There are no ads, please add some


Officieel: Marcel Keizer nieuwe hoofdcoach Ajax

Marcel Keizer is aangesteld als hoofdtrainer van het eerste elftal van Ajax, zo maakt de club vandaag officieel wereldkundig via de officiële website. Hij tekent op korte termijn een contract dat ingaat op 1 juli 2017 en een looptijd heeft van twee jaar, tot en met 30 juni 2019. In de overeenkomst is een optie voor nog een jaar opgenomen.

Keizer (Badhoevedorp, 15 januari 1969) was het afgelopen seizoen als trainer verantwoordelijk voor Jong Ajax. Met het beloftenelftal pakte de oefenmeester een periodetitel en eindigde het team op de tweede plaats in de Jupiler League. Voor zijn komst naar Amsterdam was hij werkzaam als hoofdtrainer van FC Emmen. Op 13 februari 2016 werd hij aangesteld als hoofdtrainer van SC Cambuur Leeuwarden, waar hij eerder als technisch manager actief was. Van 2012 tot 2014 was Keizer hoofdcoach van SC Telstar.

Als speler was Keizer actief binnen de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde op 10 april 1988 in het eerste elftal. In totaal speelde hij vier officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. In 1989 vertrok Keizer naar Cambuur Leeuwarden. Via De Graafschap en FC Emmen sloot hij zijn loopbaan als speler in 2002 af, waarna hij zijn trainerscarrière begon.


Gerelateerde posts

18 reacties

 1. rickert

  Hoppa! Ik heb veel vertrouwen in Keizer. Laat ons Ajax schitteren! WZAWZDB. dit jaar winnen we de finale wel!

 2. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

  Goh wat een verrassing, nooit gedacht. Wie zoudn de assistenten worden, geen idee.

 3. koensiemerink

  ik kijk ervoor uit op een nieuwe seizoen ik reken erop dat we prijzen winnen en dat we met jou de titel binnen krijgen ik wens Marcel keizer succes met hoofdcoach van Ajax we zullen tegen aan gaan voor een goeie seizoen

 4. AFCA my World

  Super welkom bij Ajax 1, als jij de lijn die Bosz inzette kan volgen krijg je de hele supportersschare achter je, maak ons weer trots ! ⚽️

 5. -buitenkantje rechts-

  Ervaring inhet trainersvak op topniveau op ervaring in topvoetbal is geen vereiste… Wat dan wel??

   1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

    Heitinga dus ook vriendje van Bergkamp en co.

 6. ajacied078

  ben benieuwd welke spelers van jong er nu dalijk elke week in 1 staan. nouri en vdbeek en de jong maken meeste kans en zeefuik mochten veltman en tete plijten maken. hoop dat eiting ook een kans bij 1 krijgt van keizer. ben fan van die gozer

  1. AB: na Keizer lopen Jordi en Wim als trainersduo het Johan Cruijff stadion binnen.

   Vraag andersom is leuker: ben benieuwd welke spelers van Ajax 1 er straks nog in staan. Keizer heeft het volste vertrouwen in de aanstormende jeugd.

Reageren is niet mogelijk.