There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint zo’n prachtig Ajax-trainingspak

1007prijsvraag_trainingspak

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 5 mei j.l. De vraag was: Wie waren de Ajax-spelers op onderstaande foto. We ontvingen wederom vele honderden inzendingen. Het was, mede omdat het twee spelers betrof, blijkbaar toch een lastige opgave maar de kenners hadden het allang gezien natuurlijk: Het zijn Nick Viergever en Hakim Ziyech! App-gebruikers: bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Marnix Reef uit Voorschoten uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Marnix met dat schitterende Ajax trainingspak! Het komt zsm jouw kant op! Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting! LET OP: De NIEUWE Ajax-collectie 2017-2018 is nu verkrijgbaar, eveneens met 10% korting!!

Nick Viergever en Hakim Ziyech!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd!


Gerelateerde posts

3 reacties

Reageren is niet mogelijk.