‘Fluminense weigert Ajax-bod van negen miljoen op Braziliaanse spits Richarlison’

David Neres was niet de enige aanvaller met wie Ajax de laatste dagen bezig is. De zender ESPN meldt dat het Braziliaanse Fluminense een bod van 9 miljoen van Ajax op Richarlison heeft afgewezen. De 19-jarige aanvaller zit bij dezelfde zaakwaarnemer als Neres en speelt, net als Neres, ook in de basis bij het Braziliaans nationaal elftal onder 20 op het Zuid-Amerikaans Kampioenschap.

De transfersom had via bonussen nog verder kunnen oplopen, maar de club uit Rio de Janeiro vindt dat de aanvaller meer waard is. Fluminense nam de talentvolle aanvaller in januari van vorig jaar voor 2,38 miljoen euro over van América MG. Het contract van Richarlison loopt door tot de zomer van 2020. Volgens het eerder genoemde medium was Ajax al in gesprek met Fluminense voordat er een akkoord werd bereikt met São Paulo over David Neres.

Het is niet de eerste keer dat er Europese belangstelling is voor de tweebenige spits. OSC Lille had afgelopen zomer ook een oogje op de aanvaller. Ook werd Richarlison nog in verband gebracht met een overstap naar Barcelona.

Related posts

19 Comments

  1. Remco425

   Overmars wilde altijd wel, de RVC hield het altijd tegen. Maar ja, schoppen tegen Marc is natuurlijk lekker makkelijk. Je verdiepen in de materie is daarentegen veel lastiger…

  1. Geroldkohlen

   idd in de tijd met FdB was dit echt onmogelijk! ik ben echt verbaasd ,hoeveel klappers gaan we nog maken voor 23:59???

  1. FrankiC

   Geen echte meerwaarde deze spits. Neusje voor de goal à la Ruud Geels. Niet beter dan Cassiera. Versterk dan de achterhoede maar als de flappen de broekzak uit branden.

 1. Jimmy1971

  Overmars voelt nu wat vrouwen al jaren voelen !!
  Hoe lekker het is om met je portemonnee te rammelen !! ??

 2. KBouter

  Ajax gaat proberen de eerst aankomende jaren te heersen in Nederland, zodat ze elk jaar verzekerd zijn van CL inkomsten.

  Met gerichte aankopen die straks waarschijnlijk ook nog centen oplevert zoals Sanches, Neres, Ziyech én nu ook Richarlison ( tenminste als dit serieus is)

  Dan is het verhaal Huntelaar voorgoed verleden tijd wat mij betreft.

  1. dickst14

   Dan zullen we eerst de voorrondes door moeten komen om de CL te halen. Leuk al die talenten hoor, maar voor deze prijzen? Er loopt talent genoeg in de jeugd. Hoeveel Hongaren enz. moeten we nog halen? De fylosofie van Cruijff : zelf opleiden en kopen wat je niet hebt. (routine misschien als Schöne wegvalt).

 3. EugAjax

  Is nu wat mij betreft overbodig. We hebben 5 vleugelspelers als Neres doorgaat en twee centrumspitsen. Door Neres aan te kopen kan Cassierra zich volledig concentreren op spits positie. Moet voor aankomend half jaar genoeg zijn. Als ik me niet vergis komt er uit jeugd ook een spits aan.

Comments are closed.