There are no ads, please add some


‘Klaassen sprak al met Everton; Ajax vraagt 30 miljoen’

Davy Klaassen heeft inmiddels met Ronald Koeman gesproken over een mogelijke overgang naar Everton, zo meldt De Telegraaf vanochtend. In de afgelopen dagen is de interesse in een stroomversnelling gekomen. Volgens de krant verlangt Ajax van de club van Koeman een transfersom van ongeveer 30 miljoen euro voor de aanvoerder.

Het was al geruime tijd bekend dat de Engelse topclub interesse heeft in Klaassen. Maar in de afgelopen dagen zijn de besprekingen in een stroomversnelling gekomen en ziet Klaassen zijn gedroomde verhuizing naar de mooiste competitie van de wereld zo goed als zeker realiteit worden. Klaassen liet aan het eind van het seizoen al blijken dat hij een nieuwe stap in zijn carrière wil zetten. Vanuit Italië en de Duitse Bundesliga is ook veel belangstelling voor de 24-jarige middenvelder die vorig jaar nog werd gekozen tot beste voetballer van de Eredivisie. Klaassen vindt zichzelf met zijn stijl meer thuishoren in de top van het Engelse voetbal.

Voor Klaassen zelf is een overstap naar Everton niet alleen sportief interessant. Financieel gaat hij er enorm op vooruit. De beste spelers van Everton verdienen 100.000 euro per week, wat neerkomt op zo’n vijf miljoen euro per jaar. Daarmee gaat hij vijf keer zoveel verdienen als nu bij Ajax.

Gerelateerde posts

35 reacties

  1. nick-afca95

   Anders speelt hij toch nog lekker een jaartje bij Ajax. Ik heb er geen moeite mee. En als ze toch de 30 willen betalen, wens ik Klaassen het aller aller beste. Eindelijk weer een speler die iets langer wilde blijven. Hoop dat dit in de toekomst doorgezet kan worden.

  2. Vakje129

   Laat ze maar betalen ze hebben geld zat daar en spelers opleiden kunnen ze niet dus ?????? kassa

   1. HURBIE

    Idd ,129
    Ajax rekent vaak veel te lage prijzen
    Zo blijven we altijd Europees een middenmoter

 1. De seijs

  Goeie leeftijd om te verkassen. En een mooie club Everton. Net onder de echte top. Hier vandaan door groeien naar de echte top. Slimme jongen die klaassen.

 2. ritchy

  is 30 miljoen euro niet te weinig is Klaassen dan zoveel slechter dan verrati die voor 80 á 90 miljoen weg mag denk het niet

  1. ajacied078

   top clubs onderling vragen nu eenmaal belachelijke bedragen. verratti moet die arabische aandelen in parijs doen stijgen met die vraagprijs. klaassen komt maar van een beursgenoteerd bedrijf die al blij zijn met elke cent.

 3. Charlie2011

  Het gekke is klaassen is echt een topper en belangrijk voor het team. Maar mijn gevoel zegt dat we hem wel kunnen opvangen. Ik gun het klaassen en zie hem op zijn 31ste wel weer terugkeren.

  1. BobbyHaarms

   We hebben o.a. Ziyech, Nouri, Schöne, vd Beek dus keus zat op het middenveld. En Ajax natuurlijk ook weer zo blij als een kind, het spaarvarken barst ondertussen echt uit zijn voegen ?

   1. KBouter

    Kan natuurlijk nooit zo doorgaan hé, Zometeen hebben ze twee spasrvarkens nodig.

    Ik denk dat ze sparen totdat ze of van de beurs gaan of ze gaan de Arena kopen.

    1. BobbyHaarms

     Beiden zou een slimme zet zijn, maar idd eerst van die klotebeurs af. Sinds ze dat gedaan hebben is Ajax Ajax niet meer.

 4. itsreallyme

  Ik heb wel vertrouwen in Overmars dat hij niet lager dan 30 zal gaan. Ik wens hem het allerbeste toe bij Everton. Ondanks vele mensen (vooral op vz) zeggen dat je het echte talent niet heb, je in het buitenland zal falen heb ik altijd in je geloofd. Want vele mensen vergeten wat jou supertalenten zijn zoals leiderschap, teamplayer, box-to-box, doorzettingsvermogen etc. Plus je komt van Ajax dus is het 100% zeker dat je een aardig balletje kan trappen. Make us proud us proud everywere you go. And when you finish, then you come home. #DavyKlaassen #✖️❌✖️ #AdamZO

 5. paullus

  klaassen zal wel vertrekken voor 26 mil en dan zal er nog wat premies en door verkoop
  procenten
  kom je op 32 mil uit

 6. Gert Ajax

  30 komt beter in de richting ben venieuwd wat het uiteindelijke bedrag gaat worden.
  En wie er gehaald worden en voor hoeveel….

 7. Iceman

  Van Harte Davy je verdient het ow en Marc hou de teller op 30 miljoen dat lijkt mij een mooi bedrag en niks bonus of premie bij kampioenschap of beker winst 30 miljoen en geen euro cent minder.

 8. Jimmy1971

  En een doorverkoop percentage erop voor als hij over 2 jaar naar City of Chelsea verhuist !!!
  Good luck Davey !

 9. AFCA my World

  Ik gun hem de overstap absoluut,hij heeft het echt verdiend,ik had alleen een groter transferbedrag verwacht van minimaal 35 miljoen,nou ja dan maar weer een doorverkooppercentage bedingen bij everton zit hij nog niet aan zijn top !⚽️

 10. ajacied078

  mooie club goede trainer mooie stad davy is een slimme vent 🙂 en 5mil per jaar.

 11. Iamsterdam2015

  Echt een leuke club en zeker voor een “tussenstop”. Is ke van harte gegund en inderdaad wat ik hier meer lees….GEEN CENT MINDER ACCEPTEREN!!!!

 12. JohnDoe77

  Hij zal niet gelijk een topverdiener bij Everton zijn maar zal zeker erop vooruit gaan. En een mooie stap naar een subtopper in Engeland!

 13. -buitenkantje rechts-

  Bedragen zijn totaal waanzinnig.. buiten elke proportie tot de geleverde prestatie.. Verrotte bedrijfstak die vroeg of laat instort. Dat zou overigens een zegen zijn voor Ajax die dn als overwinnaar staande blijft.

  1. Amoebe

   Het zou een zegen zijn voor het hele nederlandse voetbal…opeens is het hier dan weer niet zo slecht. Op tijd je geld en meestal afspraken die worden nagekomen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Als er werkelijk werkngemaakt was van financial fair play dan was deze bedrijfstak al ingestort. Clubs als Real en Barca die alleen kunnen bestaan door de belastingbetaler.. Verboden overheidssteun dus zou je de stekker er uit moeten trekken. Verde zie je dat het steeds verder vervreemdt.. Mensen walgen van de over het paard getilde dandy’s die in een week net zoveel verdienen als Jan Modaal in 2 jaar. Ook een cruciale foutbis dat alleen de toplanden nog CL mogen spelen.. Hiermee vevreemd je de landen die niet mogen mee doen nog meer.. Afscheidingen worden nu al besproken. Versnippering is de eerste fase van ineenstorting.
   Binnen 10 jaar is deze bedrijfstak volledig geïmplodeerd.

 14. Wembley71

  Davy spring maar op de langskomende trein die Koeman heet, het is je gegunt, maar laat dhr. Koeman wel effe 30 miljoen pietermannen aftikken……..?,? ?

 15. Forever nr14

  Juist Bobby, zou mooi zijn als Ajax zijn gezicht weer terug kreeg door van die klote beurs te gaan, en weer alleen maar voetbal ademt

  1. BobbyHaarms

   En liefst ook letterlijk zijn gezicht terugkrijgt dmv het enige echte oude logo

 16. Mijn Club

  Gezien alle verkoopbedragen van de afgelopen seizoenen (en dan vooral in Engeland en top van Spanje), is 30 mln vrij weinig voor een veelscorende middenvelder. Porto en Benfica hanteren al jaren deze bedragen en hoger voor een beetje speler. Wat mij betreft mag Overmars er 10 mln bovenop doen.

Reageren is niet mogelijk.