There are no ads, please add some


Keizer neemt Orejuela en Wöber mee naar Venlo

Marcel Keizer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen VVV Venlo en daarin maken de nieuwe aankopen Maximilian Wöber en Luis Manuel Orejuela hun debuut. Justin Kluivert ontbreekt vanwege een lichte spierblessure in zijn bovenbeen. VVV – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Selectie:

Andre Onana
Benjamin van Leer
Joël Veltman
Matthijs de Ligt
Maximilian Wöber
Nick Viergever
Luis Orejuela
Mitchell Dijks
Damil Dankerlui
Deyovaisio Zeefuik
Donny van de Beek
Hakim Ziyech
Carel Eiting
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
David Neres
Klaas Jan Huntelaar
Amin Younes
Vaclav Cerny
Kasper Dolberg

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

68 reacties

 1. Brokamp

  Ik verwacht Wober op links, de rest laat hij staan. Huntelaar zal wel op de bank beginnen en Cerny voor Kluivert.ook genoeg wissels in 1 keer. Ik heb vorige week VVV in Enschede gezien. Levensgevaarlijke ploeg, Woer kan direct getest worden

   1. Widi

    Je kunt Dijks nu toch wel thuis laten. Gijp zei het goed: het maakt niet uit wie je linksback zet,iedereen is beter dan Dijks.

    1. rickert

     het grootste probleem van Dijks is, dat het lijkt dat zn hoofd gewoon ergens anders is… bij elke situatie reageert hij instinctief gewoon niet. dan 2 seconde later komt er een keer een reactie. Ik weet niet wat er met die jongen aan de hand is, maar zo slecht als hij nu is, daar kan ik met mn hoofd niet eens bij. om te janken

     1. Widi

      Wat zijn probleem is, interesseert mij niet. Dat hij een probleem is wel. Een probleem waarvan ik dacht al een half jaar verlost te zijn. Weg ermee!

 2. Brokamp

  Ik verwacht Wober op links, de rest laat hij staan. Huntelaar zal wel op de bank beginnen en Cerny voor Kluivert.ook genoeg wissels in 1 keer. Ik heb vorige week VVV in Enschede gezien. Levensgevaarlijke ploeg, Wober kan direct getest worden, van Crooy is een gevaarlijke vleugelspits, zie zijn goal tegen Twente.

 3. Indojood

  Off: FdB heeft het zwaar bij CP. Heb met hem te doen. Als Ajacied hoop je dat hij het goed gaat doen.

  1. Widi

   Frank is een goede trainer en een prima vent. Hij lijkt wat ongelukkig bij het kiezen van een club. Ik vrees dat het daar ook niet goed komt.

   1. Indojood

    Sympathieke gast. Ajacied. Klassevoetballer. Goede trainer? Ik weet het niet. Je moet het op meerdere plekken bewijzen zoals Ronald Koeman.

  2. Widi

   Wat minder serieus: hij had Spijkerman moeten meenemen. Hij heeft zonder Spijkerman nooit succes geboekt.

  3. De Nees

   Och ook als iemand er niks van kan, kan ie altijd nog terug naar Ajax. Old men’s network.

 4. Ab is fan van Johan en Jonk

  Begint nu alweer: “de weg omhoog is ingezet” en “nu de weg omhoog doorzetten” Er is nog helemaal niets ingezet en er is nog niets om door te zetten. Alsof na eventuele winst komende zondag alles weer koek en ei is. Ongelooflijk eigenlijk. Lang leve het TH en een standbeeld voor Bergkamp en vd Sar ajb.

  1. De Nees

   Is er wel ’s wat verandert AB? Vlug een paar wedstrijdjes winnen en niemand heeft het er meer over. Rekenen gewoon weer op het opportunisme van de voetbalwereld. Enne…Cruijff’s standbeeld komt wel eerst, die andere 2 wachten maar op hun beurt.

   1. Ab is fan van Johan en Jonk

    Jij denkt dat dat standbeeld er ook echt komt van Johan? Waar haal jij die positieve gedachte vandaan? 😉

 5. Ab is fan van Johan en Jonk

  Als Wöber start zal het CV duo de Ligt Wöber zijn met Viergever op LB. Na gelezen te hebben dat Orejuela de laatste tijd al vanuit verweggistan teveel naar Veltman heeft gekeken maakt invulling RB niet echt uit.

 6. JohnDoe77

  Ben benieuwd! Prima om ze in te zetten, de verdediging die we tot nu toe hadden speelde geen voldoende bij elkaar!

    1. Indojood

     En terecht als je kijkt naar de staat waarin we verkeren. Europees voetbal mislopen, zelfs onder Kales, Jaakke, Vd Boog etc. is dat nog nooit gebeurd.

     1. Widi

      Paniek is nooit goed. Paniek zaaien evenmin. Willen we vooruit? Of willen we ons gelijk halen?

 7. Ab is fan van Johan en Jonk

  Widi, als de club nu nog niet in “paniek” is dan zal er de eerst komende 5-10 jaar niets gaan veranderen. Je klinkt alsof het allemaal wel meevalt. Juist nu moet er heel hard aan de stadionpoort gerammeld worden.

  1. Widi

   Nee. Er moet gehandeld worden. Maar dat paniek zaaien helpt geen bal. Je raakt er zelfs je frustraties niet van kwijt, want het blijft maar doorgaan.

  2. Widi

   Rammelen aan een poort? Weer een revolutie? Revoluties leveren altijd iets anders op dan wat de bedoeling was. Altijd. Met iedereen wegsturen bereik je niets. Met alleen maar zeggen hoe het niet moet ook niets. En mensen binnenhalen om hun achternaam werkt ook niet. Straks gaan we nog roepen om Estelle.

   1. KBouter

    We moeten ff rustig blijven en denken in oplossingen.

    Mocht die oplossing rammelen aan de poort betekenen in de toekomst, dan móet dat maar!

 8. AFCA my World

  Of het met deze spelers wel lukt is maar de vraag, er ontbreekt een leider,zou ziyech moeten zijn ! ⚽️

 9. Ab is fan van Johan en Jonk

  Ik hoor het al weer. We gaan gewoon door, veranderen niets. Misschien eens gezellig praten met elkaar en dan de weg omhoog inslaan. Mijn god, mensen moeten zixh kapot schamen en dan bedoel ik heel Ajax en al die supporters die nu al beginnen met prediken van rust en doorgaan. Gewoon de pleuris laten uitbreken. Kost dat twee jaar, prima jammer dan. Werd vandaag al meer dan genoeg in de zeik genomen met deze kut situatie en ik geef ze nog groot gelijk ook. Hele bravoure van Ajax is door de plee getrokken. Snel een ervaren trainer halen met ballen en met een eigen mening, liefhebber van het Ajax spel. Keizer assistent en Spijkerman achter de geraniums. Bergkamp naar Engeland en vd Sar gaat maar lekker rentenieren. Overmars laatste kans maar wel op andere functie.

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

   Ja hoor Widi, ja hoor. Ga jij nou maar thee drinken bij Ajax en lekker samen kijken hoe alles recht geluld kan worden. Ik geef aan wat supporters in het algemeen doormaken. Kut resultaten van Ajax, kut TH en consorten en dan krijg je ook nog de, logische, kut opmerkingen van anderen. Nee, daar wordt een mens vrolijk van, vooral als deze hele situatie al mijlenver van te voren zichtbaar was. Maar nee, tot voor kort werden de veren nog volop in de reten van th etc gestopt. God, god, god wat deden ze het goed. Al die supportertjes mogen van mij de tering krijgen. Ja, ik ben kwaad, godvergeten kwaad op die klootzakken bij Ajax. Ze verzieken mijn pleziertje en dat van heel veel anderen. Maar goed, blijf maar volhouden dat andern het ook niet kunnen tot Ling aan toe. Prima. Lijkt huet wel een struisvogelfarm. Prettige avond en verzin alvast een excuus voor het kut resultaat van morgen. Gegroet.

   1. Widi

    Jouw pleziertje? Wanneer was dat voor het laatst? Toen Jonk nog op de Toekomst liep? Want ongeacht de resultaten (goed of slecht) straal je hier al zeker een jaar geen plezier uit. Denk je dat ik blij ben met de gang van zaken? Natuurlijk niet. Maar ik ga niet aan poorten rammelen. Ik ga ook niets recht lullen. Het moet beter. Maar niet met een bezem of een guillotine. Maar goed: we zien binnenkort wel een paar honderd heethoofden de kantoren van het stadion bestormen. Misschien morgen al als het misloopt in Venlo. Of de bus tegenhouden. Ook een optie. Ik hou niet van thee. Maar dan drink ik liever thee.

    1. Ab is fan van Johan en Jonk

     Mijn pleziertje bij Ajax is nog niet zo lang geleden. Volgens mij voor de zomer? Maar ja, je weet het he, als iets kut is draai ik er niet omheen. Ik begin trouwens steeds meer te twijfelen of jij dezelfde Widi bent als die van ruim 6 maanden geleden. Zit een groot verschil tussen.

     1. Widi

      Er zitten nog dezelfde mensen als toen. Neres was al gekocht. Sar was dezelfde droogkloot als nu. Bergkamp deed wat hij nu doet. Overmars ook. Alleen valt de score nu anders uit. En vorig jaar rond deze tijd moest Bosz oprotten. Die kakkerlak was speciaal naar ons gekomen om ons kapot te maken. Ik ben juist dezelfde Widi. Ik verander niet door een paar overwinningen of een paar tegenslagen.

     2. Ab is fan van Johan en Jonk

      Weet je, ik ben je in ieder geval voor nu zat. Je krijgt Eug neigingen em je weet, daar kan ik heel slecht tegen. Dat er leuke wedstrijden zijn geweest, onder Bosz, maakt nietvdat ik een andere mening heb over de rest. Dat weet jij donders goed maar je vindt het leuk om spelletjes te spelen. Ik momenteel niet, het is geen tijd voor spelletjes nu maar tijd voor daden. Ik sla discussie met jou maar even over.

     3. Widi

      Ik speel absoluut geen spelletjes. Er moet iemand zijn die tegengas geeft. Naast BR doet verder niemand dat. Maar ik kom je tegemoet. Ik ga jou en Indojood voorlopig niet meer tegenspreken. Pas jij een beetje op met de M.E. morgen….

 10. Ajax1958

  De tegenslagen gaan komen wipi en ook jij gaat overboord met je mening. Let maar op!!! Kwestie van tijd.

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

   Als je nu nog niet om bent gaat dat nooit gebeuren Ajax1958. Dan is de plaat gewoon te dik.

    1. Ab is fan van Johan en Jonk

     Hoe groter de ellende hoe harder jij lacht. Geeft je toestand weer feilloos aan.

     1. De seijs

      Ik raak niet zo gauw in paniek. Jij wel jij loopt als een wilde😂om je heen te schreeuwen. Jij bent al heel gauw in paniek. Maar dat wist ik al heel lang van jou. Zijn de zwakste schakels in het leven die gauw in paniek raken. Die gaan ook van alles verzinnen. Nou daar herken jij je zelf wel in hè.😂😂abje.😂

Reageren is niet mogelijk.