There are no ads, please add some


‘Ajax gaat bod uitbrengen op Argentijnse middenvelder Emiliano Ariel Rigoni’

Ajax heeft belangstelling voor Emiliano Ariel Rigoni die momenteel onder contract staat bij  Independiente, zo weet het Argentijnse medium TyCSports te melden. De 24-jarige middenvelder staat bekend om zijn tweebenigheid en vrije trappen en staat ook in de belangstelling van onder meer Fiorentina, Atalanta Bergamo en enkele Engelse clubs. Volgens TyCSports gaat Ajax maandag een bod uitbrengen wat tussen de acht en negen miljoen euro ligt. Rigoni was afgelopen seizoen goed voor elf doelpunten en zeven assists in Argentinië.

Bron: TyCSports


Gerelateerde posts

16 reacties

 1. Jimmy1971

  Aan de ene kant mooi , Argentijns gif en vuur op het middenveld , aan de andere kant is het wel al erg druk daar !!
  Alleen doen als hij heel veel beter is dan we al hebben ..

  1. HURBIE

   Interesseert me op dit moment eigenlijk niet
   Wat Nouri is over komen heeft een litteken achtergelaten bij mij

  2. koote207

   Ze zullen er ook rekening mee moeten houden dat Nouri nu alleen maar aan ze gezondheid moet denken en die waarschijnlijk niet speelt aankomend seizoen.

  3. De Nees

   Hij lijkt me een directe meerwaarde voor de basis. Hij kan op middenveld en op beide vleugels spelen, is volledig tweebenig, goede dribbels en een vrijetrappenspecialist, vanwege de tragedie nu rondom Nouri is zo’n aanvulling allesbehalve overbodig. Van de MV hebben alleen Schone en Ziyech extra bagage de rest is nog niet zo ver. Ook Neres, Cerny en Kluivert kunnen niet nu al een heel seizoen constant presteren, Rigoni zou dan ook perfect zijn voor op de vleugel.

 2. Charka53

  Daar hebben we nog niets ,hij moet wel erg goed zijn om hem te halen we wachten maar weer af of hij zijn geld waard is.

 3. De seijs

  Ja ……….. Middenvelders ze gaan en ze komen. Hoop in iedergeval dat wanneer hij komt ook echt een aanwinst is.

 4. Mijn Club

  Als je wat meer gaat rouleren, en Keizer is dat natuurlijk wel gewend bij jong A, vind ik het niet verkeerd wanneer er een inmiddels wat ervaren middenvelder bij komt. Het zou dan fijn zijn, als iedereen aan spelen toekomr, en op zijn tijd wat rust krijgt.

 5. JohnDoe77

  Voor dat geld is het niet gek en 24 jaar past ook wel in de opbouw van het team. Maar middenveld is best vol, alleen wel met enkel jonkies. Nu met Appie is dit niet een gekke move…

 6. Iedereen heeft een mening

  Nog meer middenvelders???? Waar laat je die allemaal????? 🤔🤔🤔🤔🤔

  1. De Nees

   Je kan ook niet denken in aantallen, maar in gereedheid van je spelers voor een specifiek niveau. De meeste middenvelders zijn dat nog niet.

   1. Mijn Club

    NEES: Inderdaad, en sowieso niet een seizoen op 100% van hun vermogen. En de jonkies zullen ook nog te maken krijgen met hun vormdipjes.

 7. De Nees

  Idd Mijn Club. Meen vaker wat meer realisme te bespeuren tav de effictiviteit van een elftal.

 8. AFCA my World

  Het middenveld is al overvol,wie moet het veld ruimen dan ? Sjeune ? ⚽️

  1. De Nees

   Dat was een jaar geleden idd, nu niet. En niet perse dat Rigoni de versterking te worden, maar meer algemeen dat dit MV juist niet berekend is op de komende krachtenstrijd. Nouri kunnen we dit seizoen niet meer op rekenen helaas, Schone beloopt niet een heel seizoen. Voor Eiting komt alles nog te vroeg, zal zijn minuutjes pakken maar is nog niet volwaardig lid, de Jong idem als Eiting, wel iets verder, maar dit wordt ook pas zijn 1e echte seizoen. Ziyech kan zomaar aan einde seizoen vertrekken, daarop nu inspelen is geen verkeerde gok. En in geval van blessures wordt de spoeling wel heel dun. Sinkgraven reken ik niet eens tot een kwaliteits speler.

Reageren is niet mogelijk.