There are no ads, please add some


‘Ajax stelt transfersom Sanchez vast op 50 miljoen’

Davinson Sanchez heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Ajax en dat is buitenlandse clubs ook opgevallen. Nadat eerder Barcelona al liet weten dat het de Colombiaan blijft volgen heeft nu ook Inter Milaan interesse getoond in Sanchez. Echter zullen de Italianen zich een reis naar Amsterdam besparen want Ajax heeft de transfersom van Sanchez vastgesteld op vijftig miljoen euro en dat lijkt ook Inter te gortig. Ajax nam Sanchez vorig seizoen over van Atletico Nacional voor een bedrag van vijf miljoen. Mocht het Ajax toch lukken om Sánchez voor vijftig miljoen euro te verkopen, dan zorgt de Colombiaan voor de duurste uitgaande Nederlandse transfer ooit.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

114 reacties

  1. EugAjax

   Eens ik neem ook aan dat dit dan ook een afschrikwekkend bedrag is voor clubs. Dus blijven Sanchez, please ??

   1. De seijs

    Voor dit bedrag is hij weg. Ajax zet de scouts maar weer aan het werk om de volgende Sanchez binnen te hengelen .

    1. EugAjax

     Denk je Seijs? Dan zou dat een absoluut transfer record uit Eredivisie zijn. Ik sluit het ook niet uit maar clubs betalen vaak dan liever dit soort bedragen voor spelers uit zelfs Franse of Portugeze competitie. We gaan het zien ?

     1. Litmanen

      Top beslissing. Mocht hij gaan dan hebben we serieus geld in huis om de beste spelers langer aan ons te binden.

     2. Jari10

      Heel veel geld voor deze speler. Wordt waarschijnlijk een wereldtopper maar is dat nog niet. Voor 50 miljoen moeten ze hem laten gaan. Als Viergever blijft hebben we met de Ligt ook een goed centrum. Geld niet direct uitgeven maar salarisplafond omhoog. Dan gaan spelers van het niveau Klaassen ook voor sit soort bedragen weg. En we hebben nog heel veel talent lopen.

     3. EugAjax

      Ja Litmanen en Seijs dat zou wat zijn als het wel gebeurd. In ieder geval goede beslissing om het zo hoog te zetten, maar Charka heeft dan wel meteen een goed punt te pakken vind ik.

     4. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Je houdt er geen spelers door vast hoor. Wij gaan geen 4 of 5 jarig contract aan van 4 of 5 miljoen per jaar. Tenminste ik mag hopen van niet.

    2. Charka53

     Leuk De seijs de clubs waar wij dan weer spelers denken weg te halen zijn ook niet gek en zien ook dat ze bij Ajax de prijzen verhogen dus denken ze daar dan ,Ajax heeft geld dus drijf de prijs maar op en daar worden we niet beter van.

     1. De seijs

      Ja je kan het lang rekken Charka maar we moeten er op een gegeven moment toch aan geloven. Je houd het niet tegen.

   1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Heel slecht. Belachelijke bedragen zijn het. Kijk eens rond in de wereld, kijk gewoon eens om je heen. Je schaamt je kapot met die bedragen. Als Ajax hierin meegaat hoop ik dat ze een hoop supporters gaan verliezen. Je hoeft nooit mee met een gekkenhuis. Hier zitten sommigen er al in dus hun gedachte is dan niet vreemd.

    1. Remco425

     Natuurlijk zijn het belachelijke bedragen, maar als je veel minder vraagt voor zo’n speler lachen ze je uit. Bij Liverpool zijn ze nog niet bijgekomen van het lachen om de transfersom van Suarez. Ik ben blij dat Ajax de prijzen ook verhoogd. Is ook een teken naar de spelers dat ze ze echt graag willen behouden. Had Ajax de transfersom op 5M gezet dan is hij over een week vertrokken.

     1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Gein gaat er voor mij af als ik de ellende om me heen zie. Balans is compleet zoek en hier lult iedereen mee over belachelijke miljoenen omdat ze dan van hun spelletje kunnen genieten. Amateur voetbal is ook leuk.

     2. Indojood

      Snap wat je wilt zeggen, AB maar de grens van wat fatsoenlijk is al jaren geleden overschreden. Clubs kunnen ook op andere manieren hun verantwoordelijkheid voor maatschappij en milieu tonen. Misschien een idee om een vast percentage van transferopbrengsten te reserveren voor charitatieve doeleinden.

     3. -buitenkantje rechts-

      Wat om financial fairplay eens echt handen en voeten te geven… zodat idiote bedragen definitief verleden tijd zijn.

     4. Remco425

      Zal niet meer gebeuren br, ook niet met financial fairplay. Dit is niet meer terug te draaien. Het is ook niet alleen een voetbal probleem. Er zijn sporten waar nog meer wordt verdiend.

     5. Remco425

      Natuurlijk AB, helemaal gelijk in. Maar er is altijd iemand met meer ellende. Als dat de referentie is kan je helemaal niets meer doen en kunnen wij ook niet op vakantie. 1M betalen voor iemand omdat hij toevallig fied kan voetballen is al belachelijk natuurlijk. Maar het publiek wil er voor betalen, de sponsors willen er voor betalen en de tv wil er voor betalen. Dat is prijs bepalend. Met andere woorden, wat de gek er voor geeft. En eigenlijk vind ik het nog niet half zo achterlijk als met pop artiesten die kwalitatief nog niets eens top hoeven te zijn. Waar de liedjes voor geschreven worden, waar de muziek voor gemaakt wordt. Ze hoeven alleen te zingen. En dan € 300 vragen om ze anderhalf uur bezig te zien tijdens een concert terwijl ze al een vermogen van honderden miljoenen hebben…

     6. Litmanen

      wat denk je van een dj Remco , nog nooit een instrument vastgehouden en multimiljonair worden met plaatjes van een ander aan elkaar plakken.
      Ajax komt jaarlijks te kort in Europa door een gebrek aan geld ten opzichte van de concurrentie.
      Als je op deze manier aan kan haken vind ik het prima, want clubs als Barça, Real en alle Engelse clubs gaan gewoon door.

      Als je dan roept dat je geen supporter meer wilt zijn had je moeten stoppen toen Barça 7 miljoen aan Ajax betaalde voor Cruijff…….

     7. Remco425

      Ik kan je wel vertellen dat de gemiddelde DJ keihard werkt en vaak voor een habbekrats. Er worden er maar een paar heel rijk, maar daar moeten ze dan ook wel 150+ keer per jaar voor optreden. Echt niet te vergelijken met popartiesten die vaak hun enige kunstje, zingen, niet eens goed kunnen.

     8. Remco425

      Daarnaast, de échte goede DJs, zijn weldegelijk ook muzikanten. En dan heb ik het niet over de Martin Garrixen of David Guetta’s…

     9. EugAjax

      Eens Remco je zal op zekere hoogte mee moeten doen in de op hol geslagen voetbalwereld, zeker aan de verkopende kant. Kwestie van vraag en aanbod en deze bubbel ontploft wel een keer. Gaat alleen nog even duren vrees ik

     10. De seijs

      Wie zegt dat ajax deze bedragen gaat betalen? Ajax gaat verkopen, dat is toch wat er gaande is!

     11. EugAjax

      Seijs je hebt gelijk dit soort bedragen gaat Ajax nooit betalen het gaat hier om verkoop. Ik vind Indojood goed plan hebben. Ajax doet dit al. Maar misschien nog niet genoeg. Kan altijd beter

     12. Remco425

      Die bubble zal nooit ontploffen. Dat dacht ik 20 jaar geleden al met die Italiaanse achterlijke bedragen. Daar is het onlploft, maar vervolgens kwam de Spaanse gekte. En vervolgens ging de Engelse gekte daar dubbel en dwars overheen. Een EPL degradant die meer heeft verdiend dan Real Madrid in de Champions League… En dat is nu alweer peanuts vergeleken met wat ze in China bereidt zijn te betalen. Echt, het wordt alleen maar gekker.

    2. De Nees

     @AB…Eens met de belachelijke prijzen tegenwoordig en het wordt ieder seizoen nog gekker dan het voorgaande. Alleen als Ajax daarin niet meegaat en principieel bijv max 35 mln verkoopprijs gaat hanteren dan wordt de kloof nog groter met clubs qua omzet, terwijl Ajax bij een toekomstige aankoop wel de geldende idiote prijzen moet betalen. Dan wordt shoppen tot max 15 mln niet haalbaar maar moet je de grens noodgedwongen verhogen naar bijv max 25 mln. Je hoopt maar dat de zeepbel ooit een keer knalt en clubs weer normaler gaan doen, tot die tijd moeten we maar in de marge proberen mee te gaan.

     1. KBouter

      Mooi bedrag, al had het van mij nog wel hoger mogen zijn, om clubs af te schrikken.

      Laat Sanchez nog maar lekker in Amsterdam blijven.

    3. Wembley71

     AB, de lol is er al heel lang vanaf. Men vond destijds 17 mil (gulden notabene!) voor Gullit al belachelijk! Van Basten leverde 2,7 mil gulden op was toen ook belachelijk, weinig! Maar al met al blijft het je cluppie he, nietwaar…..de gekte regeert

     1. Remco425

      Wel een kanttekening Wembley71. Van Basten was transfervrij. Hij zou nu gratis de deur uitlopen.

     2. Wembley71

      Klopt maar iedereen vond het toen ook een belachelijke handelswijze. M.a.w die had nu never nooit gratis de deur uitgelopen……

    4. Peter en zijn Rockets

     Het gekke is dat als de bedragen zo blijven stijgen Ajax binnen een paar jaar naast het uitbouwen van de ploeg ook makkelijk het stadion kan kopen en stiekem wat meer aandelen.

  2. Ajax1958

   Ze zijn gek geworden, minimaal 70miljoen. Wat denk je wat hij na 2 jaar bij Barca kost?

   1. dennis78

    natuurlijk zijn dit soort bedragen belachelijk, maar als de Nederlandse clubs dit niet doen dan kunnen we nooit een elftal bij elkaar houden en bovendien als wij hem voor 10.000.000 verkopen aan bijv. Barcelona dan kost hij gelijk het tienvoudige. dit bedrag schrikt een groot aantal clubs af. en mocht er een club komen en het bedrag betaald heb je een goede investering gedaan en kan je een volwaardige vervanger aantrekken.

    1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Dan doen we lekker niet mee in de CL. Gaan me een eigen CL beginnen met andere normale landen. Het is belachelijk dat we meegaan omdat anderen het ook doen. Ik schaam me kapot zo langzamerhand. Voetballers, tennissers, formule 1, inderdaad ook in d muziek gaan gestoorde bedragen om terwijl de landen zitten te mauwen omdat ze geen geld hebben voor goed hulp aan de medemens. Als Ajax meegaat kap ik er mee. Het is een druppeltje maar ik weiger mee te betalen aan salarissen die de pan uit gaan rijzen. De salarissen van Ajax zijn al te hoog. Waarom moeten de kleinkinderen er ook van kunnen leven?

     1. Indojood

      Sorry AB maar jij was toch een topconsultant die topdeals van meer dan 6 cijfers binnenhaalde, o.a. in De Kuip? We weten allemaal hoe het werkt in het bedrijfsleven met sales, targets en beloningen. Even met zijn allen naar ons zelf kijken voordat we het domineesvingertje heffen.

      Wat voor Ajax spreekt is dat we onszelf kunnen bedruipen en niet eigendom zijn van rijke Arabieren of Russen zoals in Engeland of in leven worden gehouden door banken en overheden zoals in Spanje. Ons “business model” (vreselijk woord) is ethisch minder dubieus dan heel veel andere clubs. Ik realiseer me dat voor veel mensen een seizoenskaart niet is op te brengen maar Ajax houdt de prijs redelijk binnen te perken, ik betaal € 225,- per stoel in 429. En de EL kaarten waren ook niet overdreven duur verhoudingsgewijs. Nogmaals, ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat ik dit kan betalen en anderen niet. Aan de andere kant is het ook zo dat ik het er voor over heb.

      Wij moeten die 50M als ie straks binnenkomt zeker niet aanwenden voor exorbitante salarissen maar ik zou wel graag het salarishuis omhoog zien gaan om in ieder geval spelers wat langer aan ons te binden.

     2. Indojood

      Wat ik er mee wil zeggen is dat we onszelf in de voet schieten als we daar niets aan doen. Ook in het gewone leven vinden we dat medewerkers het moeten merken als er steeds meer geld verdiend wordt. Dus ook de spreekwoordelijke toiletjuffrouw moet mee profiteren.

     3. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Laat die spreekwoordelijke toiletjuffrouw nu net ook niet vergeten worden in de topdeals van mijn kant. Juist alle facetten van een bedrijf, alle functies, zijn altijd voor mij van belang om mee te nemen. Niet het indivudu moet kunnen orofiteren maar het geheel. Voetbal wordt gezien als een teamsport maar de ondrhandelingen worden gedaan op individueel niveau en dat wordt steeds gestoorder. 50 miljoen voor een individu, 100 miljoen, straks misschien 200 miljoen voor Ronaldo. Vervolgens zetten we mensen die vluchten voor oorlogs geweld, uit een gebied vluchten waar geen steen meer op de andere staat, in barakken of in een tentenkamp in de winter. De Ajax selectie gaat elk jaar zieke patientjes bezoeken. Nooit lees ik dat er sprake is van een donatie van 1 miljoen o.i.d. Wel lees ik over een banksaldo van 100 miljoen en waarom omdat we een spelletje moeten kunnen spelen.

     4. Amoebe

      Is dit het verkiezingsprogramma van de SP of zo?

      De wereld werkt nu eenmaal niet zo!
      Om vooruit te komen als mensheid het je juist deze verschillen nodig….omdat iedereen steeds beter, sterker, of aan probeert te haken…komt er vooruitgang.

      Juist vanwege dit principe hebben we over 300 jaar de derby saturnus 2 tegen mercurius 6

      Denk daar maar eens over na ?

     5. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Gelukkig maak ik dat niet mee. Je stelling vind ik overigens ronduit belachelijk en triest maar dat is mijn mening. Ik blijf dan wel bij diegene die niet aan kunnen haken.

     6. Amoebe

      Is dat zo?

      Vooruitgang komt door oorlogen en ongelijkheid!

      Ik zou ook liever een utopische wereld zien waarbij jij huppelend met jouw kameraden door de binnenstad konden maar zo is het nu eenmaal niet.

      Het is eten of gegeten worden.

      Als nederland de rol van england hierin kunnen oppakken had geen nederlandse club hier op tegen geweest.

      Engeland denkt nu de beste van de rest te zijn en alle andere moeten nu een trucje verzinnen om weer beter te worden (weer die ongelijkheid).

      Denk er nu maar eens dieper over na voordat je het meteen weer belachelijk vindt)!

     7. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      De vooruitgang brengt ons alleen maar voorspoed dus? Goh, apart. Dus wie niet mee kan komen heeft pech gehad? Goh, apart. De een zijn dood is de ander zijn brood? Goh, apart. Laat ik net zo zeggen …… ik ben blij dat ik jou verde niet ken en dat hou ik liever ook zo. Jij kiest voor de makkelijke weg omdat je je waarschijnlijk in die situatie bent omdat te kunnen doen. Ik kies voor de moeilijke weg, sorry en ik wil graag in de binnenstad blijven huppelen en er alles aan doen dat iedereen dat kan doen. Helaas hebben mensen met denkbeelden gelijk aan die van jou hierin een ernstig vertragende werking. Stom he …… ook al vinden veel mensen hier dat misschien niet zo vanwege Eug en Fjotolf maar ik geef om mijn medemens en dan vooral om die medemens die het minder heeft. Je zal het ermee moeten doen maar ik begrijp je nick steeds beter.

     8. Remco425

      Ajax is geen feyenoord hè waar donaties aan de grote klok gehangen worden, maar ga er maar vanuit dat die er weldegelijk zijn.

  3. RonJ64

   Dubbele vragen, blijft ie zekers kun je over paar jaartjes voor t dubbele verkopen ???

  1. Rickie

   ben blij dat ajax dit doet als ze verkocht worden hebben we een berg met centen alleen laat ze het nu ook doen met de spelers die ze nog meer zo graag willen houden.

  2. -buitenkantje rechts-

   Ik hoop dat belangstellenden hierdoor werkelijk afgeschrokken worden. Stel Barca biedt 35 miljoen.. Blijft Ajax dan ook standvastig? Beter was geweest om te zeggen dat hij niet verkocht mag worden. Punt!

   1. HURBIE

    Zal tijd worden dat AJAX met zijn tijd meegaat in vraagprijs van spelers
    Komen ze ook niet zo snel meer

  1. HURBIE

   Daarom juist Roja
   Als hij nog zo’n seizoen speelt kos hij volgend jaar het dubbele

 1. Charka53

  Hij vertelde nog dat hij bij Ajax blijft omdat hij vindt dat hij wat terug moet doen aan deze club en gaan we over 50 milj. praten willen ze komend seizoen geen prijzen halen of is weer het geld belangrijker dan het sportieve.

  1. Remco425

   Eens Charka. Ik had liever gehad dat ze met het statement waren gekomen dat hij niet te koop is.

   1. EugAjax

    Eens Remco en Charka maar niet realistisch, ze hebben ook met de speler te maken. Die zal wsl door plafond vliegen als hij hoort dat hin niet weg zou mogen tegen welk bod dan ook….hoewel hij volgens mij wel graag nog blijft dus ik ga ervan uit dat hij nog voor ons speelt volgend seizoen

 2. koote207

  Gelijk hebben ze, waarom moet een ander altijd de vruchten van onze parels plukken!!

 3. Dagrump

  Over 1 a 2 jaar ja en dan nog iets meer dan 50miljoen. Nu gewoon niet verkopen!! Zeker als we europees wat willen bereiken. Dus Marc en TH GEWOON NIET VERKOPEN !!! Einde discussie punt ❗️

 4. Jimmy1971

  Mooi Sanchez die nog een jaar blijft en dan voor 50 miljoen weg mag , goed bezig !!
  Iedereen moet weten dat Ajax niet langer meer de ‘Aldi ‘ van Europa is !!!!

 5. Charlie2011

  Beter topclubs zagen ons al als de lidl of ajaction afc bazaar. Wegwezen wat zij kunnen kunnen wij ook. Wij zijn AJAX. ?. Gekke wel is wat dacht je van maxwel zlatan etc die zijn allemaal best wel voor bodemprijzen verkocht.

 6. Gert Ajax

  Gefeliciteerd Sanchez??
  Hoop dat je nog lang bij ons zal blijven.
  Als je dan gaat dan voor het genoemde bedrag maar liever niet.

  1. -buitenkantje rechts-

   Hij is jarig hè? 21 nog maar.. wat een topper is deze man nu al en wat als hij zich nog verder ontwikkelt?

 7. Valentino

  Kijk dit zijn wel prijzen die andere clubs buiten de deur gaat houden. En als er dan een club komt met 50 miljoen dan ja geen enkele speler te houden.
  Is in ieder geval een beter bedrag dan de 20/25 miljoen die eerder ter sprake kwam.

 8. Indojood

  Mocht Sanchez onverhoopt verkocht worden, krijgt Veltman dan een percentage van de transfersom? Ik meen dit seizoen gelezen dat Sanchez door de rugdekking van Veltman zo heeft kunnen excelleren.

  1. -buitenkantje rechts-

   Hetzelfde geldt voor een eventuele transfer van Dolberg.. Zonder de crosspass van Veltman over zeker 60 m is Dolberg nergens. Een percentage is meer dan redelijk.

 9. afcabran

  Maar op basis waarvan is Sanchez 50 miljoen waard en Klaassen 30? Dat is wel een erg groot verschil.

  1. -buitenkantje rechts-

   Vraag en aanbod.. Verder heeft Klaassen het exact volgens het boekje gedaan. Blijven bij Ajax tot 24/25 en dan cashen in buitenland. Dan wil je geen astronomische bedragen vragen. De gunfactor speelt dan mee..
   Sanchez wil je niet kwijt dus dan ga je wel een megabedrag vragen om gegadigden af te schrikken.

   1. Remco425

    Plus, ik denk dat Klaassen al dicht bij zijn top zit. Hij is ook al 24/25. Bij Sanchez zit denk ik nog heel veel groei mogelijkheid. Dan heb je het écht over de absolute top. Dat zal Klaassen nooit halen.

 10. Marc Overdwars

  50 miljoen contant in je hand.
  Dan nog wat extra premies: de nul houden, scoren, kampioen worden en andere prijzen.
  Zo loopt het nog wat op.
  Want nu al zo een goede sterke volwassen verdediger van net 21 is meer dan 50 miljoen waard.

 11. JohnDoe77

  Je kunt een hoop zeggen over Sanchez en deze prijs, maar als hij daarvoor weg zou gaan is het nog een soort zonde ook! Alleen als Ajax kunnen we waarschijnlijk nooit meer vangen, pas als hij ook top speelt bij een Europese topper in bv Engeland zal hij echt de 75/100 aantikken.

 12. a.p.

  21 jaar gefeliciteerd en dan nog 50 miljoen waard. Wat mij betreft nog zeker 1 jaar bij ons aller Ajax.

 13. Emilio4Ajax

  Eindelijk hebben ze het begrepen… De transferbubbel kan alleen gestopt worden als de UEFA en FIFA hun ballen laten zien en durven ingrijpen…??

 14. Ajax1958

  Ik snap je wel AB, maar we moeten meegaan met die achterlijke bedragen. Iig vwb verkopen??

 15. Ajax1958

  AB, ook niet mee eens, maar er is iets van een marktprijs, ik krijg het bijna ook niet uit mijn strot, maar het is nou eenmaal zo.

 16. AFCA my World

  Toch een mooi bedrag,maar voor engelse clubs peanuts,misschien vertrekt hij toch nog ! Hoop het niet maar je weet maar nooit ! (Chelsea)⚽️

 17. Basisspeler

  Beste allemaal. De enige reden dat clubs zoveel geld willen bieden is de finale EL.. Europees voetbal wordt overal bekeken. Younes krijgt opeens plek in Duitse nationale team. Veltman wordt opgeroepen. De 17 jarige de Ligt wordt international. Ziyech krijgt een uitnodiging van zijn haat coach. Dolberg in nationale team.
  Als je Europees mee doet tel je mee. Anders niet.
  Zie bv Milik waarvoor 32 miljoen werd betaald na een redelijk EK.
  Wat dat betreft is Europees voetbal cruciaal voor Ajax om enigszins mee te kunnen doen. Hetzelfde met scouting. Een goede scout verdient zijn geld dubbel en dwars terug. Natuurlijk zit er ook wel eens een flop tussen, maar 1 knaller zoals Samchez vergoed alles dubbel en dwars. Leg je erbij neer. Ajax is een handelshuis van voetballers geworden.

 18. Iamsterdam2015

  Ben bang dat we hem toch gaan verliezen!! Komt er een aanbieding, zalt ajax af en gaat hij voor 35 mil uiteindelijk weg met een of andere inbouw bonusconstructie etc etc

 19. RonJ64

  100 milj. Vragen dan binden ze voorlopig ff in en komen ze over 2 jaar met t dat bedrag over de brug, want krijg nu toch kriebelige nekharen en dan 50 Willen cashen, maar dan wordt t uiteindelijk 40 met verspreide betaling EN kunnen m nog niet missen deze Vriendelijke Beul ????????

 20. Mijn Club

  Hallo allemaal, helaas kon ik een jaar tot anderhalf jaar niet inloggen. Nu gelukkig wel weer. Ik heb trouwens al die tijd wel zo’n beetje alles gelezen en bijgehouden. Ook de ruzies onderling helaas. (Beetje zonde)., maar goed, inhoudelijk nu …
  Ik ben van mening dat Ajax juist al veel te lang veel te schappelijke verkoopprijzen hanteert. Maw ik ben blij dat er bij een exceptionele speler een normaal internationaal bedrag wordt gevraagd. Dat zij bij een Klaassen ook gerust mogen worden gedaan. Een veelzijdige en veelvuldig scorende middenvelder, een aanjager, een leider, een voorbeeldprof. Ik hoop dat er clubs nu gaan bieden en het bedrag een stuk hoger uit gaat komen dan ca 30 mln. Voor Ajax begrippen een ‘mooie’ prijs, voor internationale begrippen een relatief laag bedrag. Ik zie zeer matige spelers voor meer worden verkocht.

 21. Amoebe

  Wie zegt dat ik in die situatie ben??
  Je kent mij immers totaal niet zoals je zelf al zegt…..

  Je bent zo blind van frustratie dat je niet wilt zien wat ik bedoel.

  Ik probeer te zeggen, wat mij blijkbaar niet lukt, is dat het utopia wat jij wenst niet mogelijk is met zowel mense als dieren.
  De natuur werkt niet zo en er zijn ten alletijdenindividuen die ergens een voordeel uit proberen te halen ten koste van een ander.

  Jij wilt mij niet kennen maar ik had zeker een keertje de discussie aangegaan.

  Ik vind mensen met een andere mening boeiend en ben bereid om dingen te delen en/of te leren.
  Jij weet blijkbaar alles en gumt mensen met een andere mening uit….ik ben dus mindereaardig!

  Het grapppige is dat jij er meteen een links versus rechts gesprek van maakt….maar wat jij niet beseft (zoals velen) is dat politieke voorkeur een cirkel is…als je als links teveel doorslaat wordt het vanzelf rechts (en vice versa)…..snap je het nog?

  En dat allemaal uit een eencellige.

  1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Ff gummetje zoeken.

  2. -buitenkantje rechts-

   Interessante gedachte met heel wat haken en ogen.. Doet me als econoom een beetje denken aan “the invisible hand” van Adam Smith..

   1. Amoebe

    Ik heb mezelf even moeten inlezen want ik kon de borst niet ?

    Weet je wat het is….er is geen foutloos gedachtengoed!

    Je kiest een richting en tussendoor moet je ten alle tijde laveren.

    En als mensen anders over zaken denken dan kun je daar altijd naar luisteren en daarna je eigen mening aanpassen of hetzelfde houden.

    Dan gaat het hier alleen nog maar om 22 mannen en een rond stukje leer op een grasveld.

    1. -buitenkantje rechts-

     Geen foutloos gedachtengoed… dat moet je hier niet te hard zeggen Amoebe.. ?⚽️

     1. Amoebe

      Hahaha ik neem aan dat je op de cruijff gedachte doelt!

      Aangezien ik zeker fan van hem ben/was had ook hij een handje van vriendendiensten en persoonlijkgewin hier en daar.

      Maar ik denk dat zijn ideeen voor ajax het minst foutloos is op dit moment…..

     2. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Weer een gummetje nodig.

 22. Mijn Club

  Kom op jongens. Er zijn er al genoeg op het forum die gefrustreerd of boos zijn op elkaar. Handje schudden, kusje bovenop het bolletje en de volgende keer gewoon weer inhoudelijk reageren op hetgeen waar je in eerste instantie op reageerde. (Het redaktiebericht)

 23. itsreallyme

  Dit soort bedragen moet je in deze tijd hanteren voor spelers als Sanchez. Andere landen doen dat ook!! Waarom zouden wij het niet kunnen??? Zijn spelers uit het buitenland zo veel beter als spelers die uit de Eredivisie komen??? Dacht het niet. Wij moeten zorgen (Ajax, Psv en misschien Fey) dat wij beter in Europa gaan presteren. Zodat Nederland ook interessant word voor uitzonderlijke buitenlandse talenten.

 24. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

  Omdat anderen het doen moeten wij het ook doen. De dooddoener van de eeuw. Het hele voetbal wordt naar zijn kloten geholpen, verschillen in de wereld worden steeds groter. In landen als China leeft veruit het merendeel van de mensen in armoede en daar worden de meest gestoorde bedragen geboden en betaald. Rusland, ook zo’n lekker landje idem dito. Engeland is compleet het padje kwijt door volgens mij 2e divisie c,lubs miljoenen te geven. Spelers worden absurd rijk. Ronaldo zou in zijn eentje het hele kankeronderzoek voor jaren kunnen betalen en nog steeds in luxe kunnen leven. Hoe meer ik er over nadenk, hoe kwaaier ik word. Zelfs in Nederland leven er heel veel mensen onder de armoedegrens. Die lezen ook de gestoorde bedragen. Met acties lopen we opeens allemaal voorop en zeggen ach en wee. Als de uitzending op TV voorbij is willen we gewoon weer 50 miljoen voor Sanchez en 40 miljoen voor Klaassen. Oh ja, mooi was de op rengst he gisteravond bij die actie. Ze hebben wel 7 miljoen opgehaald onder 17 miljoen Nederlanders. Oh ja, Ajax kan dat 7 keer betalen als ze Sanchez verkopen. Ik ben er wel beetje klaar mee. Ik hou me wel bij commentaar op opstellingen etc. Discussies over transfersommen kan ik ff niet meer hebben.

 25. fjonkman

  50 miljoen voor Sanchez? Die prijs gaat wel betaald worden straks. Het zou me niks verbazen als Davinson straks ook pleite is. Dan ben je Tete kwijt, Veltman kwijt en Sanchez foetsie.. En ik heb vandaag een ingewijde gesproken die zegt dat er ook meer dan normale belangstelling is voor Ziyech en Younes. Als het nog ff doorgaat, vangt Ajax al met al zo’n dikke 100 miljoen euro en is het elftal uit elkaar weggekocht!!!!

Reageren is niet mogelijk.