There are no ads, please add some


Nouri verblijft nog op Intensive Care, Ajax terug in Amsterdam

Abdelhak Nouri verblijft nog steeds op de Intensive Care van het ziekenhuis in Innsbruck nadat hij zaterdagmiddag tijdens de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen werd getroffen door hartritmestoornissen. Ajax communiceert dat Nouri buiten levensgevaar is en niet hoeft te vrezen voor zijn leven.

De familie van Nouri is inmiddels afgereisd naar Oostenrijk om hem te steunen. Naast Ajax is ook de selectie van Werder Bremen hevig geschokt. ‘We hebben in het hotel meteen met de spelers en technische staf bij elkaar gezeten om alles bespreekbaar te houden. Bij ons is psycholoog Andreas Marlovits, die beschikbaar is om met de spelers te praten, aldus manager Baumann. De selectie van Ajax is inmiddels weer in Amsterdam waar ook iedereen enorm aangeslagen is door het voorval met Nouri.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

13 reacties

 1. Indojood

  Wachten op het nieuws dat hij van de beademing af is en weer bij kennis is….

  1. Litmanen

   Ik weet niet ofhet de bedoeling was om nu al terug naar Amsterdam te gaan, maar ik weet wel dat beide selecties vreselijk geschrokken zijn. Je staat er met je neus bovenop dat je maatje bijne de geest geeft.
   Dit gaat echt een tijdje doorwerken.
   Wat je zegt Indo, hopelijk snel weer wakker. En dan eerst maar rustig beter worden.

   1. Mijn Club

    Klopt LITMANEN, dat zag je wel bij die aanslag op de bus van Dortmund. Dit doet zeker wat met de spelers, anderzijds zorgt het wel voor meer saamhorigheid, verdraagzaamheid en zo. Maar goed, we blijven duimen voor een 110% herstel voor Appie

    1. HURBIE

     Hoop dat hij geen gevolgen over houd aan zijn uitval
     Sterkte man betery

     1. nick-afca95

      Ik denk het wel. In de meeste gevallen krijg je na zo iets een pacemaker. Denk niet dat je daar mee kan voetballen. Maar ik ben zo ongelovelijk blij dat hij het heeft overleefd. Ik hoop dat hij snel weer bij is en naar zijn familie kan.

 2. JohnDoe77

  Goed dat hij buiten levensgevaar is! Nu samen keihard duimen dat hij een volledig herstel kan maken! Goed te zien dat iedereen aanwezig ook ruimte krijgt en ondersteuning!

 3. Bigboss

  Heel sterkte voor Nouri en zijn familie. Had denk ik zelf alleen als selectie en staf minimaal een week daar gebleven en getraind daar willen blijven als hart onder de riem en steun.

  Ik heb een kaarsje direct voor je opgestoken en zal hem laten branden tot je uit het ziekenhuis bent

 4. AFCA my World

  Met de mentaliteit die hij bezit,zal hij proberen zo snel mogelijk weer terug te komen op zijn oude niveau ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.