There are no ads, please add some


Veltman: ‘We hebben bij Overmars aangegeven dat er spelers bij moeten’

Joël Veltman heeft als aanvoerder bij de leiding van Ajax aangegeven dat de club zich moet versterken met meerdere spelers, zo liet Veltman weten na het verloren duel tegen Heracles Almelo. Naast Davy Klaassen (Everton), Bertrand Traoré, Kenny Tete (beiden Olympique Lyonnais), Jairo Riedewald (Crystal Palace) en Diederik Boer (PEC Zwolle) staat nu ook Davinson Sanchez op de nominatie om te vertrekken bij Ajax. ‘Meerdere spelers en ik hebben bij Marc Overmars aangegeven dat er spelers bij moeten. Een verdediger, misschien twee, misschien een ervaren middenvelder en eventueel een aanvaller, zo laat Veltman weten tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

114 reacties

  1. antonajax

   Veltman heeft zeker een punt. Er moeten wat spelers bij. Ajax is er zwakker op geworden punt. Investering van 10-15 miljoen is gewoon nodig!

   1. KBouter

    Het enigste wat Veltman aangeeft, en dat heb ik hier van de week vaker gelezen…hij geeft aan dat er betere spelers gekocht moeten worden, omdat Ajax ze zelf in de opleiding niet heeft zitten. Wil je meedoen om het kampioenschap en in Europa, dien je je te versterken, ondanks dat Ajax vorig seizoen de finale haalde. ( dat was vaak billendknijpend)

    1. koote207

     Ik snap ook wel dat dat het enige is wat Veltman aangeeft, maar ik reageer op antonajax, iedereen roept wel om versterkingen…. maar wie dan..? de grote jongens komen niet en iets anders is er niet, ik denk dat iedereen bij Ajax wil dat er versterkingen komen en ik weet zeker dat Overmars daar geld aan wil uitgeven maar wie o wie….moeten we dan in de eredivisie gaan zoeken…. zijn die beter als de spelers die zijn vertrokken…..? Het is weer net als vorig seizoen te laat te laat te laat te laat.!! En dit zou nooit meer gebeuren😒

     1. KBouter

      Ja dat is de vraag. Welke speler die bv beter is dan Veltman of Dijks wil in Nederland voetballen? Ik ken ze niet.

     2. koote207

      Dat bedoel ik, die kom je niet tegen al geef je zelf €20 miljoen uit dan willen ze niet.

     3. Litmanen

      Probleem is dat je echte versterkingen in Nederland niet vind. Dat spul wat 010 heeft gekocht is niet slecht maar ook geen top.
      Als ik Ziyech gister zie spelen dan heb je een type Poulsen nodig om hem zo te laten voetballen. Er gaat verdedigend niets van hem uit en aanvallend neemt hij veel te veel risico, met veel balverlies.
      Als Keizer een kerel is zou ik De Jong voor Ziyech brengen. al was het maar om hem wakker te maken.
      En anders moet hij VeRbeek en Schone anders laten voetballen, wat niet goed is voor de rest van het elftal.

      Overmars moet sowieso een vervanger in Columbia gaan zoeken voor Sanchez.

      Maar het wordt een moeilijk verhaal.

     4. HURBIE

      Daar hoef je geen Veltman voor te heten om dat te zeggen
      Dat doen wij hier op deze site al heel lang

     5. antonajax

      Welk ajax systeem. Hij wisseld dijks om 3-4-3 te gaan spelen. Er lopen in zuid amerika spelers zat rond die bij ajax willen voetballen en een meerwaarde zijn voor het elftal. Kosten rond de 5 miljoen per stuk. En van iedere 3 spelers die je koopt zit er 1 topper tussen

     6. Teuntje

      Dat is onze job ook niet, KBouter. Wij zijn supporter van de club en zijn niet dag in dat uit met scouting etc bezig.
      Deze mensen lopen wel rond bij Ajax en de club en het scoutingteam zouden eens bijtijds moeten anticiperen. Met bijtijds bedoel ik dus niet aan het eind van de transferperiode!!

  1. EvdB

   Ajax is een handelshuis geworden.
   Spelers worden of te snel afgeschreven en verkocht en de beteten wirden sowieso verkocht.
   Dit gaat hoe dan ook ten koste van het resultaat. Dat is de reden dat er al 3 jaar geen prijzen zijn gewonnen.

 1. Slingertje.

  Daarmee geeft hij ook meteen een bewijs van onvermogen over zichzelf af.
  Gisteren liepen ze als oude wijven te verdedigen bij Ajax en er moet ook zeker een ervaren middenvelder bij.
  Laten we maar hopen dat Overmars snel gaat handelen deze weken maar eerst een vervanger voor Sanchez haalt in Colombia.

 2. Charka53

  Hij heeft inderdaad gelijk dat er spelers bij moeten we redden het net in de Nederlandse competitie laat staan in de EL en als we dan toch spelers halen koop dan ook gelijk een nieuwe aanvoerder.

  1. AjaxKat

   Hij geeft het helemaal goed aan, ook de posities waar er versterkingen zouden moeten komen.
   Maar meneer Veltman moet ook eens leren de hand in eigen boezem te steken en daar de verantwoordelijkheid te nemen… als aanvoerder.

   Heb de wedstrijd gisteren helaas moeten missen maar op papier had Ajax toch een beter team dan Heracles? Er wordt nu van alles over Keizer gezegd maar ik denk dat de spelers in het veld (en de trainer) ook Klaassen missen. Die liep zoveel dicht, was een aanjager en gaf spelers op hun flikker als ze iets verkeerds deden. Ben bang dat dat de oorzaak is van het falen op het veld. In beide wedstrijden tegen Nice had ik dat gevoel ook. Denk dat een trainer in het heetst van de strijd weinig meer te vertellen heeft en dan heb je een sterke aanvoerder zoals Klaassen nodig. Denk dat het daarom voor Ajax op dit moment ook beter is om een aanvoerder in de as van het veld te hebben. Klaassen was overal op het veld. Vd Beek is wel zn opvolger maar heeft volgens mij nog niet het aanzien zoals Klaassen. Ziyech is dan denk ik beter.

   Er gaat op dit moment op meerdere plekken veel mis binnen Ajax, denk dat je dat niet zomaar oplost met een paar aankopen. Ook de onervarenheid van Keizer speelt daarin mee. Ben dus bang dat er voor de winterstop veel verloren gaat.

   1. Litmanen

    Ziyech was gisteren op dat doelpunt na erg zwak. Veel balverlies en positioneel bij balverlies steeds op de verkeerde plek.
    Hij overschat zichzelf een beetje boel.

    1. EugAjax

     Eens Litmanen Ziyech heeft vaak het idee dat hij het helemaal alleen kan doen…..en ook met die veije trappen. Ik zou tegen Keizer willen zeggen neem Ziyech en Schone apart. Laat statistieken zien van beide spelers mbt vrije trappen en dan zal Ziyech moeten onderkennen dat hij de veters van Lasse nog niet eens mag vastmaken met vrije trappen….dus Lasse weer achter de bal!

     1. koote207

      Vorige week naar de opendag geweest met mn zoontje, hij wilde met Ziyech op de foto maar daar kon geen lachje vanaf en geen vriendelijk woord, ik heb het idee dat hij er totaal geen zin in heeft…

     2. EugAjax

      Koote wat je hier omschrijft vind ik niet kunnen op een open dag. Spreekt dan wel boekdelen helaas

     3. Litmanen

      Ziyech gedraagt zich inderdaad als een vedette bij de vrije trappen. Elke keer hoop ik ook dat Schone die trap gaat nemen. Ik zie Ziyech voorlopig niet scoren uit een vrije trap.

      En Eug. van statistieken houden ze hier niet zo. Ze gaan hier liever uit van onderbuikgevoelens. Beide goals gisteren waren vast en zeker de schuld van Veltman…….

     4. EugAjax

      Hahaha ja ik ben er ook bang voor Litmanen. Maar goed makkelijk te weerleggen. Ik moest eigenlijk wel lachen toen ik verhaal las van de CEO van het bedrijf die de speler statistieken van iedereen bijhoud. Vanwege de veler perceptie had hij ook nooit verwacht dat naast Klaassen Veltman de meest effectieve speler van Ajax was vorig seizoen. Hij heeft zijn data drie keer extra ge-analyseerd om zeker te zijn dat ze geen fouten hadden gemaakt. Haha dus ergens begrijp ik het wel wat velen roepen hier, maar kloppen doet het niet !

 3. Ajax XXX

  Gelukkig hebben we al een nieuwe rechtsback. Vorig jaar heeft Veltman teveel fouten gemaakt op die positie en gister was hij helaas ook 1 van de mindere.

 4. ajaxpers

  Er is een mythe in het leven geroepen dat Ajax aantrekkelijk/aanvallend moet voetballen maar daarvoor moet het plaatje wel 100% kloppen anders moet je voor het resultaat gaan. Door dit mythe dacht het team gisteren ng een paar te kunnen scoren wat onnodig was want 0-1 was 3 punten. Als de hele organisatie dan weg is dan kun je de verdediging niks verwijten. Daarvoor is er trainer aangesteld.

  1. AB

   Ajaxpers wil weer de Boer voetbal. Frank is met die tactiek geloof ik nu al de mist in gegaan in Engeland. Ik ben en blijf voor de “mythe”.

 5. Reservewissel

  Kans is groot dat we Dolberg ook kwijt raken als dembele verkocht wordt bij Dortmund. Dan heeft Bosz een goeie zak geld liggen namelijk. Daar zal ik overigens minder zuur om zijn dan t vertrek van Sanchez.

 6. Jimmy1971

  Ajax anticipeerd , jaar na jaar , te laat op de transfermarkt !
  Dan worden er vlak voor de deadline meestal nog 1 of 2 sterkhouders weg gekocht , en dan lopen we tot de winterstop weer achter de feiten aan !
  Dit heeft ons al de nodige schalen gekost !
  Ik denk dat de meeste supporters liever wat minder geld op de rekening hebben en wat meer prijzen ..

 7. Kingkong

  Hij heeft gelijk maar ik houd mijn hart vast ,ze lijken bij Ajax de bank rekening belangrijker te vinden.

 8. AjaxJay070

  Ja klopt moet ook, zou ook Klaas Jan en Frenkie laten starten tegen Rosenborg. En ik vond en vind t nog steeds lachwekkend dat MK als hoofdcoach van ons aller Ajax is aangesteld. We kunnen wel met zn allen roepen dat hij meer krediet verdiend, maar op basis waarvan??? Een beetje goed gespeeld met de beste spelers uit heel de JL. lekker naief aanvallen, is geen facking potje op de ps. Hopenlijk dat iemand dit m gaat vertellen, die wissels….

 9. EugAjax

  Joel ik ga uit van een beginnersfoutje hier, maar als aanvoerder dien je naar buiten toe ten alle tijden de rust te bewaren, intern sla je maar met vuist op tafel als je denkt dat dat nodig is. Dat doe je niet in de media. Ik vind je een goede verdediger, maar als aanvoerder leer je hier hopelijk van. Nu kan er beeld ontstaan dat selectie, staf en beleidsbepalers niet op 1 lijn zitten en dat zou vreemd zijn in jouw geval aangezien je laatst verlengd hebt. Overigens wel een goede aanvoerdersactie wat mij betreft. Gaarne houden bij dit schoonheidsfoutje

  1. Litmanen

   Ik denk dat het te maken heeft met het beschermen van je coach. Ook Keizer ligt oo zijn knieen voor versterkingen.

 10. Indojood

  Wat een zooitje is het toch bij ons. Om gierend gek van te worden. Sinds 2014 hebben we één goede periode gehad en dat was nadat Bosz zijn eigen plan ging trekken na de winterstop. Daar viel best nog wat op aan te merken maar er zat een herkenbare visie achter. Toen ik gisteren die Spijkerman zag bekroop me een groot gevoel van leegte en het besef dat we verder dan ooit van Johan’s visie af staan.

 11. Indojood

  Buitenkantje rechts, in het geval dat je meeleest. Ik hoop dat alles okay is met je en dat je afwezigheid niet vanwege ernstige redenen is.

  1. EugAjax

   Indojood, het oogt op zijn minst inderdaad als een zootje. Er word nu echte leiderschap gevraagd, en anders word het dubbel moeilijk seizoen. Dat was het al door ongeval Nouri, maar we gaan nu te maken krijgen met (onverwachte) kikkers die uit kruiwagen springen. Ajax en TH moet nu hard ingrijpen en tot hier en niet verder dat gezeik van gister. Voornamelijk van Sanchez en nota bene onze aanvoerder! En inderdaad buitenkantje rechts waar ben je als we je nodig hebben😄. En ik hoop met Indojood mee dat dit geen ernstige oorzaak heeft man. We missen je!

   1. Toppertje

    Wedstrijd door vakantie niet kunnen zien dus ik kan daarover geen oordeel geven. Wat ik wel vind is dat je een speler die niet onomstreden is geen aanvoerder kan maken. Veltman heeft al zijn handen vol om zelf een goede partij te spelen. Ik had zelf Ziyech aanvoerded gemaakt zodat hij gedwongen wordt om zich meer te laten gelden. Verder blijf ik herhalen dat de aanval aan de buitenkanten te licht is. Incidenteel een goede wedstrijd maar te weinig om met name Dolberg in stelling te brengen. Ik zie daarom daar het liefst een directe versterking komen.

 12. Yindi

  John Doe maar ook Widi zijn rustig op het moment. Ze weten het ff niet want Overmars doet zijn werk toch zo goed?!!

  1. Indojood

   Overmars is eigenlijk nog niet eens het probleem. Bergkamp die zijn pionnetjes Keizer, Winter en Spijkerman naar voren heeft geschoven en Sar kijkt gewoon even opzij. Dit trio zal straks geslachtofferd worden maar Dennis ontloopt weer zijn verantwoordelijkheid.

     1. KBouter

      Noem jij het maar hoe jij wilt, ik ben realistischer en iets minder een klein kind die maar steeds een zondebok zoeken.

      Eerst vorige week Overmars helemaal met de grond gelijk maken en er stilletjes op terugkomen en dan maar Bergkamp als kwade genius aanwijzen.

      Lachwekkend is het wel in ieder geval.

      En met deze post zeg ik niét dat ik het TH steun, maar alleen maar afzeiken heeft geen zin. Betere spelers komen hier niet en zelfs Veltman zegt je móet kopen, want in de opleiding zit geen kwaliteit op dit moment.

     2. Indojood

      Vind Overmars nog steeds onvoldoende werk afleveren maar met deze selectie moet het mogelijk zijn om Heracles te verslaan. Daar heeft Overmars niet veel te maken. Misschien zou jij het advies van Remco425 eens moeten opvolgen. Hij heeft de biografie van Johan gelezen en komt tot de conclusie dat veel van wat er bij Ajax gebeurt niets met de visie van Johan te maken heeft, ondanks dat ie al pro-Cruijff was. Wat er met jou is gebeurd, God mag het weten. Schellen van je ogen, zou ik zeggen. Sinds 2014, nul prijzen, 130 M binnengeharkt, alleen een half jaar onder Bosz aantrekkelijk voetbal met een geslaagde Europese campagne. Wij zijn de rijkste, we zijn allang niet meer de beste.

      En nu liggen de meningsverschillen gewoon op straat. Er is gewoon totaal geen visie, beleid en controle. Is dat jouw schuld, mijn schuld, schuld van de F-side, de media? Door wie wordt Ajax geleid? Wie hebben de touwtjes in handen?

      Laat me niet lachen met je realisme.

     3. KBouter

      Grotendeels kan ik leven met wat je zegt, maar afgeven en alleen maar zeiken hier helpt niet. Dat je negatief over het TH bent is je goed recht…schrijf ze een brief of mail ze.

   1. EugAjax

    Indojood hier ben ik het natuurlijk niet mee eens? Maar ik wil weleens van je weten waar ontloopt Dennis elke keer zijn verantwoordelijkheid als ik vragen mag?
    – hij heeft zijn vriendschap met Jonk opgeofferd omdat het voor Ajax beter was, dat is verantwoordelijkheid nemen
    – hij is nu hoofd betaald voetbal (A1, Jong Ajax en eerste elftal) dat is verantwoordelijk zijn voor
    – hij zit in TH, met zijn drieen hoofdverantwoordelijk
    – hij stelt goede trainers aan tot dusver: De Boer en Bosz. Keizer gaan we nog zien, maar voor JA was hij erg goed
    – hij beslist mee over aan- en verkoop is verantwoording nemen
    en zo kan ik nog wel doorgaan
    Sinds Dennis verantwoordelijk is of medeverantwoordelijk heeft Ajax vier schalen opgehaald, een Europese finale gehaald, en twee keer op laatste speeldag titel verloren. Dus vier keer eerste, drie keer tweede en een Europese finale en met veel eigen jeugd, nu wat minder idd.
    Maar als jij met verantwoordelijk zijn bedoelt dat hij weg moet ja dan heb je gelijk dan neemt hij geen verantoowrdelijkheid. En dat zou meteen ook belachelijk zijn want veel spreekt in zijn voordeel. Hij is de man waar alles omdraait binnen Ajax en dat doet hij goed over het algemeen.

    1. Indojood

     Ik ga hierover niet meer verder uitweiden. Dennis heeft ervoor gezorgd dat Johan uiteindelijk zijn handen van Ajax aftrok, hij wees als ENIGE Jonk als schuldige aan. Wat nou vriendschap. Voor de rest ken je mijn mening en mijn onderbouwing en Dennis mag van mij op de boot naar Londen.

     1. EugAjax

      Hahaha nee hoor Indojood dat hoeft niet na laten kijken. Jol en zijn fantastische voetbal waren de oorzaak van de kolom van Johan. Jol weg en toen moesten ze een trainer aanstellen. Volgens mij was dat De Boer. Het was zelfs hun eerste actie. Mag jij raden wie de revolutie startte? Ja dat was Dennis met een belletje naar Johan en de rest os geschiedenis. Dus op zijn minst was Dennis enigszins betrokken bij aanstelling De Boer. Johan heeft inderdaad zijn handen ervan afgetrokken, en daar hoeven we ook niet meer over te discussieren, maar dat is dus JUIST verantwoordelijkheid nemen. En het klopt niet dat Dennis als ENIGE Jonk als schuldige aanwees. Je bent echt verkeerd ingelicht of je kijkt door verkeerde bril heen dat kan ook. Dennis heeft zelfs niks tegen Jonk gehad als opleider van jeugd. Hij had wat tegen het entourage van Jonk. En Wim bleef die groep teveel steunen. Dat is DE oorzaak van de breuk. Maar gaat mij meer om je opmerking geen verantwoording nemen. Hij heeft meerdere malen dus juist WEL verantwoording genomen. Daar horen impopulaire maatregelen bij. En dat bedoel ik met vriendschapsgevoelens aan de kant zetten en in belang van Ajax uiteindelijk Jonk laten gaan. Omdat er totaal niet meer samengewerkt werd. Dus nee ik laat me niet nakijken haha. Ik ben wel benieuwd wie jij zou aanstellen als hoofd betaald voetbal als Dennis door jou op de boot is gezet? Ik neem aan Jonk? Maar dat is niet realistisch, want niet alleen Dennis moest hem niet meer…

     2. EugAjax

      OK Indojood. Ik heb even terug gelezen maar bij beide trainers moet staan mede aangesteld. Op zeker dat hij dat samen met anderen heeft mee besloten. TH lid? Ik moet zeggen het kwartet wat je noemt zou ik nog niet eens verkeerd vinden mochten we een volledig nieuwe samenstelling nodig hebben. Molenaar ben ik voor, Jonk ook (ja hou je vast maar alleen ZONDER zijn entourage en anders niet), Ling had ik hoog zitten, maar na dat (sorry voor woord) flut rapport van hem twijfel ik enorm. Het was namelijk ewn vooringenomen rapport. Hoewel hij terechte en rake dingen zei over organisatie en beslissingsbevoegdheden. Daar heeft Ajax wat aan gedaan vind ik. Jordi mag van mij komen. Maar als je als doel hebt voor Johan zijn visie dan weet ik niet of dat de goede reden is. Hij heeft zelf al aangegeven een op belangrijke punten andere visie te hebben als zijn vader door zijn Alaves jaren. En als laatste NEE Dennis is niet uitvinder van Johan zijn plan en helemaal niet van zijn visie natuurlijk. Ik heb het meer over hoe revolutie is gestart. Dennis kwam stage lopen vanwegen KNVB cursus bij de Toekomst. Daar constateerde hij dat er weinig nog gewerkt werd zoals hij dat vroeger gewend was. Daarop heeft hij Johan gebeld en die twee hebben samen na diner de handschoen opgepakt. Ze hebben Jonk er meteen bij betrokken en toen hebben ze met vele misschine wel alle invloedrijke Ajacieden gesproken. Daar is volgens mij dit plan uit voortgekomen waar Johan zijn naam aan verbond. Het is dus een plan der Ajacieden en Dennis, Johan en Wim hebben toen voortouw genomen, rest is geschiedenis. Klopt dat Johan heeft geroepen dat er geen plan Cruijff was, ze moesten het maar plan Jany, Rinus of desnoods Ajax noemen omdat daar in jaren 60 gromdlegging kwam van het grote Ajax. Hopelijk ben ik nu iets duidelijker. Dennis piloot dat zou wel een stunt zijn met zijn vliegangst hahahaha riemen vast 😂😂😂.

     3. EugAjax

      En ik vergeet te melden dat ik het wel volledig eens ben met feit dat Dennis geen assistent kan zijn als hij hoofd betaald voetbal is. Ik vind wel dat hij Keizer met raad en daad zou bij kunnen staan, om hem te begeleiden. Als Keizer daar behoefte aan zou hebben

     4. Indojood

      Ja, ik zou Jonk, Molenaar, Jordi en Ling de boel laten runnen. Ling en Molenaar zijn gepokt en gemazeld buiten het voetbal en Jonk en Jordi voor de visie van Johan.

     5. Indojood

      Maar goed, volgens jou is niet Johan maar Dennis de uitvinder van Johan’s plan, waarvan Johan trouwens altijd gezegd heeft dat het terug te leiden is op Jany vd Veen en Rinus Michels. Nog even en Dennis is gezagvoerder op een Boeing, mwoah dat lijkt me onwaarschijnlijk. Dennis, de hulptrainer die zijn baas kan overrulen. Hoe verzin je het?

  2. De Nees

   Ik heb bijkans tekenkrommend je betoog zitten lezen Eug. Voor iemand die zoveel analyseerd kom je wel met een heel eenzijdige belichting van de zaken. Die opsomming van Dennis geweldige bijdrages, daar kan je ook een waslijst aan negatieve tegenoverzetten. Dat Dennis zijn vriendschap met Jonk heeft opgeofferd daar ging ff het licht uit bij mij. Dennis zwaait duidelijk de scepter bij Ajax. Hij elimineert iedereen die niet in zijn pas loopt, waarom noem je het rijtje namen niet als Trustfull, Jonk, Bosz, Cruijff en zullen er niet meer onbekendere namen zijn, zou mij niet verbasen. En de ruzies met deze heren ging niet om het minste geringste, daar moet je veel gewicht aan geven en je gaan afvragen waarom Dennis er telkens bij betrokken is. D’r kan niks gebeuren zonder groen licht van Bergkamp, wat denk je dat in de TH Ouaali die geen enkele bagage heeft tegen DB kan opnemen? Is Overmars iemand die hard op tafel slaat en zijn zin doordrijft in het TH? Die aversie tegen Ling is nergens op gebaseerd, aik lees alleen iets over een rapport? Is dat alles? Hij heeft veel meer kwaliteiten in zich, Cruijff zag het niet zomaar in hem. Noem ’s 1 iemand die Cruijff naar voren heeft geschoven en het niet heeft waargemaakt. En Dennis zou met 1 belletje naar Cruijff de boel hebben gestart, wat een pile of crap, niet te geloven. Alsof Cruijff hem daarvoor nodig had, hij wist van haver tot gort wat er altijd speelde, had daarbij nog genoeg anderen die hem inlichtte. Dat Dennis zijn verantwoordelijkheid neemt is absoluut geen verdienste, daarvoor hoef je hem niet zo uitdrukklijk te prijzen, het is niet meer dan je plicht. Als de entourage de oorzaak was van de breuk met Jonk, met welk gezag en welke visie torpedeerde Dennis dit dan. Op basis waarvan wist Dennis dit beter? Pff sorry voor dit lange verhaal, maar Eug je komt met zoveel eenzijdige partijtrekkerij dat ik met wel honderd wedervragen zit.

  1. Sjakie1952

   Weet jij dat niet John? Jij bent toch zo’n Ajax-kenner? Nee Veltman is een speler van Ajax

 13. Sjakie1952

  Wel gek als de spelers om versterking moeten vragen terwijl de competitie is begonnen. Misschien schrikt men nu wakker. Kom op Mark Netto als je het nog niet had begrepen jij bent aan zet

 14. JohnDoe77

  Hij kan meteen om een nieuwe spits ook gaan vragen. AC Milan is nog niet uitgewinkeld en lijkt Dolberg interessant te vinden! 😳

  1. Kingkong

   Als je met zo’n veld overwicht niet scoort tegen Heracles heb je niks te zoeken bij AC

 15. Linda.ajax

  Er moeten zeker spelers komen.
  Als ze nou die markt eens voor de zomervakantie dichtgooien, dan kan dit met sanchez en misschien dolberg niet gebeuren. En dan kan je tenminste met de spelers voorbereiden die blijven. En kampioen worden.
  Is het seizoen al begonnen, dan worden ze nog verkocht. 😕

 16. hubert

  ik heb het al voordat de training begon gezegd. als het in het begin niet goed gast word de trainer weer afgedrukt en zie hier de opmerkingen eens geef die man nou eens de tijden de kans en beoordeel hem op een heel seizoen masr nee onze miereneujers en negatievelingen boren iedereen weer de grond in wat een prachtige supporters zijn jullie toch als het goed gast vooraan staan als het slecht gaat alleen naar zeiken en afbreken. jullie zijn het niet waard jullie ajax supporter te noemen de goede te na gelaten de slechte supporters zijn nog veel slechter dan ajax. zorg maar eens eerst dat je wat presteert als supporter en als jullie dat voor elkaar krijgen mogen jullie mee praten eerder niet

 17. Cootje Adriaanse

  Het is jaar in jaar uit hetzelfde liedje. Ajax is weliswaar een voetbalclub, maar bovenal een beursgenoteerd bedrijf. Tegen elke voetbalziel geschopt, is winst maken voor Ajax prioriteit nummer één. En dat doen ze door veel spelers voor heel veel geld te verkopen.

  Nu roepen dat er spelers bij moeten is pure paniek. Je had je selectie in mei al klaar moeten hebben bij wijze van spreken, inclusief schaduwopties voor een eventueel vertrek.

  Ajax heeft een heel scoutingsapparaat. Voor de mensen die hier vragen om namen als iemand zegt er moet versterking komen: dát is juist aan dat scoutingsapparaat! Die moeten al anticiperen op eventuele vertrekken. Het is nu (en zo lijkt het elk seizoen weer) gewoon te laat: inmiddels uitgeschakeld voor de CL en op achterstand op de concurrenten jn de Eredivisie. Of nemen we straks weer genoegen met een verliezend finaleplaats in de Europa League maar feitelijk met lege handen.

 18. Ajax belg

  Veldman zou beter eerst zijn belabberd spel verbeteren , verdedigen doe je niet op5 meter van je man , wanneer gaat hij dat eens leren

 19. AFCA my World

  Hopelijk vertrekt Veltman dan,heeft CL plaats verspeeld en kreeg gisteren zijn ploeg niet op orde,weg met die gast ! ⚽️

 20. Brokamp

  Als Veltman vind dat er versterking moet komen heeft hijvolledig gelijk. Laten we dan beginnen om eerst zijn eigen positie te versterken dan is er in ieder geval een begin. Hiervoor hebben we toch net een nieuwe Colombiaanse speler gecontracteer. Dan Youness, zou het niet zo kunnen zijn dat die moet blijven staan om belangstelling te kunnen trekken van andere clubs want ik kan me niet voorstellen dat ze hem laten staan om dat hij zo prima speelt. Hiervoor snel Neres of Cerny gebruiken. En helaas Schone voor jou graag Frankie de Jong. En als Dolberg iet goed speelt dan Klaas Jan al na 45 minuten brengen en niet het laatste kwartiertje. Dan ben je al te laat.

 21. AB

  Blijven volhouden dat Ling een vooringenomen rapport heeft geschreven is ook wel redelijk eigenzinnig en …… gewoon niet waar. Ik ben inmiddels ook heel erg nieuwsgierig wel boek van Johan Eug heeft gelezen. Zoals hij zegt dat het gegaan is heb ik nergens kunnen terug vinden. Misschien …….. in de scriptie van Eug. Maar ja, die mag niemand lezen.

  1. Indojood

   Tsja, iets met pot, ketel en zwart. Blijft verbazingwekkend, jezelf Cruijff fan noemen en alles wat Johan heeft gezegd negeren of ontkennen.

  2. Indojood

   En brokkenpiloot Dennis die zijn hand maar niet van de stuurknuppel kan houden, blijven steunen. Vind je het gek dat we nooit tot grote hoogtes stijgen.

  3. EugAjax

   AB, wat denk je Ling krijgt van Cruijff opdracht om rapport te schrijven. Geen probleem, omdat ik dacht dat Ling daar ook aangewezen persoon voor is. Maar dan lees je hoe hij de interviews heeft gedaan en ja dan kan je concluderen wat ik doe. Daarvoor lees ik meer dan alleen Johan zijn boek ja. Hoor en wederhoor? Lijkt me logisch. Op zijn minst vreemd dat heer Ling max 5 minuten heeft gesproken met Dennis en Marc toch? En voor so een complex probleem had wel meer tijd in mogen zitten. Dus ja rapport was subjectief en niet objectief. Ik geef ook aan dat er wel goede en rake punten in zaten in mijn optiek ja. En @Indojood fan ijn van iemand of blind volger zit een verschil in ja. Vraag dat maar aan bijv Rijkaard. Frank is mega fan Johan heeft een vriendschappelijke band zelfs, een van de hechtste en toch heeft hij Milan invloeden toegepast ten tijden van Barca trainersschap. En ik neem aan dat je weet hoe Johan dacht over Italiaans voetbal en ook Milan. Dus het kan echt beide hoor. Fan zijn en dingen soms anders zien dan Johan. Je noemt Dennis een brokkenpiloot. Welke brokken en waar is hij gecrashed? Mag ik even quote van jullie Wim even aanhalen aan begin vorig seizoen:
   “Dennis en andere leden van TH hebben gekozen voor een andere richting. We hadden als doel ooit weer de Europese top te bestormen, tenminste een Europese finale te halen. Ik zie dit nu niet meer gebeuren…..” en nu komt het nu haalt Ajax met dat ‘totaal nieuwe’ beleid WEL een Europese finale en wat denk je. Jonk en zijn vriend Jongkind in koor in VI, en dan vooral zijn vriend Jongkind: “prachtig om dat jonge grut zo te zien. Prachtig dat wij daar een bijdrage aan hebben gehad, ergo je ziet dat de jeugdopleiding grote stappen heeft gemaakt. En nu ja nu is het afwachten hoe het verder gaat terwijl je ziet dat Ajax steeds verder afglijd van waar wij voor staan”.
   Snap je nu een beetje waarom ik een bloedhekel heb aan vooral gevolg van Jonk, maar ook Jonk ben ik dus geen fan van! Dat Johan hem hoog heeft zitten prima, maar daar hoef ik niet mee eens te zijn. Jonk eerst melden dat zonder hem en Johan Ajax niks meer zal bereiken in Europa om vervolgens het succes te claimen of mede te claimen als het wel gebeurt. En ja in 1 woord LACHWEKKEND! Ik heb er geen ander woord voor. Geeft meteen een inkijk hoe de personen in kwestie zijn. Ik persoonlijk concludeer dus dat vooral het gevolg van Jonk in naam van Johan handelde. Dat zou jij als Johan blinde volger juist heel erg moeten vinden. Echt je zoekt de controverse echt in de verkeerde hoek. Je moet in entourage van Jonk zijn en niet bij de op en top Ajacied Dennis Bergkamp.
   O en AB, een scriptie is openbaar. Zoek en gij zult vinden. En ik zal je alvast melden bespaar het zoeken want ook met mijn bevindingen kan en zal Ajax niet veel tot niks doen😄!

  4. De Nees

   Eug ik ben op zich niet halstarrig ingesteld, met goede eerlijke argumenten kan ik best meegaan. Maar nu kom je met een quote uit VI om je punt te maken, maar waar op zich niet veel mis mee is. Je verwacht toch niet dat ze zeggen te balen van de finaleplaats, tuurlijk gunnen ze dat de spelers. En ja mogen zij zich afvragen hoe het hierna verder gaat? Dat vraag ik me nml ook af. Trouwens de finale was nu eenmalig, pas als ajax een vast partoon laat zien van europees meetellen dan pas is Ajax op de goede weg. Hoeveel geluk zat er niet bij en hoe matig waren bijna alle uitwedstrijden. Ajax is er nog lang niet, dus dat kokketeren met 1 succesvolle europees avontuur is misplaatst. Ik verwijs ook naar boven op mijn post op jouw wel erg hosanna verhaal over Bergkamp.

   1. EugAjax

    De Nees we zijn met zijn allen best halstarrig ingesteld hoor hahaha. Ik zeker ook. Dit uit VI was meer bedoeld als punt te maken. Jonk en zijn gevolg zeggen eerst nu wij weg zijn kan Ajax al zijn ambities overboord gooien want dit gaat nergens naar. En dan halen ze inderdaad een tussendoel, europese finale, en dan komen ze succes claimen. Ze zeggen letterlijk dat het grotendeels door hun invloed komt. Kijk dan eens naar opstelling finale. Dan is het bullsit want helft elftal had niet eens bij Ajax gespeeld met Jonk aan roer………..dat bedoel ik. Ik ben wel met je eens Ajax is er nog lang niet en moet gaan uitkijken niet volledig verkeerde weg in te gaan, zie 9 nationaliteiten in A1. Maar ik ga van tijdelijke nood uit en geen structureel beleid. Zeg maar zelfde wat Cruijff en Jonk deden in 2010 in opleiding.

   2. De Nees

    Jawel maar overmatig krediet aan de een geven en de ander gekleurd beoordelen is een grote zwakte vind ik. Dennis heeft veel verantwoordelijkheid maar trekt ook alle spilposities naar zich toe. En daar gaat toch wel ’s wat fout zie de conflicten met hem als middelpunt. Jonk heeft niet voldoende tijd gehad, we weten dus niet of zijn uitwerking had gewerkt of niet, daarom kan een harde oordeel over hem niet juist zijn. Ik heb zeker geen aversie tegen TH, veel terechte kritiek over het late anticiperen e.d. maar begrijp ook wel de moeilijkheid van aankopen in die maffe voetbalwereld.

 22. Bigboss

  Hubert aankopen die je in de voorbereiding net als de niet gedane aankopen weer looen we achter de feiten aan

 23. Widi

  Ik heb me even afzijdig gehouden van de discussie. Ik moet toegeven dat zelfs ik nu ga twijfelen aan TH en Overmars etc, hij had eerder actie moeten ondernemen. En ik twijfel ook of er niet een meer ervaren man op de bank moet

  1. Widi

   Vanaf morgen wordt uitgezocht wie jij bent. Als het aan mij ligt, verdwijn je hier. Ook met je eigen nick. Morgen onderneem ik actie. Ik ben bereid om er een kort geding voor te voeren. Zijn je ouders verzekerd voor kosten van rechtsbijstand? Ga anders maar vast sparen.

   1. Yindi

    Widi, trek je daar ff niets van aan. Als ik op het forum verschijn dan is het eerste wat ik doe, kijken wat jij er van vindt. En weet je waarom? Simpel omdat ik waardering heb voor wat je meestal schrijft. Betekent niet dat ik het altijd stomweg met je eens bent maar dat hoef ook niet. Je denkt in ieder geval (in mijn opinie) goed na voordat je je uit hier. Degene die jouw nick misbruikt moet je gewoon boven staan. Blijf gewoon de dingen schrijven zoals je het tot nog toe doet man. Niks mis mee.

   2. Basisspeler

    Haha! Widi gaat dreigen! Lachwekkende vertoning zeg. Alsof jij hierover een rechtzaak zou beginnen. Laat staan winnen. De enige die dat geld gaat kosten ben jezelf. Nep Widi, laat je niet bang maken door Bromsnor hier.

    1. Widi

     Het kost mij geen geld. Ik kan dat zelf. Als jij het bent, ga je dat merken. En als je het niet bent, hou je er buiten.

    2. KBouter

     Basisspeler..met dit gedrag moedig je die mongolen juist uit om dit te doen. Ipv dat je zegt Widi veel succes maar geef je weinig kans, zeg je…Hee nep Widi last je niet bang maken en ga gewoon door.

 24. a.p.

  geld op de Ajax-bank, in Ajax-aandelen, in de Ajax-gokindustrie maar niet investeren in spelers en goede spelers behouden. waar gaat dat heen met ons aller Ajax

 25. Basisspeler

  Eerder gezegt. Veltman is een domme speler en dus een domme aanvoerder. In het veld gaat hij onder druk domme fouten maken. Na een verliespartij gaat hij domme dingen zeggen.

  1. Widi

   Je zegt het onaardig. Maar hij is idd geen aanvoerder. We hebben in deze selectie geen aanvoerder vind ik. Klaassen is door veel mensen onderschat vorig seizoen. Donny kan over twee jaar een goede aanvoerder zijn denk ik.

 26. EugAjax

  De Nees, het klopt als je concludeert dat mijn bijdrage hierboven eenzijdig is. Dat komt omdat ik reageer op Indojood die aangaf (zoals vaker) dat Dennis nooit eens verantwoordelijk is en neemt. Vandaar een lijst met dingen waarvan ik vind dat hij weldegelijk verantwoording heeft genomen en ook dingen waar hij verantwoordelijk voor is. Dennis is nu eenmaal verantwoordelikk voor de hele betaald voetbal tak. Het is dus meer opsomming van zijn verantwoordelijkheden/waar hij verantwoording heeft genomen. Ik heb zeker wel kritiek, want ik las vanochtend van Widi dat er maar liefst 9 nationaliteiten in A1 romdloopt. Ik vind dat niet kunnen. Ik zou daar weleens uitleg van Dennis over willen horen. Misschien kan ik er dan begrip voor opbrengen. Tenslotte hebben Jonk en Cruijff dit ook meteen in 2010 gedaan aankopen van veel (inter)nationaal talent op gaten op te vullen in jeugdopleiding. Wat ik ook negatief vind van Dennis is dat hij zich ten tijde van ellende met Jonk te lang achter Jonk heeft gestaan. Nergens maar dan ook nergens kom je ermee weg als je meer dan een jaar niet comminiceert met andere in de prganisatie. Dat is desastreus zeker als het gaat om doorstroming jeugdopleiding naar betaald voetbal. En Dennis heeft dit meer dan een jaar laten sudderen juist vanwege die vriendschap denk ik. Eens dat Dennis de scepter zwaait em daar ben ik blij mee. Jij vind dat hij die vier ge-elimineerd heeft. Trustfull is zelfs aangenomen zonder dat hij het wist. Daar gaat het al fout lijkt me, desalniettemin heeft Dennis al aangegeven dat hij het met hem anders had moeten aanpakken. Jonk is al zoveel over gezegd. Nogmaals kort commentaar was niet zozeer op Jonk, maar op zijn entourage. Zijn entourage liet performanche trainingen meer leidend zijn ipv aanvullend in mening van Dennis. En als voorbeeld die entourage liet regelmatig jeugdelftallen met 8-9 jochies naar uitwedstrijden rijden. Marc en Dennis zijn er af en toe zelfs met spelertjes achteraan gereden…..dat was volgens mij de druppel. Toen heeft Ajax en Dennis gevraagd aan Jonk afstand te nemen. Maar Jonk bleef entourage trouw. Zijn goed recht maar zeg niet dat Dennis Jonk makkelijk heeft laten vallen. Meer dan een jaar geprobeerd weer op 1 lijn te komen met hem en zijn gevolg. Bosz lijkt mij dat die zichzelf geelimineerd heeft omdat hij naar Dortmund kan. Of had jij als Sar zijnde tegen Bosz gezegd, prima kerel ik zal voor jou Kruzen behouden en de rest ontslaan, oa Dennis zelf. Geen probleem Peter doen we! Dat zou echt zo ongelofelijk domme beslissing zijn. Dus hier moest Sar cs en dus niet Dennis alleen beslissen hem te laten gaan. Cruijff die vond dat Jonk als enige de essentie van plan uitvoerde en toen men met Jonk wilde breken heeft hij zelf zijn naam van plan afgetrokken. Jij noemt dat elimineren, maar dit is echt Johan zijn beslsiing. Want Dennis had hem er graag bij gehouden. In betaald voetbal kan er idd niks meer beslist worden zonder Dennis. Dat kon wel zie Orlando, nu niet meer. Likkt me logisch als je hoofd betaald voetbal bent….Ouaali kan ik zelf niet, maar de verhalen die ik lees en hoor geeft mij de indruk dat hij af en toe het flink laat donderen in discussies met Dennis. Dus ik denk niet dat je makkelijk over die man heen loopt. Overmars is zeer kundig en ja ik denk dat het af en toe flink dondert tussen Sar, Dennis en Overmars. Zie oa aanstelling Keizer, dat vond Overmars te vroeg. Ik heb geen aversie tegen Ling, ik ken hem niet, dat is Widi. Ik ben wel aan Ling gaan twijfelen nav dat rapport. Ja. Zeker als ik lees hoe het gegaan is. Ik zie verhaal Widi hooguit als een bevestiging van waar ik al bang voor was. Johan zag af en toe niet alles goed. Zijn sterke punt is loyaliteit, maar dat is meteen zijn grootste valkuil. En nee Dennis heeft niet met 1 belletje gestart, staat ook nergens . Nog een keer. Johan wilde ten tijden van Basten al jeugdopleiding aanpassen maar kreeg geen gehoor van Basten, die vomd dat Johan te rigoreus van start zou gaan. Na periode Basten heeft Dennis stage gelopen bij opleiding en zag weinig tot niets terug van hoe hij alles beleefd had ten tijden zijn opleiding. Daar heeft hij met Johan tijdens een diner over gesproken en toen kreeg Johan weer de energie om dit nu samen aan te pakken. Ze hebben toen meteen besloten om door te pakken en alle voorname Ajacieden hierbij betrokken. Daarvoor hebben ze Jonk erbij getrokken. Ik trek geen partij want ik baal misschien nog wel meest dat dit allemaal destijds onploft is. Ik heb beide kanten van het verhaal uitvoerig bestudeerd en daar mijn meningen op gebaseerd. Ik heb weleens op dit forum relevante vragen gesteld aan leden en tot op dag van vandaag heeft niemand daar antwoord op gegeven.
  Meest belangrijke wat is er eigenlijk precies veranderd tussen wat ooit gestart is als plan Cruijff en het beleid wat ni gevoerd word. Ik heb zelf drie punten daar op aangegeven en die zijn uitgelegd door Dennis in meerdere lange interviews en ja ik vind dat logische redeneringen. Dan heb ik heel veel interviews Johan en Dennis naast elkaar gelegd en dan zie ik nauwelijls verschil in visie over hoe een club te runnen aan de voetbalkant. Dus mijn grootste kritiek op Dennis is inderdaad waarom heb je Johan niet aan boord gehouden. Of beter gezegd pro-actief aan Johan uitgelegd waarom dingen uit de hand begonnen te lopen. Johan kwam pax in veel later stadium in gesprek met Marc en Dennis hierover na een bezoek aan Amsterdam vanwege Foundation dag. In zijn columns na dat bezoek is hij altijd veel milder geweest voor de andere voetbaljongens. Waarom? Het klopt dat ik super fan van Dennis ben. Niet alleen als voetballer, mooiste doelpunt in PL ooit verkozen, maar ook als beleidsbepaler. Natiurlijk gaat er heel veel mis. En Dennis weet dat als geen ander. Lees eens rustig zijn laatste 4 grote interviews en bijdragen in boek “in geest van Cruijff en Keizer”. Als ik dat allemaal lees kan ik hem nergens betrappen op totale onzin! Mocht je nog wat vragen hebben 😄😄😄 hoor ik het

 27. De Nees

  Man Eug wat een lap tekst. Ik kan niet op alles reageren maar kijk liever naar de grote lijnen. Superfan zijn is prima, maar niemand is zo verheven dat je je blind moet staren. Iedereen heeft zijn sterktes maar ook onzekerheden en neemt ook ‘s onjuiste beslissingen. Bergkamp heeft veel verantwoordelijkheden grotendeels zelf naar zichzelf toegetrokken wat ik geen gezonde ontwikkeling vind. Je zag het bij de aanstelling van Keizer, grote stem in aankopen en in doorstroming jeugd, ook met de wijze van opleiden is hij leidend, gezien zijn kritiek bijv op de entourage van Jonk. Dan bepaal je technisch nagenoeg alles, ik weet niet hoeveel smaken er nog meer zijn om niet tot die conclusie te komen. Maar Jonks aanpak met entourage kwam wel voort uit de visie van Cruijff van individuele benadering van talenten waar onder v Gaal/Adriaanse het collectief centraal stond, Cruijff verfoeide deze benadering. Maar over de entourage perikelen ga je hier iets te snel. Waarom was hij tegen, en vooral met welke kennis kan Dennis dit beoordelen, waarom moet Jonk Bergkamp zijn zin geven? Dat zou ik ook niet doen voor iemand zonder de juiste kennis en gezag. Dennis zou op micro-management niveau her en der gelijk hebben in de Jonk conflict, maar dit is gehaggel, het gaat om de bigger picture wat hij klaarblijkelijk kwijt was vanwege een persoonlijke strijd. Bottomline is er d’r zijn nu genoeg personen geweest die afgehaakt zijn in de samenwerking met Bergkamp wat zonder woorden al veel zegt. Jouw analyse met Bosz is ook niet correct, hij ging kort gezegd niet plots weg na Dortmond’s aanbieding, d’r ging genoeg aan vooraf. Bosz eiste geen ontslag, maar wilde andere assistenten, onzin om te stellen dat hij Ajax naar zijn hand wilde stellen zoals je eerder schreef. Als je zoveel verantwoordelijkheden hebt dan moet je operationeel ook het gezicht zijn. Dus niet met interviews eens per kwartaal je beleid uitleggen, Bergkamp zit niet op een strategische positie die de visie voor jaren uitzet. Nee hij is operationeel manager, met zaken die dagelijks dan wel op korte termijn veranderen. Dan kan je niet hooghartig met interviews je beleid uitzetten. Zit zoveel als nodig is, vooral in de transfermaanden, naast Overmars aan de perstafel en vertel wat je kwijt kan, leg uit, licht toe. Dit is managen en nog meer als je alles naar je toetrekt, dan toon je ballen vooral als er kritiek komt en laat je niet Overmars kolen uit de vuur halen en Sar weer ‘s het woord laat doen.

  1. EugAjax

   De Nees dank je voor je uiteenzetting. We gaan het niet eens worden. Begint al bij functie van Dennis. Hij is hoofd betaald voetbal. Dus hoezo zet hij de lijnen niet uit? Bergkamp trekt niet veel verantwoordelijkheden naar zich toe. Hij is dat van begin af aan al. Hij is de aanzet tot logisch dat je dan controle wil houden over alles wat met voetbal te maken heb. Hij bepaalt technisch nagenoeg alles en dat is vanaf het begin al zo. Alleen zijn nu taken duidelijker omschreven en gemaakt. Dat was een zwakte. Je meld dat Jonk niet naar Dennis hoeft te luisteren of hem zijn zin niet moet geven omdat iemand zonder de juiste kennis en gezag is? Ja De Nees als ik al gekleurd ben ben jij dat helemaal. Lees die zin nog even terug graag. Dennis die de gehele jeugdopleiding bij Ajax hedft doorlopen, Dennis die alles in voetbal heeft meegemaakt, getraind onder mensen als Wenger en Van Gaal. Deze voetbalman zou geen kennis van zaken hebben? Laten we erop houden dat we allebei gekleurd zijn en ik meer zie in Dennis en jij in Jonk schat ik zo in. Kan geen probleem. Ondanks mijn ‘gekleurheid’ heb ik weldegelijk oom kritiekpunten gegeven van Dennis van wat ik vind. Dus nee het is niet alleen maar positief. Maar overall mag Ajax echt zijn handen dichtknijpen dat echte Ajacieden als Dennis, Edwin en Marc zoveel tijd en energie in onze club steken. Ik weet geen beter trio. En nee ook niet degene die Indojood laatst riep.

 28. De Nees

  Ik probeer juist niet vanuit iemands voordeel te redeneren. Zoals Bergkamps loopbaan, dit zegt niet perse dat hij zoveel meer voetbalwijsheid heeft tov andere PROFvoetballers. Je moet ook kijken naar de moeilijkheid van de materie, daarvoor is voetbal niet diepzinnig genoeg dat iemand met een mindere loopbaan het makkelijker aflegt. Fitties met Dennis ging lang niet om diepe voetbalzaken maar redelijk gangbare processen/ functie bekledingen, zoals met Bosz en Trustful. Om juist niet alle macht in 1 functie te stoppen is TH ontstaan, als hij Hoofd Voetbal als alleen heerser wil uitvoeren dan is dat juist niet decorrecte uitvoering. D’r loopt genoeg kennis rond bij Ajax om dit te willen en is des te kwalijker van Dennis, zie daar de conflicten met Dennis. Nee wij komen er niet uit Eug, ik zie een ander uitwerking dan jij maar dat is ook en niks mis mee. Op naar een ander topic. nb. Sorry voor de taalfouten her en der maar ik typ doorgaans met haast en doe amper spellingcontrole. 😉

Reageren is niet mogelijk.