Ajaxsupporters geven weer het goede voorbeeld

Helaas heeft Ajax heeft de Europa League-finale tegen Manchester United woensdagavond verloren. Uiteraard waren de spelers zwaar teleurgesteld maar hielden hun kop omhoog. Net zoals de spelers lieten veel Ajaxfans zich niet kennen. Er werd gefeest in de stad en teruggeblikt op een, in de ogen van veel fans, geslaagd seizoen.Vlakbij  het Roelof Hartplein danste en zong een grote groep fans alsof de Europa League wél binnen was gehaald. Ajaxsupporters laten zien wat supporters van andere teams nog moeten leren:

Gebruikers van de app zien de beelden op ajaxfanzone.nl of via deze link

Bron: AT5

Related posts

24 Comments

  1. Boristja

    Heel mooi om te zien hoe grote groepen op het museum plein dit is mijn club zongen en met opgeheven hoofd wegliepen! Trots op deze prachctige club

    1. vak411

      120000 man zonder problemen.. die schuimbekkende eencellige kakkerlakken gaan een feestje vieren omdat wij verliezen.. zij maken ajax nog groter en hun eigen grafclub nog kleiner.. wat een triest zootje daar.. maar wij mogen trots zijn! We are Back!! Volgend jaar lachend kampioen!

  2. JohnDoe77

    Ook verliezen hoort bij voetbal! Als je er staat wil je winnen en het had gekund, maar Ajax in de finale?! Prachtig! Trots op Ajax, trots op onze fans en benieuwd naar volgend jaar!! WZAWZDB

  3. Remco425

    Ook de fans in het stadion waren weer geweldig. 90 minuten lang had ik het idee dat we thuis speelden. Die ManU fans hoorde ik zo’n beetje voor het eerst in de blessure tijd. Niet voor niks gebruikte een ManU twitter fan account een foto van de Ajax supporters met de tekst Red Devils never die. Zo’n foto konden ze niet vinden van hun eigen supporters ?

  4. Kevke87

    op centraal station feest, Rembrandtplein feest, leidseplein feest. schitterend om te zien hoe ajax de club en mensen verbind. ik zag jong, oud, dik, dun, lelijk, mooi, alle nationaliteiten samen dansen, springen en zweten. schitterend om mee te maken. op naar volgend seizoen!!

  5. Emilio4Ajax

    Trost ook op de suporters in Stockholm, maar was het nodig om het halve stadion te slopen… Moeten toch stoppen met die stoeltjes op het veld gooien… Volgende keer gewoon beter… Mooi leermoment…??

  6. Charka53

    Ze hebben zich goed gedragen zo hoort het niet alleen als Ajacied maar ook als mens en ja dat er een paar baldadig worden in het stadion is wel.te begrijpen maar niet te waarderen.

  7. Jimmy1971

    Jammer dat gisteren het middenveld , de kracht en creativiteit van ons team , er niet aan te pas kwam !!
    Er zat meer in maar gisteren even niet !
    Heb een zeer goede de Ligt gezien , ongelovelijk !
    En ook Veltman en Traore speelden goed , maar dat is dus in zo’n finale met dat Engelse afbraakvoetbal helaas niet genoeg ..
    Toch ben ik voor het eerst in 3 jaar weer trots op waar ons Ajax voor staat , er komen zo mooie jaren aan !!

    1. ajacied078

      denk dat dit de beste wedstrijd van het seizoen was van veltman. de ligt was echt super. vd beek had eerder gebracht moeten worden. schone verzoop tegen feillani. met een beetje meer geluk en slimheid hadden we voor mij gevoel dit united echt kunnen pakken. hoop dat we dit team bij elkaar houden dan kunnen er volgend seizoen mooie dingen gaan gebeuren. ondanks het verlies overheerst toch het gevoel wzawzdb. proud to be ajacied.

    2. Remco425

      Het grootste compliment is dat een ploeg van meer dan £600M zich aanpaste aan ons ?

  8. Iamsterdam2015

    Volgend seizoen staan we er weer!! Zoveel mogelijk dit team bij elkaar houden dan gaan er mooie dingen gebeuren! Fijne vakantie mensen, enjoy en tot medio augustus!

  9. fjonkman

    Het was een prachtige europese campagne van ons aller Ajax dit jaar. Ik ga zsm de dvd kopen van dit seizoen. Trots op onze jongens, we hebben genoten van het heerlijke voetbal wat jullie bij tijd en wijlen ons hebben getoond. Ik hoop dat het team bij elkaar blijft en wellicht met wat ervaring erbij gaan we ons komend seizoen plaatsen voor het hoofdtoernooi van de CL. Geniet van jullie welverdiende vakantie mannen!!! Topseizoen!

    1. Remco425

      Ik weet inderdaad nog toen zij een wedstrijd verloren, terwijl de prijs nog helemaal niet verloren was…

  10. Frankel

    Vandaag (25-5) vloog er een vliegtuigje boven de stad met de tekst ‘helemaal niet in Amsterdam’ het trieste zooitje in R***dam kan niet genieten van hun kampioenschap na 18 jaar! Nee ze kunnen alleen maar dit soort kleuter acties doen, heel erg triest deze ‘mensen’ WZAWZDB
    #trotsomajaciedtezijn

  11. RonJ64

    Sneu en lachwekkend dat er sneue gaste een vliegtuigje huren, kunnen beter proberen hun nepfans in een stadion te houden bij een achterstand, zal bij ons niet gebeuren, weer een Feit dat AJAXsupporters DE BESTE zijn ⚪️?⚪️❌❌❌?????????

  12. koote207

    Zal best maar we liepen toch met de staart tussen de benen uit het stadion!

Comments are closed.