maar goed de man is in een leerfase en als dat een steile leercurve word gaan we nog veel plezier aan hem beleven. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Vanaf hier is het “the only way is up”. Verdomme weer Engels. Komt omdat ik dat mooie gezegdes vind?

     1. EugAjax

      Ah over heen gelezen dus ik denk neem Frank als voorbeeld. Ja Peter vond ik bij Ajax vaak goed in de media. Overigens dit in tegenstelling tot zijn andere jaren. Maar veel uitglijders moet hij niet gaan maken in Duitsland, waar BR aan refereert met die Bild haaien in de buurt?

  2. -buitenkantje rechts-

   Bosz versprak zich deze week anders behoorlijk over Dolberg. Zo zeer dat de perschef ingreep..?⚽️

 6. Atty

  Als ik het nu zo leest,dan ook geen andere trainer waarom al dat geroep die komt die gaat het wordt dit jaar niets.

 7. Bigboss

  Denk je dat nou nog echt met ze alle we spelen nog
  Vd beker en kampioen. Ja het klopt maar voor hoe lang. Dit jaar in ieder geval niet helaas. Ook als de jong en nigel erbij komen niet.

  Huntelaar is de enige sit het verschil kan maken met dolberg maar dan moet de eerste opdracht zijn van de buitenspelers voorgeven. Voorzet om je man heen. Kijken tot hoelang ik dit seizoen wakker blijf. Bij de voer was het met geluk na de rust met bisz was ik weer wakker maar nu ik weet het niet maar denk voor de rust pfffffff

Comments are closed.