Gametalk Nice – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt woensdagavond om 20:45 uur de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen OGC Nice. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.


Related posts

44 Comments

  1. KBouter

   Vertel mij ff…staat er een totaal ander basiselftal tov vorig seizoen dan?

   1. Ajaxstaff

    Misschien wel de mensen met ervaring zijn wel weg en wat hebben ze al dat geld laat ze wat nutig’s kopen spelers waar ze wat aan hebben zie vorig jaar het begin

     1. Ajaxstaff

      tussen 25 a 30 miljoen en wat heeft club Ajax gekocht al die miljoenen wat binnen is gekomen . Ajax vorig jaar ook voorronden CL toen dat was mislukt kwamen de aankopen pas. de aankopen moeten nu komen niet straks als het te laat is.

     2. KBouter

      Die gaan we echt niet missen, en we hadden het over ervaring, niet over iemand die gespeeld heeft bij Vitesse en verder nog niets op Internationale vlak behalve Ajax.

     3. FrankiC

      Huh? Hij heeft ongeveer net zoveel interlands gespeeld als de rest van het team samen!
      En…. 9 dezelfde spelers als vorig jaar dus 9×1 jaar ervaring erbij.

  2. HURBIE

   Je weet ook niet welke 11 er in het veld staan
   Maar een gelijk spel of 1-0 verliezen is een prima resultaat

   1. Bakkie

    1-0 uit verliezen is ongeveer het slechtste resultaat dat je Europees kunt halen, Hurbie 🙂

 1. TikkieTakkie

  Heb nog steeds niet het gevoel of de hele selectie met zijn hoofd bij de wedstrijd is, hoop dat ze morgen toch wel even ander voetbal laten zien dan tegen Lyon en als ze door zouden gaan denk ik niet dat de selecite goed genoeg is voor de CL, ze moeten toch wat versterking gaan halen, ze laten eht wat liggen als ze sneijder niet halen en Richarlison alsnog laten lopen.

  1. De Nees

   Idd selectie is nog niet gereed, wat bijv als Ziyech door blessure of schorsing wegvalt? Vervangers zijn toch zeker niet de Jong of Eiting, dat zijn geen spelmakers.

   1. Bakkie

    Haha @FrankiC
    Voelt inderdaad wel vreemd dat het opeens weer gaat beginnen. Ben heel benieuwd hoe we ervoor staan, gezien het debuut van Keizer en de situatie rond Nouri.

 2. JohnDoe77

  Spannend! De uitkomst heeft volgens mij alleen te maken met de menthale staat van ons team. Dat kunnen we helaas niet beinvloeden nu, of beperkt…. volgende week zijn wij er allemaal om ze te steunen! Dus de schade beperken, wellicht een mooie 1-1 en dan thuis afmaken!

 3. Jimmy1971

  Een gelijkspel zou idd een mooie uitgangspositie voor ons zijn , daarna weer een topavond in een kolkende Arena , met respect en een doelpunt van Donny in de 34ste minuut ..
  Amen !

 4. Dagrump

  Succes boys !! Met een beetje geluk moet het lukken. Ben benieuwd naar de opstelling !!

 5. JohnDoe77

  Off topic; ik hoop niet dat het gerucht “Ziyech voor 28mln naar Roma” waarheid gaat worden… dat zou na Davey niet op te vangen zijn in deze groep!

  1. Bakkie

   Dan wordt het wel heel karig inderdaad. Maar kan het me haast niet voorstellen, zo goed speelde Ziyech vorig jaar ook weer niet.

   1. Bakkie

    Mocht het toch gebeuren,dan zou ik gelijk volle bak voor Sneijder gaan (oftewel: uitzondering maken op het salarisplafond en drie miljoen per jaar geven) en mocht dat niet lukken, dan Sam Larsson.

    1. FrankiC

     Mijn idee @Bakkie, alhoewel ik zonder vertrek van Ziyech ook voor deze zelfde optie zou gaan.

   2. -buitenkantje rechts-

    Zo goed speelde Ziyech ook weer niet?? Samen met Klaassen afgelopen seizoen de ruggegraat van het elftal. Er zal denk ik nog aan Ziyech, Sanchez, Younes en Dolberg getrokken gaan worden door diverse clubs. Ook Viergever zie ik nog wel vertrekken. Waarom zouden ze anders zijn contract niet verlengen?

    1. Bakkie

     Dat zou wel getuigen van wanbeleid, BR… Maar volgens mij gaat Viergever nergens heen hoor. Wat betreft Ziyech: hij was zeker belangrijk en bij vlagen goed. Maar hij kan nog veel beter denk ik!

     1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

      Viergever kon al weg. Hij was al akkoord maar mocht niet van Ajax. Als er alsnog een lb wordt aangetrokken verdwijnt viergever naar de achtergrond en dan kan je inderdaad spreken van …… wanbeleid.

 6. BeukerAjax

  Zolang we maar een uittreffer hebben, is er hoop om het in eigen stadion af te maken!

 7. Joodst

  Ik vrees voor het ergste vanwege de gebeurtenissen maar ook vanwege het feit dat zon viergever geen nieuw contract krijgt. Los van de wedstrijden tegen nice moet er nog een cv en lv bijkomen.

   1. Joodst

    Gewoon dubbele bezetting op elke positie. Als een speler niet tegen concurentie kan(tete,riedewald,bazour) dan ben ik ze liever kwijt dan rijk. Hard work beats talent. Daarom dat dijks prima is als back up. Niet de beste maar wel eentje die wil. Daarnaast moet ajax viergever gewoon belonen met min nog een jaar na zijn optreden van vorig jaar. Wat dat betreft zijn de kakkies een stuk slagvaardiger de laatste tijd!

    1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

     Concurrentie verhaal gaat alleen op voor Bazoer, mogelijk deels voor Tete hoewel daar ook andere zaken aan de orde waren maar zeker niet voor Riedewald. Riedewald is gewoon gepiepeld. Dijks als backupmlijkt me geen goed plan gezien zijn eigen statement over de nieuwe speelwijze van Ajax sinds vorig seizoen.

     1. Joodst

      Waarom niet voor riedewald? Riedewald is een soort Urby leuke speler maar op geen een positie duidelijk de beste!

     2. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

      Maar hij is niet weggegaan omdat hij geen geduld had. Daar gaat het om. Hij is gewoon gepasseerd.

 8. FrankiC

  Huh? Hij heeft ongeveer net zoveel interlands gespeeld als de rest van het team samen!
  En…. 9 dezelfde spelers als vorig jaar dus 9×1 jaar ervaring erbij.

  1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

   Maakt hem dat een betere voetballer?

   1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

    Hij speelt voor Burkina Faso, de nummer 44 van de wereld. Nog 12 plekken onder Nederland. Speelde hij nu voor Senagal, dan was het wat anders geweest, dat is de nr. 27.

Comments are closed.