UEFA wijst Engelsman Marriner aan voor Champions League-return tegen Nice

De  return van het Champions League-tweeluik tussen Ajax en OGC Nice van aanstaande woensdag is door de UEFA toegewezen aan de Engelsman Andre Marriner. Hij wordt bijgestaan door assistenten Simon Peter Bennet en Harry Lennard. De 46-jarige Marriner is geen onbekende voor Ajax: de Engelsman had in september vorig jaar de leiding bij het door Ajax met 1-2 gewonnen Europa League-treffen met Panathinaikos in Athene. Daar stuurde hij twee spelers van de Grieken en Hakim Ziyech van het veld af.

Ajax gaat woensdagavond op zoek naar een toegangsbewijs voor de laatste voorronde van de Champions League. Het heenduel in Zuid-Frankrijk eindigde vorige week in een 1-1 gelijkspel door doelpunten van Mario Balotelli en Donny van de Beek.

Related posts

30 Comments

  1. Bakkie

   Off-topic: Richarlison kiest definitief voor de Premier League. Hopen dat Ajax nog een aanvaller en (vooral) een back kan halen een dezer weken!

 1. Charka53

  Britten houden van voetbal en niet van fluiten dus niet te veel onnodige onderbrekingen.

 2. Kingkong

  Hij is rap met kaarten dus slim spelen en balotellie een rode kaart aansmeren . Moet lukken met het i.q. Van ballo

   1. paulvos

    Hij durft niet, maar vorige week zou hij ook niet mee doen maar was dus niet waar.

 3. TikkieTakkie

  Hoop dat het een scheids is die wel houd van een hard potje voetbal en weinig fluit, maar als hij een kaarten gever is maakt mij dat eigenlijk ook niet zo veel uit, kaarten gaan toch na deze ronden weer op 0 en dan kunnnen we best voordeel halen met Ballotelie daar in de spits, zou zo rood kunnen pakken! Maar natuurlijk moet het niet van de scheids afhankelijk zijn, zelf de pot winnnen en door gaan!❌❌❌

 4. AFCA my World

  Hopelijk stuurt hij Ballotelli ook van het veld,en een beetje vroeg,hij is een plaag voor ons Ajax ! ⚽️

 5. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

  Ajax moet gewoon winnen van elf voetballers en niet afhankelijk zijn van een scheids die rode kaarten aan een tegenstander moet geven. Nice is en blijft levens gevaarlijk in de omschakeling, een tegendoelpunt heb je zo om je oren. Concentratie, fel op de bal zitten en zuiver en hard passen is het credo. Publiek er negentig minuten lang achter en hopen dat iedereen tot ver na het eindsignaal een feestje viert in het Johan Cruijff stadion.

 6. Iedereen heeft een mening

  Als je afhankelijk moet zijn van de scheidsrechter zegt dat wel iets over de kwaliteit/verwachtingen van ons aller AJAX. Gewoon vol erop en geen rare dingen doen. WZAWZDB ⚽️⚽️⚽️

 7. Iedereen heeft een mening

  Zonder dat de scheids iets hoeft te doen is Balotelli al uitgeschakeld. Kijken of dat een voordeel voor ons is.

  1. Bakkie

   Zou mooi zijn, dan kan Veltman als stand-in fungeren voor De Ligt, Sanchez en Gregory. Maar ik vrees dat Keizer zijn aanvoerder niet zomaar op de bank gaat zetten.

 8. Mijn Club

  Ik vraag me überhaupt af of vd Wiel beter is dan Veltman. Opbouwend vrij matig, maar zag bijv bij PSG dat hij ook verdedigend nog wel wat steekjes liet vallen. In principe hebben we 3 dezelfde type voetballers gehad op die stek: vd Wiel, van Rhijn en Tete. Alle drie redelijk, maar met gebreken. Mijn voorkeur gaat dan toch uit naar Veltman. Opbouwend en tactisch toch de beste van dit viertal. Dat was ff geheel off topic 😉

  1. sjakie1952

   Ben geen fan van Veltman maar van de Wiel links laten liggen. Die leeft er niet voor

 9. sjakie1952

  Ja we hebben er verstand van. We zouden adviseurs van Overmars moeten worden

Comments are closed.