Gudelj: ‘Bosz heeft mijn verhouding met de fans verpest’

Nemanja Gudelj heeft Ajax verlaten en heeft gekozen voor het grote geld in China en stuit daarbij op een muur van onbegrip. Vlak voor zijn definitieve vertrek laat Gudelj weten dat er nogal wat misverstanden hebben plaatsgevonden en dat neemt hij met name trainer Peter Bosz kwalijk.

‘Er is veel geschreven in de media en met name dat ik een plek op de bank zou hebben geweigerd. Dat is absoluut niet waar en dat weten ze bij Ajax ook. We hebben diverse gesprekken gevoerd waarbij ik heb gezegd dat ik het mentaal zwaar had. Voor Bosz was dat een reden om mij te verbannen naar Jong Ajax maar ik was gewoon beschikbaar en heb een rol op de bank nooit geweigerd. Het is jammer want natuurlijk was ik liever door de voordeur vertrokken. De buitenwereld heeft nu een verkeerd beeld en dat neem ik Bosz kwalijk. Het heeft mijn verhouding met de fans verpest’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

61 Comments

  1. Indojood

    Nou, kom er maar in iedereen. Haha, ik ga achterover leunen en kijken hoe creatief men hier is.?

    1. dickst14

      daar komt hij wel snel mee en dan nog helemaal vanuit China. Ik heb gewoon tranen in mijn ogen. Wat een verschrikkelijk onrecht deze topsporter is aangedaan. Vreselijk daar zijn geen andere woorden voor.

      1. HURBIE

        Geef een trainer een groep spelers en zeg tegen hem daar moet je het mee doen
        Dan heb je ook niet steeds dat er een groep staat die de trainer wil en er weer een heel zooitje weg moeten en de volgende trainer dit weer herhaald enz enz
        Als ik bij een baas werk moet ik ook met het beschikbare materiaal werken
        Gewoon 3 man aanstellen binnen de club die de spelers groep samen steld
        BARST MAAR LOS

        1. EugAjax

          Hurbie helemaal mee eens, volgens mij beschrijf je precies waarom Ajax een Technich Hart platform heeft geimplementeerd !

          1. De seijs

            Goh als ik Gudelj lees lijkt het net of hij hier op deze side nog een paar broers heeft. Zal dus wel in de familie zitten.

        2. De Ajacied

          Niet lopen janken Gudelj er is maar 1 persoon die zich onprofessioneel heeft gedragen, en dat ben jij zelf, dus mondje dicht aub.
          ❌❌❌

        3. frenkynairo

          ben het ook eens met je hurbie. Maar die vergelijkingen elke keer met je eigen baantje…

    2. Litmanen

      Weet iemand of de rest van de famílie nog in dienst is of zijn ze allemaal vertrokken?

  2. FrankiC

    Volgens mij is Gudelj zijn spiegel kwijt. Denkt ie iets goed te praten met natrappen? Integendeel. Niet slim.

  3. johnie stalker

    Huilie huilie boeboeboe iedereen is tegen mij!
    Flikker toch op Kalimero, een vent met ballen had zich de tandjes getraind en had de trainer laten zien dat hij het mis had! Succes met je cursus Chinees!!

  4. KBouter

    Overal is wat voor te zeggen, winnen van supporters doe je nooit.

    Maar ik zag ook een Tweet van hem iets met wolven…over de supporters, dus zo slim heeft hij dit dus ook niet gedaan.

    Miljonair in China…we zijn van hem verlost, iedereen tevreden.

  5. Geroldkohlen

    het modder gooien heeft even geduurd maar is begonnen ! hopelijk zit hij daar warm op de bank in China!

  6. Ronald96

    Behalve dat hij het mentaal dus niet aankon blijkt dat hij ook alles behalve zelfkritisch is. Heeft geloof ik niet door dat hij vooral zelf ervoor gezorgd heeft dat het op deze manier gelopen is. Vreselijk mannetje, blij dat hij weg is.

  7. Forever nr14

    Wat een droeftoeter werkelijk, dat ie zich ook nog niet eens schaamt zeg!
    Eikel eerste klas
    Calimero gedrag bah,

      1. Indojood

        Slim, BR. De database van deze site zou zomaar kunnen crashen vandaag vanwege dit artikel en dan moet de backup van vannacht worden teruggezet. Daar zit deze reactie niet in. ?

  8. Charka53

    Dit is gewoon zo als de jeugd is geen respect en het altijd beter weten en daarin is Gudelj geen uitzondering.

  9. Iamsterdam2015

    Tja, de waarheid zou wel ergens in het midden liggen…… wij… nee laat ik niet voor iedereen hier praten, IK was er niet bij dus de waarheid zal wel nooit boven komen.

  10. Remco425

    Want Bosz verbant zonder reden iemand die hij nog bijna iedere wedstrijd gebruikte? Klinkt logisch Gudelj…
    Bosz is hem juist nog vrij lang blijven opstellen, als het aan de supporters had gelegen had hij al veel eerder op de bank gezeten.

  11. Widi

    Gudelj is kwalitatief gewoon niet goed genoeg voor Ajax. Verder begrijp ik niet waar hij zich druk om maakt. Hij is over 3 jaar helemaal rondom gevuld.

  12. EugAjax

    In mijn ogen is dit vrij simpel. Gudelj geeft de schuld aan miscommunicatie van Bosz. Dat zou op zich nog kunnen. Dab heb ik wel een vraag voor heer Gudelj. Waarom heb je dan in winter bij tweede gesprek dat niet duidelijk gemaakt en alsnog voor je kansen gevochten. Nee toen was volgens Overmars en Bosz het gesprek binnen een minuut klaar nadat ze gevraagd hadden hoe Gudelj erin stond. Dat was nog hetzelfde. Dus hij wilde echt niet meer op de bank plaats nemen omdat hij zich daarvoor niet kon motiveren. En stel nou eens dat hij gelijk zou hebben, dan had hij die paar maanden al moord en brand moeten schreeuwen om zijn plaats op de bank op te eisen. Heeft hij noet gedaan. Dus blijft comclusie van alles en iedereen Gudelj je hebt een vertrek geforceerd door beschamend gedrag naar je ploeggenoten, staf en de club. En onprofessioneel naar je sport toe! Veelzeggrnd idd super reactie van ajaxpers op deze topic

    1. jonk supporter

      Kijk dat bedoel ik nu. Iedereen kort en krachtig in reactie. Behalve mr. Epistel.

  13. Slingertje.

    Je zou bijna medelijden krijgen met die jankende relnicht.
    Het ligt nooit aan de speler maar altijd aan de coach of de club.

  14. afcadeluxe

    ga toch weg leugenaar,en waarom pas nu die verklaring??lang moeten over nadenken?waarom zei hij dat niet nadat hij getekend had in cashing?of hoe heet die club?

  15. KBouter

    Wil ff iets neerzetten hier wat ik nog nooit gedaan heb….wik Ajaxpers een compliment geven voor de eerste normale goede en juiste post die ik hier lees van hem…namelijk dat hij het eens is met Bosz.

    Pluim Ajaxpers…ooit, ooit…je weet wel!

  16. therock

    Waarom reageren jullie toch zo op deze man, hij heeft het downsyndroom daar kan hij toch niks aan doen.

  17. Bigboss

    Als dat zo geweest was had ik daar als speler meteen op gereageerd of dat nou wel of niet had gemogen van de club. Uit eindelijk had ik dan de media gezocht en de onderste steen boven laten komen alsmdit het geval was.

    Als speler behoor je te luisteren maar voor je eigen op komen kan niemand je beletten als het ECHT zo is

  18. JohnDoe77

    Volgens mij probeert Gudelj aan te geven dat hij het mentaal moeilijk had en Bosz ervoor gekozen heeft om hem dan niet meer te gebruiken. Jullie pakken hem aan om alles wat Bosz erover naar buiten gebracht heeft, maar dat kan dus precies zijn wat Gudelj probeert te zeggen. Had hij op dat moment zelf de pers gezocht om zijn kant van het verhaal te openbaren, had het een rel geworden en komt de nieuwe trainer onder druk. Misschien is het juist klasse voor Ajax hoe hij het nu gespeeld heeft! Niet alles gaat altijd zoals je denkt, maar blijkbaar is het beeld over hem voor iedereen duidelijk terwijl niemand hem kent meer dan van alleen zijn wedstrijden…. jammer weer al dat kortzichtige veroordelen!

    1. EugAjax

      JohnDoe. Je hebt hier wel een punt. Echter wat mij dan wel verbaast in dit vethaal is waarom hij in winterstop, tijdje nadat hij het had aangegeven, niet alsnog heeft gezegd ok ik heb er veel moeite maar bij nader inzien ben ik er voor het team. Dat heeft hij niet gedaan blijft het toch beetje kleven dat het door hem zelf komt. Overigend heeft Bosz ook meteen gezegd dat hij Gudelj niet meer nodig had als hij zich niet meer voor de bank kon opladen. Ik ben wel met je eens we hebben allemaal een mening maar zijn er niet bij geweest. Dus goed oordeel kan niemand vormen. Maar zelfs ajaxpers was nu voor Bosz dus op zijn minst heeft Gudelj de perceptie tegen en hij heeft zelf nooit er wat aan gedaan om dat te veranderen neem bijv zijn tweet in winterstop over de supporters.

    2. jonk supporter

      JohnDoe77: een voetballer die zich laat fotoshoppen in het vak 410 om stoer over te komen is gewoon zielig. De foto heeft hier op de site gestaan en het was overduidelijk nep.

  19. Widi

    Laten we deze zinloze discussie stoppen. Hij is weg. Ajax heeft een redelijke prijs voor hem gevangen. En met hem hoeven we geen medelijden te hebben. Over en uit graag.

  20. ajacied1982

    je kan zeggen van bosz wat je wilt.maar dit had ie prima gezien.wat een nep prof ben je dan.je mag blij zijn dat je het ajax shirt mag dragen.je kan er niets van heb me altijd lopen ergeren aan die air van je.je bent maar gewoon een waterdrager.

Comments are closed.