Bosz: ‘We hebben altijd de waarheid gezegd over Gudelj’

Voorafgaand aan het competitieduel Ajax – ADO Haag reageerde Peter Bosz op het verhaal van Nemanja Gudelj van afgelopen week. De middenvelder nam de coach van Ajax afgelopen week kwalijk niet de waarheid te hebben verteld in de media over zijn situatie.

‘Wij hebben exact verteld hoe het zit en daar was hij bij. Ik heb het gesprek met Hennie Spijkerman en hem samengevoerd. Daar kan dus geen twijfel over zijn. Hij heeft niet gezegd dat hij niet op de bank wil zitten, maar hij heeft gezegd dat hij het mentaal niet kan opbrengen om op de bank te zitten. Hij heeft het ook letterlijk gezegd dat als we hem in de basis willen opstellen dat moeten doen en dat hij het anders niet kan opbrengen. Dat is niet eerlijk naar de andere spelers.’

Related posts

41 Comments

    1. FrankiC

      Wedervraag: lopen de contracten met zijn broer en vader nog bij ajax of is alles tegelijk ontbonden?

      1. KBouter

        Wat heeft zijn broertje misdaan dan, buiten kijf gelaten dat het geen geweldige voetballer is?

        1. Widi

          Ik weet niet of hij iets gedaan heeft. Maar hij was er alleen omdat zijn broer er was. En die is ook weg.

          1. KBouter

            Klopt, hij is er gekomen door zijn broer en heeft ook een contract.

            Voetbal technisch heeft Ajax hem niét nodig lijkt me.

  1. KBouter

    Precies…daarbij heeft hij een gesprek gehad tussentijds en ook daar is niets uitgekomen.

    Conclusie dus dat hij gewoon domweg niet op de bank wou zitten en eigenlijkvedn basisplaats eiste. Dat kan een trainer nóóit aan beloven.

    Trouwens hoe gaat het met die ander…juist, met Bazoer. Speelt hij al héle wedstrijden, of zit hij ook daar op de bank?

  2. Remco425

    Ik geloof je Peter en ik denk velen met mij. Nu is het klaar en door. Gudelj zorgt voor teveel negatieve energie. Hij is weg nu, gewoon negeren en met deze leuke hechte en positieve groep doorgaan tot het kampioenschap binnen is.

    1. Litmanen

      Helemaal eens! Zoals vanmiddag de spelers Younes en Dolberg bleven steunen wss heerlijk om te zien. Younes speelde goed maar ongelukkig. Dolberg ook tot de verdiende goal. Ze komen er beide weer aan!

      1. jonk supporter

        Je weet toch wel wie Younes is he. Hoe is het mogelijk dat je hem goed vond spelen.

        1. FrankiC

          Hij was in de tweede helft matig. Acties té ver doorvoeren enzo. Toch vind ik het een volwaardige ajaxspeler: flair, acties, talent, techniek. Dat wat bijv Dijks allemaal mist. Daarbij hebben we geen betere op links. Geef hem gewoon vertrouwen.

          1. jonk supporter

            Hoe lang moet Younes nog vertrouwen krijgen. Hij heeft totaal geen rendement ook in de eerste helft niet. Vergelijking met Dijks gaat overigens volledig mank.

  3. FrankiC

    Nee niets natuurlijk KBouter. Maar zonder Nemanja hadden zij nooit een contract gekregen en had het dus zo afgesproken kunnen zijn dat wanneer Nemanja weg is hun groepscontract vervalt. Het is maar wat je afspreekt. Bijv een contract voor bepaalde tijd, dus voor de bepaalde tijd dat Nemanja bij Ajax speelt.

  4. Widi

    Ik bedoel dit niet speciaal voor Gudelj. Ik denk dat het goed is dat iedere Ajax jeugdspeler voor zijn 12e verjaardag van Ajax een spiegel krijgt. Met de opdracht om daar elke dag in te kijken. En dan niet om te zien of hij er mooi uitziet…

  5. a.p.

    hij is toch weg einde verhaal Gudelj. Jammer bij AZ was hij echt super…bij Ajax helaas niet genoeg gebracht. Ja zo gaat het….

Comments are closed.