There are no ads, please add some


Davids op trainersstage bij Telstar

Edgar Davids gaat in het kader van de KNVB-opleiding trainer-coach 1 stage lopen bij Telstar. De 43-jarige Davids neemt vanaf gisteren een kijkje in de keuken bij de selectie van hoofdtrainer Michel Vonk. Telstar staat momenteel op een vijftiende plek in de Jupiler League.

De voormalig speler van het succesvolle Ajax uit de jaren ’90 volgt aangepast traject van de cursus coach betaald voetbal, net als Jaap Stam eerder deed. Davids liep eerder al stage bij FC Twente en bij een club in Dubai. Na zijn succesviolle jaren bij Ajax speelde Davids o.a. nog voor AC Milan, Juventus en FC Barcelona. Tussen 2012 en 2014 was hij al actief als speler/coach bij het Engelse Barnet. Davids sprak in november nog over zijn coachambities en liet weten niet per se hoofdcoach te willen worden. ,,Ik denk dat je je vooral moet blijven doorontwikkelen”, zei hij toen.

Gerelateerde posts

13 reacties

 1. koote207

  Denk helaas dat hij nooit een goede trainer kan zijn, het communiceren is niet zijn sterkste punt🙃

   1. Litmanen

    Hiddink deugde ook niet volgens hem. Net als Kluivert ook nogal wat ( jeugd) zondes. Mag misschien níet, maar blijft toch aan iemand kleven.

 2. KBouter

  Kan hij mooi doen, daar stage lopen. Bij Ajax is hij volkomen uitgescheten en de echte supporters moeten hem echt niet meer.

  Zal hij af en toe niet een beetje spijt hebben?

  1. Guacamole

   Ik ben ook een echte supporter. Ik vind hem een geniale voetballer. Wat versta jij onder echte supporter?

 3. Charka53

  Zo zie je maar Davids , we zitten niet met smart op je te wachten blijf maar daar in het land van de kakkies.

 4. JohnDoe77

  Idd, vooral daar gaan lopen doen wat je doet! Als voetballer een briljant, als persoon daarbuiten niet echt een Ajaxied!

Reageren is niet mogelijk.