There are no ads, please add some


Van der Sar: ‘Keizer de geschikte kandidaat’

Algemeen directeur Edwin van der Sar kondigde het vastleggen van Marcel Keizer aan. ‘Vanaf het moment dat de kans bestond dat wij op zoek moesten naar een andere trainer, was Keizer voor het Technisch Hart de geschikte kandidaat. Het past bij Ajax om eerst intern te kijken naar opvolging, in het verleden zijn vaker hoofdtrainers uit de eigen organisatie aangesteld. De positie van hoofdcoach kwam eerder vrij dan verwacht. Vervolgens zijn wij de gesprekken gestart binnen het Technisch Hart en de directie. En daarna met de RvC en natuurlijk met Marcel zelf. Dat was allemaal positief waardoor we een nog beter gevoel hebben gekregen bij de keuze voor hem. Hij kent de spelers, de organisatie en staat achter de filosofie van de club. Bovendien heeft hij het bij de beloften het afgelopen seizoen, met een duidelijke speelwijze, uitstekend gedaan. Met goede en gevarieerde trainingen heeft hij de spelers zichtbaar beter gemaakt’, aldus Van der Sar op de officiële site van Ajax.

Keizer zal na zijn vakantie zijn handtekening zetten onder zijn contract. In een reactie geeft hij aan uit te kijken naar de nieuwe uitdaging. ‘De gesprekken die we hebben gehad waren positief en ik voel dan ook vertrouwen vanuit de organisatie. Ik had mij ingesteld om met Jong Ajax komend seizoen weer een goed resultaat neer te zetten in de Jupiler League, maar in het voetbal kan het plots anders lopen. Dit is uiteraard een hele mooie kans die ik met beide handen beetpak. Momenteel heb ik nog vakantie maar ik zet binnenkort vol trots mijn handtekening onder het nieuwe contract. Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan, we moeten er gezien het Europese programma al vroeg klaar voor zijn. Het doel is om de lijn en speelwijze van het afgelopen jaar door te trekken, er een prachtig seizoen van te maken waarbij we uiteraard voor de prijzen gaan’, aldus de nieuwe coach van Ajax 1.


Gerelateerde posts

18 reacties

 1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

  Wat is er aan de hand hier? Gaan we alles herhalen onder het mom “geen nieuws is ook nieuws”.

  1. SPHAFCA

   Zijn er ooit wel is 5 minuten dat je niet op iets of iemand loopt te zeiken? 🙄 Heb je niks beters te doen ofzo? Een nieuw account maken bijvoorbeeld 😴

    1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

     Nee die zijn er niet.

     1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

      Oh ja, ik gebruik altijd hetzelfde account.

 2. JohnDoe77

  Mooi toch dat er naast goede spelers, ook goede trainers voortkomen uit de opleidingen van Ajax? Als je kijkt hoe zijn team speelde, kun je daar moeilijk iets op aanmerken! Succes Keizer en ook succes Johnnie bij de jeugd!

  1. Charka53

   Mee eens JohnDoe maar nu komen er andere dingen om de hoek het is wel het eerste en Keizer is ook maar een mens maar ik heb er wel vertrouwen in.

   1. Emilio4Ajax

    Zeker JohnDoe, maar aan de andere worden de vraagtekens niet kleiner als je leest dat volgen RdB Bosz Keizer naar het eerste wilde halen…niets tegen Keizer. Wens hm veel succes en hoop dat het mooie voetbal van afgelopen jaar doorzet, maar wat was er meer aan de hand daar tussen PB en het TH als dit plotseling wel kan en eerst niet…🍻😎

 3. dickst14

  Ik heb er ook vertrouwen in. Jong Ajax speelde ondanks steeds wisselende samenstellingen leuk voetbal afgelopen seizoen.

 4. AFCA my World

  Gelukkig kan hij met bergkamp door 1 deur,dat is de belangrijkste vereiste (helaas). ⚽️

   1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

    Misschien goed als je dat ook even tegen Bergkamp zegt 😂 Hij denkt volgens mij van wel gezien de samenwerking die er geweest is met JC.

 5. -buitenkantje rechts-

  Zou raar zijn als hij zou zeggen: ” Keizer ongeschikt”.. 😋

Reageren is niet mogelijk.