There are no ads, please add some


Ajax-opponent Nice stevig onderuit in oefenduel

OGC Nice, over tien dagen tegenstander van Ajax in de derde voorronde van de Champions League, heeft zondag tijdens een oefenwedstrijd tegen Slavia Praag een flink pak slaag gekregen. De Fransen verloren met 4-1. Nadat Nice via Olivier Boscagli nog op voorsprong gekomen was zorgden Milan Skoda en Mick van Buren (beiden met twee goals) voor de eindstand.

Ajax gaat in het tweeluik tegen Nice op 26 juli eerst op bezoek in Frankrijk. Op 2 augustus volgt de return in de Johan Cruijff ArenA.


Gerelateerde posts

26 reacties

 1. Reservewissel

  Balotelli en Dante deden niet mee. Nice is favoriet maar wij gaan ze verslaan voor Nouri.

  1. koote207

   Zorg maar eens dat die koppies bij het voetbal zijn….zal niet meevallen

   1. De Ajacied

    Ja dat zal zwz al een hele klijf zijn,
    Hoop dat ze het wel gaat lukken, ze moeten uit deze moeilijke situatie kracht putten,
    Succes kerels, doe het voor Appie en zijn familie
    ❌❌❌

  2. paulvos

   moeilijk om nu ’n voorspelling te doen, nog ruim ’n week, kan nog veel veranderen, hoop op ’n kleine overwinning of gelijk spel en dan thuis afmaken, play offs.

 2. antonajax

  Hopen dat ajax juist uit ook zon goede partij op de mat legt als de laatste thuis duels in europees verband. Dan komt het helemaal goed!

  1. Litmanen

   Ach, een oefenpotje. Wie weet, hebben ze zes keer gewisseld.
   Zegt niet zoveel.

   1. dickst14

    Ah ok bedankt. Ik dacht dat ze er vol voor waren gegaan met het basisteam.

 3. Amoebe

  Ik denk dat een 0-0 netjes zou zijn….en in de tijd die rest naar de return toe is het te hopen dat de focus weer richting voetbal gaat en dat er mooie dingen mogelijk zijn.

 4. ritchy

  Deze uitslag zegt na genoeg helemaal niets ze moeten die Fransen niet onderschatten vanaf de eerste tot de laatste seconde scherp zijn ✡✡✡❌❌❌

 5. Dagrump

  Hebben ze extra gedaan 😉 dan denken ze dat wij ze gaan overschatten maar dat doen we niet !! Met een beetje geluk laten we ze alle hoeken van het veld zien ! En winnen we dit twee luik voor Appie !! Kom op boys!!!

 6. Charka53

  Wacht maar af als het om het eggie gaat dan staat er een echte tegenstander hoor .

 7. AFCA my World

  Deze wedstrijd was zeker hun beste wedstrijd niet,basisklanten kregen rust juist om ons een loer te draaien,ik heb de wedstrijd teruggezien en er waren geen overeenkomsten met de ploeg die verleden jaar 3e werd in de franse competitie, hun coach staat bekend als een tactisch brein en zal dit waarschijnlijk al zo bedacht hebben, we moeten nu niet gaan denken dat ze zwak zijn want dat zijn ze niet ! Maar als we in de geest van Appie spelen met hem in ons achterhoofd zijn er wel dingen mogelijk ! Winnen voor Appie dus ! ⚽️

  1. dickst14

   vreemd als je je elftal aan het voorbereiden bent en je laat ze niet spelen.

     1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Anders is dat ook het geval. Iedereen komt aan spelen toe in de voorbereiding. Had jou slimmer verwacht. Kennen wij alle oefenpotjes van ze?

     2. dickst14

      Had jou ook slimmer verwacht. Wij spelen toch ook de 1e helft tegen werder met de beoogde 1e 11 en de 1e 75 minuten tegen Genk. En tuurlijk moet iedereen minuten maken en wordt er veel gewisseld, maar als je zoals in dit geval maar 3 wedstrijdjes hebt ………

     3. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Ik ben slim, dat is het verschil tussen ons 😂😂😂

 8. Slingertje.

  Dat zegt niets dit soort potjes want ze speelden waarschijnlijk met een B-team een deel van de wedstrijd.

Reageren is niet mogelijk.