Hattrick Cerny bij Telstar – Jong Ajax

Vaclav Cerny heeft vrijdagavond een zeer groot aandeel gehad in de 1-3 overwinning van Jong Ajax op bezoek bij Telstar. Cerny scoorde maar liefst drie keer waarna Telstar in de slotminuten uiteindelijk nog wist te scoren. Trainer Marcel Keizer was dan ook in zijn nopjes met de aanvaller.

‘We hadden heel veel balbezit in het begin. We zijn een aantal keren met Savastano en Zeefuik goed doorgekomen aan de zijkant. Een goede goal van Cerny en zo gingen we comfortabel de rust in. Na de 0-2 was het eigenlijk wel gespeeld. Cerny was heel scherp voor de goal en nog dichtbij een vierde. Uiteindelijk hadden we er nog meer uit kunnen halen, want dit was een wedstrijd die je met 0-5 of 0-6 had kúnnen winnen. Maar dat zijn kleine dingetjes, al met al ben ik na een 1-3 uitoverwinning heel tevreden’.

Opstelling Jong Ajax: Norbert Alblas, Deyovaisio Zeefuik, Terry Lartey-Sanniez (63. Noussair Mazraoui), Leon Bergsma, Mauro Savastano, Carel Eiting, Damil Dankerlui (77. Dani de Wit), Thulani Serero, Vaclav Cerny, Ezra Walian, Pelle Clement (71. Markus Bay)

Bron: Ajax.nl

Related posts

33 Comments

  1. Widi

   Ik vind dat logisch. De jongens die tot voor kort veel bij jong Ajax speelden, worden nu gereserveerd voor het Eerste vanwege het drukke programma.

   1. Widi

    Persoonlijk vind ik het jammer dat Eiting vanavond bij Jong Ajax heeft gespeeld. Die had wat mij betreft morgen met onder 19 tegen pisvee moeten spelen. Die wedstrijd moet gewonnen worden. Een kampioenschap is nodig om ook volgend seizoen weer YL te spelen. Jong Ajax had best zonder Carel gekund. Ook al omdat het resultaat niet echt van belang is. Ik begrijp dat echt niet.

    1. De seijs

     Zie je theemuts! ! Die jongens o19 winnen gewoon van dat pisvee. Dus weet een goede beslissing van de technische staf. Ja die hebben er verstand van. En jij dus niet! Daarom mag jij alleen kijken. En hier je domme verhalen vertellen. Prik ik zo doorheen. Jij heb er echt geen verstand van. Van het spelletje voetbal. Maar ik blijf konstant er maar om lachen. Wel vermakelijk. ??????????

 1. reinaldo9

  Cerny lijkt alleen bij jong ajax, zijn draai te vinden, serero ? weer eens gezien

 2. dickst14

  Het blijft een groot talent. Jammer dat hij dit seizoen zo veel geblesseerd was. Hopelijk lost hij komend seizoen zijn belofte in.

 3. Prinsengracht

  BR heeft bij een ander topic terecht gezegd dat dit geen hattrick is. Niet in een helft gescoord.

 4. Widi

  Laten we vooral niet denken dat Cerny nu ook het verschil gaat maken in het Eerste. Zover is hij niet.

  1. -buitenkantje rechts-

   Dat zei je idd in vorig topic ook. Hij scoort wel veel de laatste tijd. Qua spel nog niet bepalend?

   1. Widi

    Vind ik niet. En het verschil is voor hem ook best wel groot. Bij Justin zie je dat niet. Die doet ook in het eerste gewoon wat hij overal doet. Cerny lijkt wat geblokkeerd bij het eerste. En is nog niet op zijn beste niveau. Misschien na de zomer.

 5. BobbyHaarms

  Wel fijn dat Serero mocht spelen. Blijf het onbeschoft vinden hoe Ajax hem heeft behandeld, die jongen verdient echt veel beter dan dit.

 6. Jimmy1971

  Mooi voor Cerny , 1 van de grote talenten , hoop dat hij volgend jaar deze lijn in Ajax 1 kan doortrekken !!

 7. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Hoeveel van de mensen die Cerny nu snelmin het eerste willen zien hebben de wedstrijd of minimaal de samenvatting gezien? Doelpunten zijn leuk maar niet zaligmakend. Daar kunnen zomaar hele toevallige tussen zitten. Kijk naar Younes tegen AZ, een draak van een wedstrijd, slechtste man van het veld maar een doelpunt. Maakt dat dat hij een goede wedstrijd heeft gespeeld …… no way. Ik heb geen oordeel over Cerny nu, ik heb niets gezien, dus ik zou niet weten of hij in het eerste thuis hoort. Van mensen die er wel wat van hebben gezien begrijp ik dat hij er nog niet klaar voor is.

 8. afcadeluxe

  zo blijft de druk op de ketel,en heeft bosz een scorende optie voor younes…

 9. Gert Ajax

  Cerny schijnt fitter dan ooit te zijn en heeft zich in het krachthonk zeer verbeterd en meer spiermassa.
  Vindt dat hij wel een kans verdient in het eerste……

  1. Prinsengracht

   Ik zag de samenvatting. Ik zag hem alleen maar de doelpunten maken, maar hij zag er scherp uit. En ook wel fit. Lijkt alsof hij meer rechtop loopt.

     1. De seijs

      Ab burn-out triest ongelooflijk wat zet jij je weer voor lul. 60 jaar en dan telkens dit soort teksten. Ik krijg bijna bijna medelijden met je. Jezus wat triest ben jij. ???

   1. Widi

    Heb je goed gezien PG. Je hebt nu de aandacht van Zeis zo te zien. Maar je kunt hem makkelijk aan. Heb ik al gezien.

 10. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Peter, top jongen !!

Comments are closed.