There are no ads, please add some


‘Chelsea mengt zich in strijd om Sanchez, bedrag van 55 miljoen genoemd’

Davinson Sanchez vertrekt zo goed als zeker bij Ajax maar het is alleen de vraag naar welke club. Telegraaf-verslaggever Valentijn Driessen laat zondagmiddag bij Ziggo Sport weten dat inmiddels ook Chelsea zich heeft gemengd in de strijd om Sanchez en dat er zelfs een bedrag van 55 miljoen is genoemd.

Tottenham Hotspur heeft een bod van veertig miljoen gedaan maar dat is door Ajax afgeslagen. Volgens Driessen heeft ook Chelsea zich in de strijd gemengd en worden er zelfs bedragen van 50 tot 55 miljoen genoemd. Dat de international vertrekt uit Amsterdam staat volgens hem ‘als een paal boven water. Het is nu de vraag hoeveel Ajax gaat ontvangen voor Sanchez maar uiteindelijk ga je richting bedragen van tussen de 50 en 55 miljoen’. Sanchez die zaterdagavond ontbrak in de selectie van Ajax was zondagmorgen overigens wel gewoon aanwezig op de hersteltraining.

Bron: Ziggo


Gerelateerde posts

38 reacties

 1. AFCA my World

  Het word steeds mooier,straks komen Real en Barca ook nog , dat ie weggaat is zeker,maar voor hoeveel ??? ⚽️

  1. Bakkie

   Steeds mooier? Je beste speler gaat weg en wat is het bestuur aan het doen? De transfer van Barac gaat niet door en die opvolger van Sanchez daar hoor ik ook niks meer van.
   Ik weet alweer hoe het gaat, zit ik weer het hele seizoen naar jong Ajax te kijken terwijl we inmiddels 150 miljoen in de plus staan. De lol gaat er een beetje vanaf bij mij, ze gaan ook van Rosenborg verliezen let maar op.

   1. Litmanen

    Bakkie, hoe zou jij het oppakken? Straks komen ze met 70 miljoen. Aanpakken of gokken dat Sanchez komend seizoen niks breekt?
    Het blijkt verschrikkelijk moeilijk echte versterkingen naar Ajax te halen, wat is jouw oplossing?

    1. Bakkie

     Natuurlijk is het moeilijk, maar ik kan me niet voorstellen dat er in al die interessante voetballanden geen goeie spelers te vinden zijn die naar Ajax willen. En ja, dan leg je maar eens 14 miljoen neer met een salaris van 2 miljoen. Ik heb het dan over bijvoorbeeld de ‘kleinere’ landen in Zuid-Amerika (zoals Colombia, Bolivia, Paraguay) en bijvoorbeeld landen als Polen, Slowakije en Roemenie.

   1. HURBIE

    Natuurlijk niet verkopen
    Of kunnen we alleen nog maar juichen als er een speler wordt verkocht
    Niet omdat we hebben gewonnen

    1. Iedereen heeft een mening

     Hurbie, zoals altijd ben je ook afhankelijk van de speler en die heeft aangegeven dat hij een transfer wil maken. Als club kan je je daar tegen verzetten maar dat levert alleen maar verliezers op.

  2. Charlie2011

   Jammer dit hoor. Die jongen is jong en tottenham is ook weer niet zo hard. Loyaliteit naar je gappies man plus komt nog een colombiaan. Kut sanchez. Tyf op flikker

 2. Ed69

  Speel ze maar goed tegen elkaar uit. Als t even meezit mengen straks Barca en Real zich ook nog in de strijd en kan de prijs nog wel wens verder op gaan lopen.
  Marc 70 miljoen eisen, wedden dat ze toehappen!

 3. jojo123

  Als hij weg gaat is jammer, maar voor zo’n hoog bedrag kan het niet anders. Jammer, nu hij niet speelt is er niemand meer in de verdediging die de fouten van de backs ( voornamelijk Veltman) moet corrigeren. Tete had het niet nodig dus t is jammer…

 4. ritchy

  niet meer mee laten trainen ook niet met jong Ajax en ook geen salaris meer geven als je je niet meer op kan brengen om te gaan voetballen dan ook geen geld ik zeg dag Sanchez pleurt maar lekker op 🖕🏻🖕🏻🖕🏿🖕🏿

 5. Emilio4Ajax

  Haha…wat zei ik gisteren en eergisteren…hoeveel wil de “gek” er voor betalen…? Niet wij maar de markt bepaald de prijs. Ajax hoeft alleen maar ja te zeggen tegen de goede prijs…☀️🍻😎

 6. Geroldkohlen

  het mooiste zou zijn als hij toch nog in zou gaan, op het aanbod dat ajax hem gedaan heeft. maar wat gaat ajax doen, want de Italianen komen ook al voor dolberg??? alleen geld tellen, en straks een kinderklasje erop uit sturen? want weer zijn ze laat met halen van spelers, cl misgelopen, beste spelers dreigen weg te gaan ,en andere spelers zijn al weg, en in de eerste wedstrijd van de competitie word je te kijk gezet door Heracles en sta je 3 punten achter!!!

  1. Litmanen

   Wat moet je nou als hij weg wil en je kan een pak geld ophalen waar je vorig jaar niet eens van kon dromen?
   Wie heeft de wijsheid in pacht?

   1. EugAjax

    Gewoon aan zijn contract houden, dat is volgende topic Litmanen😄Marc geeft geen duimbreed toe aan eerdere uitspraken (voorlopig) lijkt wel een achtbaan al die berichten 😄

 7. Brokamp

  Jongens dit is een gebed zonder eind. Gewoon de hoogste bieder afwachten en dan overgaan tot de orde van de dag. TH aan de slag voor vervangers want je zult zien dat Dolberg ook nog gaat.

 8. Woody1710

  Alles is gewoon comp. Vervalsing / competititie hoort pas na de transferperiode te beginnen…. dat is FAIRPLAY

 9. JohnDoe77

  Als hij daarvoor weg gaat is hij op 1mln na de duurste verdediger ter wereld (qua transfer bedrag dan). Dat is toch bizar?

 10. Iedereen heeft een mening

  Tja, die is absoluut niet te houden. Die jongen is een broodvoetballer en kan een veelvoud verdienen en, niet heel onbelangrijk, nooit meer op kunstgras te hoeven spelen. Wij hebben “gelukkig” 1 jaar van hem mogen genieten. Nu is het voor ajax zaak om er zoveel mogelijk uit te halen. En verder weer op zoek gaan naar de “pareltjes”.

 11. Iedereen heeft een mening

  Misschien zou de regel zo moeten zijn dat eerst de clubs onderhandelen en daarna pas de speler. Nu wordt een speler gek gemaakt met een waanzinnig salaris etc waardoor een speler anders naar zijn huidige situatie kijkt en een transferverzoek indient. Als club sta je dan machteloos.

 12. paullus

  overmars en de rest van dat zooitje staan gelijk aan pinokkio not for sale
  tjuuuuus sanchez dolberg en waarschijnlijk ziyech

Reageren is niet mogelijk.