Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Nice; Duel live op Ziggo Sport en Eurosport

Het Algemeen Dagblad verwacht geen verrassingen bij Ajax in de basis voor het uitduel in de derde voorronde van de Champions League tegen Nice. Ten opzichte van het laatste oefenduel vorige week tegen Olympique Lyon keert alleen Andre Onana terug in de basis. De doelman heeft nog geen wedstrijdminuut in de benen deze voorbereiding. Na zijn late terugkeer werd hij de afgelopen week klaargestoomd. 

Het duel zal woensdagavond live te zien zijn op zowel Ziggo Sport als Eurosport. Ziggo Sport is beschikbaar voor klanten van Ziggo en mensen die de zender als betaalzender hebben. Anderen kunnen terecht bij Eurosport.

Vermoedelijke opstelling Ajax volgens het AD: Onana, Veltman, Sanchez, De Ligt, Viergever, Van de Beek, Schone, Ziyech, Kluivert, Dolberg, Younes

Related posts

39 Comments

   1. HURBIE

    Waarom niet op een Nederlandse zender
    Hoop op een leuke wedstrijd van deze 11 man

  1. De Nees

   Kluivert voor Neres…? het waarmaken moet nu juist beginnen voor de dure Neres, vreemd dus dat hij niet begint. Of is ie niet fit?

   1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

    Is vermoedelijke opstelling he. Maar als Kluivert speelt heeft hij Keizer meer kunnen overtuigen dan Neres en dat is gezien de kostenpost toch geen goed teken. Maar we zullen het zien om 20.45 uur. Afhankelijk van het zonnetje wordt het of de TV of de Ipad ?

   2. De Nees

    Dat is dan zeker geen goed teken voor Neres. Ben erg benieuwd ook hoe de aanvoer van de flanken gaat worden. Telkens naar binnen trekken of voorzetten die niet aankomen willen we niet weer een seizoen lang meemaken. Dolberg/ Hunter zijn killers bij goeie aanvoer.

    1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

     Tsja en de koning van de steekpass moeten we missen.

 1. Indojood

  Lijkt me logisch. Ondanks de bedrukte stemming door Appie’s situatie ben ik blij dat het weer begint. Ik heb geen hoge verwachtingen maar hoop in ieder geval dat we weer leuk voetbal gaan zien dit seizoen. Voor Appie en Johan!!!

  1. KBouter

   Zoveel is er in het basisteam niet veranderd, en Keizer heeft een goede opvatting hoe voetbal gespeeld móet worden dus het lijkt me dat de amusement waarde wel oké is.

   Het is wel te hopen dat Keizer niet zwicht door de druk wanneer Ajax twee keer verliest en dan weer defensieve zekerheidjes in gaat passen.

   1. HURBIE

    Hoop het ook Indo
    Heb er ook weer zin in goed voor iedereen
    Kunnen we de focus weer op het normale leven leggen

   2. De Nees

    Wedstrijdspanning verzet de gedachten ook voor de spelers, daarom alleen al goed dat het seizoen weer begint.

 2. woody79

  ik zie hier geen verrassing tov vorig seizoen. dus we gaan gewoon weer verder. suc6 boys en laat een leuke pot zien

 3. Jimmy1971

  Ben benieuwd of onze jongens er vanavond gelijk staan , toch een hele belangrijke wedstrijd voor ons , zou het knap vinden !

 4. ritchy

  sloop die fransen muur zodat ze volgende week niets meer te zoeken hebben in Amsterdam ja ik weet het makkelijker gezegd dan gedaan ✡✡✡❌❌❌

 5. FrankiC

  Het gevoel is nog tussen hoop en vrees. Wellicht ook omdat gehoopte transfers uitbleven en Nice ver boven OL eindigde.

  Maar…. alle spelers een jaar meer ervaring en een jaar langer ssmengespeeld dan vorige zomer, dus we gaan het gewoon fiksen.

 6. Bakkie

  Mooi dat Balotelli geschorst is, daar is hun hele tactiek op gebaseerd. Een gelijkspel zou een mooie prestatie zijn, come on boys!

   1. FrankiC

    Zelfde tijd, zelfde gedachte zie.
    Kansen creëren we altijd dus laten we die o zo belangrijke goal maken.

 7. Iamsterdam2015

  Kom op jongens!!!!!! ???❌❌❌. Lukt het niet dan is er volop begrip maar ik heb het gevoel dat ze staan te branden voor Nouri!!!!!!!!!

 8. Mijn Club

  Zo klote dat het nieuwe seizoen zo moet beginnen. Met Appie en daarnaast de moeilijkst denkbare tegenstander. Ben er bang voor dat we er nog niet staan, wat ik Ajax deze keer absoluut niet kwalijk kan nemen. En het begon nog wel zo mooi met de terugkomst van Klaas-Jan ….
  Hopelijk weten we de schade te beperken, hopelijk kunnen we stunten. Gelijkspel met minimaal een uitdoelpunt teken ik voor, maar ik ben er bang voor :((

 9. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

  Er is maar één optie als gedachte bij een Ajax supporter: we gaan dit fiksen. Nice is de ploeg met een probleem, zij moeten nl. tegen Ajax.

  1. HURBIE

   Nu dat Kluivert opgesteld staat kan hij een echte test krijgen of hij geschikt is om op het hoogste niveau te presteren

 10. Slingertje.

  Hopen dat de boys een mooi resultaat meenemen naar Mokum en het dan volgende week afmaken.

 11. -buitenkantje rechts-

  Zie het eerlijk gezegd somber in.. Voor een topprestatie moet je niet alleen fysiek 100% zijn, maar ook mentaal. De gebeurtenissen rond Nouri, het gemis van deze kleine geweldenaar zal zeker in de hoofden meespelen. “De knop omdraaien” doe je niet zo makkelijk. Je kan het met de mond wel zeggen, maar vanbinnen blijft het zitten. Dit heeft tijd nodig. Wat dat betreft zit Keizer in een lastige situatie. Hoj kan de knop va. De spelers niet omzetten. Dat zullen ze zelf moeten doen.

 12. -buitenkantje rechts-

  Trouwens een prachtig stadion. Het Allianz Rivierastadion in Nice. Constructie van staal en glas. Geopend in 2013 voor het het EK van 2016. Capaciteit van ongeveer 35.000 man. Verwacht een mooie sfeer. Kinderen tot 11 jaar kunnen gratis mee en de kaarten worden voor sterk gereduceerd tarief aangeboden (15,-) Denk dat er veel gezinnen op de tribunes zullen zitten.

  1. Bakkie

   Dit is nog niet de definitieve opstelling, Sophie 🙂
   Maar de kans is groot denk ik

 13. JohnDoe77

  Inderdaad een zeer logisch verhaal! Hopelijk met een nette 1-1 naar huis en thuis oprollen!

 14. TikkieTakkie

  Goede en ook eeg logische opstelling, wel sterke tegenstander maar met dit elftal kunnen wij ook erg sterk voor de dag komen, hoop niet dat het verschil tussen uit en thuis weer groot zal zijn netals vorig jaar. Dat was goed te zien in de tweestrijden tegen Lyon en Schalke

 15. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

  Moosie: heb jij nog tijd om te kijken of heb je het te druk met de kleine ?

Comments are closed.