Ajax contracteert Kroaat Antonio Trograncic(17) van Bayern Munchen

Ajax heeft zich versterkt met Antonio Trograncic, zo meldt het Duitse tz.de. De 17-jarige Kroaat komt van Bayern München.  Trograncic liep al stage bij Ajax (zie eerdere bericht). Trograncic was twee jaar geleden een verrassende verschijning op het trainingsveld bij het eerste elftal van Bayern. Toenmalig trainer Pep Guardiola liet de jonge tiener proeven aan het grote werk (zie bericht). De Duitse pers bestempelde Trograncic direct als het het grootste huidige talent op de Duitse velden. Hij doorliep diverse Duitse en Kroatische jeugdteams en werd meerdere keren uitgeroepen tot speler van het toernooi op diverse internationale toernooien. Trograncic gaat bij Ajax naar verwachting starten in de A1.

Related posts

40 Comments

  1. HURBIE

   Laten we hopen wat ze er van verwachten
   Je heb genoeg leeftijd genootjes om mee te spelen !!!

  1. Ronald96

   Het heeft ook wel wat, is misschien wel meer met z’n voetbal bezig dan aan z’n haar. Op voorhand een prima teken lijkt mij.

 1. 11Younes11

  Door Guardiola naar Bayern gehaald destijds en in Duitsland vaak “de nieuwe Toni Kroos” genoemd…
  Weet niet hoe Ajax dit voor mekaar heeft gekregen, maar petje af!

  1. 11Younes11

   Nu nog ff zorgen dat die Neres op tijd gecontracteerd is en ik heb alle vertrouwen in de tweede seizoenshelft!

 2. FrankiC

  Waarom vetrekt de nieuwe ‘Toni Kroos’, tweebenige spelverdeler, bij Bayern?

  Sluit aan bij de A1, een potpourri van wereldtalenten bij elkaar. Dat is alleen maar goed voor de ontwikkeling van die spelers.

 3. Teuntje

  Jonge, talentvolle ventjes voldoende. Dit bewijst nog maar eens dat Ajax echt een handelshuis aan het worden is, want met jongetjes win je geen CL. Met ervaren volwassen mannen wel….

  1. Charka53

   Inderdaad Teuntje de peuterspeelzaal is vol en er zal er best één doorstromen en de rest is handel.

  2. KBouter

   Je vergeet dat de koe kalf is geweest.

   Een ervaren speler zal eerst talent of een jonge speler zijn!

 4. -buitenkantje rechts-

  In de Ajaxjeugd een kweekvijver van supertalenten.. Als we nu de Europese top niet halen!

 5. EugAjax

  Welkom Antonio bij de beste internationale jeugdopleiding van Europa. Je zal zien waarom Bayern in eerste instantie verkeerde keus was. Overigens verward Ajax op het ogenblik aanval op internationale top met aantrekken van international in de dop!! Maar misschien lukt het via deze weg! Succes Antonio!

 6. Jimmy1971

  Als ze zo als nu met Neres ook af en toe het 1ste echt versterken , vind ik het best !
  Zijn verantwoorde gokjes die jonge jongens ..

 7. JohnDoe77

  Bayern laat het grootste talebt gewooon lopen dus? Hopelijk komt er de komende jaren uit wat Pep erin zag, mag hij hem daarna kopen voor € 45mnl!

 8. jonk supporter

  Wat zijn we toch lief hier he: elk talentje wordt standaard welkom geheten bij de beste jeugdopleiding. Vervolgens loopt dat talentje een hele grote kans tot aan zijn tere enkeltjes afgebrand te worden als het even niet gaat ?. Die kut standaard zinnen altijd. We kennen die gastjes niet en zien het merendeel niet eens terug bij Jonk Ajax. Wat leuk zou zijn als ze in hun eigen taal welkom werden geheten. Dat begrijpen ze. Rest is priet praat. Zo dat is er ook weer ff uit.

    1. Widi

     Hij denkt dat het persoonlijk is. Maar dat is echt niet zo. Als iemand anders zo zou schrijven zou ik er net zo misselijk van worden.

     1. EugAjax

      Widi hoe wax het ook al weer? Niet OVER jou praten maar TEGEN jou? Hoe is dat spreekwoord ook al weer “wat gij niet wilt wat u geschied, doet dat ook een ander niet”, maar ach voor jou gelden andere wetten en het stoort me totaal niet dus ga aub ermee door?! Fijne avond en wind je niet teveel op niet goed voor je!

     2. Widi

      Daar heb je gelijk in Eug. Maar iets tegen je schrijven leek me ook niks. Ik vind dat je gewoon heel slijmerig schrijft. Rechtstreeks aan mensen die het nooit zullen lezen. In een taal die ze nog niet begrijpen. En dat gekwijl over een jeugdopleiding, terwijl je volgens mij zelden op de Toekomst bent. Misselijk makend.

     3. EugAjax

      Widi maakt me niet uit. Hoor gewoon doorgaan zoals je jezelf bent op dit forum. Ik denk doe even af met grapje. En dat je me misselijk makend vind schrijven (of in ieder geval vaak) is toch ook al bekend! Niks nieuws. Kan je gerust tegen me zeggen. Ik kan veel hebben al geloof je dat wsl niet??.

     4. EugAjax

      Dat had ik begrepen. Mbt jeugdopleiding, is geen geslijm. Hooguit ietwat subjectief. Ik kom zeker wel op Toekomst, maar uit jouw bijdragen haal ik zeker niet meer dan jij. Maar voor mening jeugdopleiding hoef je niet altijd op Toekomst te zijn lijkt me. Hoewel ik subjectief ben zijn er twee onderzoeken geweest waar Ajax op resp 1 en 3 staat qua jeugdopleiding in Europa. Komt bij dat ik persoonlijk geen club weet die zoveel sterren heeft voortgebracht als Ajax gedaan heeft. Zeker niet als je in ogenschouw neemt in wat voor een klein land we leven. Dus wellicht subjectief maar op zijn minst dicht bij de waarheid.

     5. jonk supporter

      Wordt nu erg verwarrend. Widi praat tegen mij over (Z)Eugie en dat mag niet? Daarnaast moet Widi zich waxen? ??

 9. KBouter

  Ajax is altijdcedn kweekvijver geweest voor talenten en zal altijd zo blijven.

  Waar Ajax vroeger de talenten (buitenlandse) weg haalde uit Denemarken, komen ze nu vanuit heel Europa.

  Ik ken hem niet, maar als Guardiola en BM ervaar in zagen, zal het wel een talent zijn.

Comments are closed.