Prijsvraag: Win jij zo’n origineel Ajax-trainingspak?

1007prijsvraag_trainingspak

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Deze keer is de vraag: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van de competitiethuiswedstrijd tegen Heerenveen. Hij is deze keer niet makkelijk!! De vraag: Wie ZIJN DE TWEE verborgen Ajax-spelerS op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het zijn? De winnaar ontvangt het originele thuis trainingspak van Ajax! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie zijn de twee verborgen Ajax-spelers op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met maandag 8 mei a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts

42 Comments

    1. De seijs

      Daar hebben we burn-out ab de racist onze Hitler fan. Waar is het mis gegaan met jou verschrikkelijke LUL!

      1. Ajax Barcelona

        Wat probeer je nu te bewijzen de Seijs? Mensen kunnen lezen hoor en de meeste ook nog begrijpend. Maar ga lekker je gang. Kom op deze bijdrage ook maar weer met een portie domheid. Uitnodiging Scheveningen staat nog steeds overigens. Tweede binnen haven, bij de snackkar in de hoek. Kan je niet missen, die kent iedereen daar. Nou, brandt maar weer los. Succes.

        1. Widi

          Die snackbar is wel verplaatst. En een kwartslag gedraaid. Maar nog even goed te vinden natuurlijk.

          1. Ajax Barcelona

            Ik haal daar vrijwel nooit wat. Laatste keer 3 jaar terug denk ik. Kwaliteit erg laag. Voor visje ga ik toch echt naar Simonis.

          2. Widi

            Ik heb er nog nooit iets gegeten. Bij Dok 28 zijn de Vietnamese loempia’s erg goed ???

          3. Ajax Barcelona

            De dagvisser is zomers ook wel leuk, ook lekker visje, lekker buiten.

      2. Geroldkohlen

        seijs!!!! doe eens normaal! beetje ongepast na 4 mei en vandaag op 5 mei! waarom moet je zo reageren! dat je elkaar niet mag prima, maar dit slaat helemaal nergens op.

        1. De seijs

          Dan moet je eens opletten deze dagen meeloper!! Lees maar even terug waarom EugAjax hier klaar is bijdehand!!! Verdiep je eens ergens in voor dat je als een kip zonder kop reageert Grote lul!

          1. Geroldkohlen

            niet zo tegen mij praten mannetje, kan mij geen reet schelen wat je probleem is met AB. je moet niet als een kleuter lopen vinger wijzen, terwijl jij ook bij jezelf te raden moet gaan en in de spiegel moet kijken. je woord keuze is respectloos naar andere toe vooral na dagen als 4 en 5 mei! als er iemand is die grote lul is dan ben jij dat door zo te reageren! en denk maar niet dat ik die berichten tussen jou eug en AB niet gelezen heb, daar gaat het hier niet om. je reactie en woordkeuze is niet gepast!!! je gedraagt je als een idioot man, we hebben het over een prijsvraag en dan ga je dit zeggen. je hebt het over racist, maar heb jij je eigen uitspraken wel eens terug gelezen??? over bijvoorbeeld ziyech, in het begin van seizoen???

          2. Prinsengracht

            Origineel weer, dat meeloper. Iedereen die jou gestoord vindt is volgens jou een meeloper. Erg veel meelopers intussen. Wie loopt er met jou mee?

      1. Ajax Barcelona

        Bingo het zijn er twee Sanchez en Traore. Trainingspak is binnen. Yes. Dio als ik hem win komtie jouw kant op ?

      1. Ajax Barcelona

        Nee joh, ik zie nu dat een van beide Kluivert moet zijn en ik denk Riedewald.

        1. De seijs

          Daar sta jij om bekend hier Widipietertje de nazi fan. Jij moet het altijd van een ander horen!????eens!

  1. -buitenkantje rechts-

    Off: Jong Ajax wint van Cambuur.. Zou Cassierra wel eens in Ajax1 willen zien.. Ook Cerny klopt nadrukkelijk op de deur.

  2. Widi

    Zo te zien kun je nog wel duimpjes geven als je alleen nog meeleest. Anders kan ik sommige duimpjes bij dit topic niet zien. Zelf niets meer plaatsen, maar een simpele ziel aanmoedigen zorgt ook voor onrust en rotzooi. Net als de echte van Breukelen ook niet alleen maar naief en onhandig. Maar ook gewoon vals.

    1. Indojood

      Maak je er niet druk om, Widi. We hebben een leuk clubje mensen hier met inhoudelijke kennis en de nodige humor en zelfspot. Het bevalt me prima hier.

      1. Widi

        Was even een signaal aan iemand dat ik hem door heb. En je hebt gelijk over dat clubje mensen.

Comments are closed.