There are no ads, please add some


Spaanse media bevestigen nogmaals: ‘El Haddadi wil niet naar Ajax’

Wij vroegen ons al af waar het bericht gisteren vandaan kwam dat Ajax een bod van maar liefst veertien miljoen euro had uitgebracht bij Barcelona op Munir El Haddadi. Het leek al zeer twijfelachtig of Ajax nog wel bereidt is, na de misrekening met Neres, nog een dergelijk hoog bod te willen doen op een speler. Maar buiten dat had El Haddadi zelf enkele dagen geleden al laten blijken geen zin te hebben in een Amsterdam’s avontuur. Het Catalaanse Sport bevestigt nog maar eens  dat El Haddadi echt niet zit te wachten op Ajax. De aanvaller zou zijn zinnen hebben gezet op een grotere competitie. Ajax probeerde de buitenspeler al vaker te bewegen op huurbasis naar Amsterdam te komen, maar slaagde daar niet in. Barcelona wil El Haddadi deze zomer eigenlijk alleen nog verkopen. 


Gerelateerde posts

35 reacties

 1. Toppertje

  Als het al waar is geen tijd meer insteken. Op zoek naar spelers die wel willen.

  1. antonajax

   Bojan moest ook een wonder kind zijn. Als hij echt zo goed was verkocht Barca hem voor 140 miljoen ipv 14
   Alleen de vraagprijs zegt al genoeg.
   Tegewoordig vragen ze gewoon standaard 80 miljoen voor iemand die zn veters kan strikken, gewoon belachelijk!

 2. nick-afca95

  Achja, de eredivisie heeft bijna geen aanzien meer…. jammer maar helaas

    1. koote207

     Van hem af… en dan 14.000.000 betalen we zijn gek toch ze zullen er wel iets in zien

 3. KBouter

  Maar is wel een springplank om je te laten zien aan de wereldtop.

  Hier kan hij wekelijks spelen en zich in de kijker spelen, maar zoals hij twee weken terug ook al zei…hij heeft geen interesse in Ajax, dus waar steeds die berichten vandaan komen is mij een raadsel.

 4. AFCA my World

  Gelukkig dan maar,als ze niet willen blijven ze toch lekker weg,traore wilde ook eigenlijk niet en dat zag je terug op het veld,hopelijk huurt Ajax geen spelers meer,beter maken voor andere clubs is toch niet het uitgangspunt, alleen bij buitengewone kwaliteiten zou de mogelijkheid openblijven ! ⚽️

 5. Indojood

  Kunnen we Roger Federer niet kopen? Ik denk dat hij goed genoeg is, de grootste sportman aller tijden.

 6. Slingertje.

  Dit soort verwaande types zijn het niet waard om ons mooie Ajaxshirt te mogen dragen.

 7. david1984

  als deze man geen zin heeft om bij de mooiste club van Nederland Ajax te spelen laat hem lekker daar wij hebben toch talent genoeg waarom zoveel geld uitgeven voor een die geen zin heeft laat hem maar lekker daar wij hebben talent genoeg

 8. JohnDoe77

  Kom op zeg; wij zijn Ajax en dat gastje heeft nog niets bijzonders laten zien! Als hij graag wil komen om door te groeien, prima, anders hebben wij zelf genoeg talenten. Blijf daar maar lekker Haddadi!

 9. Iedereen heeft een mening

  mooi, dus ook geen aandacht meer aan besteden. het is graag of niet

 10. RonJ64

  Ondankbaar en zichzelf blijkbaar overschattend spelertje, ga bij een AJAX spelen, bewijs jezelf en de clubs komen vanzelf, Maar nu heb ook ik, MITS dat media bericht klopt, blijf lekker daar en laat AJAX maar een ander halen, die wel al NAAM heeft HastaLaVista

 11. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Uiteindelijk gaat hij waar zijn zaakwaarnemer de beste deal kan maken. Hoj is nog gewoon een slaaf.

 12. koote207

  Ik zeg graag of heel niet, hij heeft nogal wat noren op zn zang…??? Wat heeft hij al laten zien dan.?

 13. Hoihou

  Als hij denkt dat hij bij barca speeltijd gaat krijgen is hij nog niet jarig

  1. AFCA my World

   Blijkbaar lees jij het verhaaltje niet,hij denkt dat hij in grotere competities wel mee kan komen ! Ligt voornamelijk aan de nederlandse competitie, niet aan Ajax ! ⚽️

 14. Valentino

  Mooi dom van hem, afgelopen 2 jaar voornamelijk op de bank gezeten. Je zou toch van een Barca speler verwachten dat hij door heeft wat voor een springplank Ajax is voor talenten.

Reageren is niet mogelijk.