Ajax wil contract Kadioglu afkopen en speler toevoegen aan Jong Ajax

Ajax heeft interesse in de zeventienjarige middenvelder Ferdi Kadioglu die momenteel uitkomt voor NEC. Kadioglu maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de Eredivisie en heeft nog een contract tot 2019 bij de club uit Nijmegen. Ajax zou dat contract willen afkopen en de speler voorlopig willen onderbrengen bij Jong Ajax. Ook FC Utrecht, Trabzonspor en Konyaspor hebben belangstelling in het talent.

Bron: Twitter

Related posts

33 Comments

 1. De seijs

  Als hij echt een toegevoegde waarde heeft, dan kan het geen kwaad. Beter nu dan over een aantal jaar voor veel geld.

  1. Toppertje

   Ongetwijfeld een talent maar ben bang voor een Zivkovic scenario. Deze jongen heeft al regelmatig mogen ruiken aan de eredivisie en vraag me af of je hem rustig houdt bij Jong Ajax.

   1. nick-afca95

    Ik vind dit talent minstends zo groot als Zivkovic destijds. Hoop dat ze hem inderdaad niet net zo hard verpesten want deze jongen heeft potentie. Bij jong ajax zou hij wel echt elke wedstrijd moeten spelen dan. En affentoe een invalbeurtje. Misschien we gewoon verhuren aan een eredivisie club ofzo.

     1. Litmanen

      Kopen en verhuren. Tenzij hij elke week kan spelen in Jong en af en toe mag ruiken aan het eerste.
      Zivco is een fantastisch talent en mede door Ajax een beetje kapot gemaakt.
      Gelukkig is hij nog heel jong maar niet twee keer dezelfde fout maken.

     2. Bakkie

      Nou, een fantastisch talent zou voor FC Utrecht toch wel meer dan 7 goals maken in 35 wedstrijden…

 2. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Ajax gaat dezelfde vervelende trekjes krijgen als Chelsea etc maar dan in het klein. Spelers halen om het halen. Welke meerwaarde heeft deze 17 jarige middenvelder t.o.v. de vracht aan jonge middenvelders die we al hebben. Gaan we hem weghalen bij NEC om hem vervolgens tegen NEC te laten spelen of te verhuren. In de trant van, dan hebben wij hem in ieder geval en een ander niet? Dat hij verpietert is pech hebben voor die jongen. Ons trio wordt steeds walgelijker.

   1. frenkynairo

    Heb je hem nooit zien spelen Prinsengracht? zou ik toch maar is wat meer wedstrijden van Ajax gaan kijken als ik jouw was.

    1. Widi

     Ik heb hem bij Nec vooral als aanvaller gezien. Dat zal hij bij Ajax ook zijn. En geen middenvelder. Dus zo gek was die vraag van PG niet. En waarom zou PG meer naar Ajax moeten kijken om iets te weten over een speler van Nec?

     1. frenkynairo

      dacht dat het een vraag was over de topic alsof hij niet wist wie het was. en dat had hij wel kunnen weten als hij Ajax nec had gezien.

     2. frenkynairo

      Maar snap dat je je weer wijsneuserig ergens mee wil bemoeien wibi…

     3. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Volgens mij van Widi ook een gewone vraag (op een algemeen forum met algemeen toegankelijke topics)

  1. KBouter

   Ventje is natuurlijk pas 17 jaar hé, en afgelopen seizoen al belangrijk en goed. Mocht zó n ventje het goed doen over een jaar of twee, dan kun je hem goed gebruiken met een vertrek van Schone en Ziyech én misschien Donny wel.

   Mocht je hem dan willen kopen ben je te laat en betaal je zo ineens 15 mio voor hem.

   1. Litmanen

    Wel eens. Bovendien heeft hij het karakter van een leider. Dat zou hem kunnen helpen. Maar het blijft eng. Je praat over jonge mensen.

    1. HURBIE

     Heb hem leuke dingen zien afgelopen seizoen maar of hij geschikt is voor AJAX moet blijken

 3. ajaxpers

  Nog belangrijker dan talenten halen is de boel bij elkaar houden. Klaasen en Veltman zijn al weg maar ik hoop dat het hierbij blijft. Dolberg, Ziyech, Sanchez, Kluivert, De Ligt, vd Beel etc.

  1. Bakkie

   Klopt ajaxpers, Veltman en Klaassen mogen de volgende stap maken, Tete kan ik ook nog wel begrijpen als die weg gaat. Maar de rest moet je binnenboord houden en een rechtsback en linksback er sowieso bij halen.

 4. Prinsengracht

  Zivcovic2? Al is het verschil wel dat Kadioglu bij Nec ook niet in de Eredivisie zou spelen….

  1. Bakkie

   Klopt. Dus praktisch gezien zou Ferdi er al op vooruit gaan, aangezien Jong Ajax sowieso waarschijnlijk boven NEC gaat eindigen 🙂

 5. Gert Ajax

  Die Kadioglu is wel een van de talentvolste spelers van ons land dan hoor je bij ajax.
  Ik heb die jongen vaak zien spelen zou goed zijn om te doen?

 6. itsreallyme

  Mocht het niets worden, dan zullen we toch 1 of 2 miljoen winst op hem maken. En hij zal zich waarschijnlijk ook hebben ontwikkeld. Win win situatie. De beste worden in principe altijd opgesteld. Toch? Dus zal hij niemand voor de voeten lopen.

 7. EugAjax

  Volgens mij is dit een geweldig talent. Gezien zijn begin bij Jong Ajax moet dit wel goed begeleid en gecommunicceed worden met hem. Hoe zijn traject er precies uit gaat zien. Anders kan je idd Zivco scenario krijgen.

 8. Jimmy1971

  Ik heb Kadioglu alleen maar in de aanval van NEC zien spelen , en dit is echt een enorm talent en dus een gokje waard , goed gezien Ajax !

 9. AFCA my World

  Waarom weer een middenvelder ? We hebben er al teveel dat demotiveerd de jongens die nu al rondlopen bij Jong Ajax ! En als je hem al koopt verhuur hem dan nog een jaar aan NEC , en voeg hem volgend jaar toe aan de selectie !⚽️

  1. RonJ64

   Mee laten draaien bij jong AJAX, Ziyech wordt volgend seizoen ook weggekocht net als Dolberg….

 10. Iamsterdam2015

  Is zeker een talent en een goeie speler maar of hij toegevoegde waarde heeft…????

 11. Mijn Club

  Volgens mij speelt hij voornamelijk op linksbuiten. Maar ik kan het fout hebben.

Comments are closed.