There are no ads, please add some


Ajax – FC Groningen verplaatst naar zondagmiddag

Ajax – FC Groningen zal niet op zaterdag 19 augustus maar op zondag 20 augustus worden afgewerkt. De verplaatsing is het gevolg van de uitschakeling in de voorronde van de Champions League waardoor Ajax nu op de donderdag zal aantreden in de voorronde van de Europa League. Mocht Ajax zich plaatsen voor het hoofdtoernooi dan zullen er meer zaterdagavondwedstrijden worden verplaatst naar de zondag. Ajax – FC Groningen begint om 14:30 uur.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

15 reacties

  1. Marc Overdwars

   ‘Ajax hoort op zondag 14:30’ ja dat klopt maar ik vind avondwedstrijden veel sfeervoller.
   Ik ben er gek op!

 1. FrankiC

  Todd Kane krijgt mijn speciale aandacht. Een echt Ajax rechtsback. Kijk maar mee Marc, je hoeft er niet voor naar Zuid-Amerika.

  1. Bakkie

   Hmm ik weet het niet, FrankiC…
   Zat jij ook niet de hele tijd Larsson aan te prijzen? Die gaat het uiteindelijk niet redden

  2. Basisspeler

   Het geijkte riedeltje ligt al klaar FrankiC. We hebben het geprobeerd, maar niemand wilde komen. Ook zo irritant: Noem eens namen dan! En dan vervolgens iedere naam die genoemd wordt afkammen. Jammer dat het lijkt alsof ook supporters er niet meer in geloven. Ajax in de CL is al opgegeven. We xijn nog wel een beetje verontwaardigd dat er WEER geen versterkingen komen, maar gaan vervolgens weer over tot de orde van de dag. Andere clubs uit de top 3 zijn allang klaar en hebben zich goed versterkt. Bij Ajax niet. Pubertjes die mog niet eens een handtekening mogen zetten en ingezet worden sla handelswaar. En de verantwoordelijken blijven gewoon zitten. Seizoen na seizoen na seizoen.

 2. AFCA my World

  Had toch liever de wedstrijdn op zaterdag gehad,dan zaten we in de CL,word je dit seizoen kampioen,moet je ook voorronde spelen in de CL ! Slechte europese prestaties ! ⚽️

 3. Widi

  We moeten wel goed beginnen dit seizoen. Want ik heb begrepen dat PSV alles op de competitie zet.

 4. TikkieTakkie

  Zal me niet zo veel uit maken waneer Ajax speelt, als ze maar winnen! Maar natuurlijk hoort ajax wel gewoon op de zondag!

Reageren is niet mogelijk.