There are no ads, please add some


Kluivert krijgt tijdens trainingskamp kans van Bosz: ‘Hij heeft schijt aan de hele wereld’

Peter Bosz heeft Justin Kluivert meegenomen op trainingskamp naar Portugal. De pas 17-jarige aanvaller krijgt de kans om de technische staf van Ajax te overtuigen. De zoon van Patrick, directeur voetbalzaken van Paris Saint-Germain, wordt gezien als een van de grootste beloftes binnen de huidige Ajax-jeugd.

Simon Tahamata verwacht niet dat Kluivert problemen heeft met de druk die daarbij komt kijken. “Hij heeft schijt aan heel de wereld. Op een positieve manier”, aldus de jeugdtrainer van Ajax in het Algemeen Dagblad. Volgens Tahamata is Kluivert ‘explosiever en sneller’ dan zijn vader was, maar is hij soms ook niet scherp genoeg tijdens trainingen. “Maar tegelijkertijd is Justin goed coachbaar”, aldus de 60-jarige Tahamata.

Richard Witschge, die Kluivert ook kent uit de jeugd, zegt dat rechtsbuiten Kluivert ‘op gevoel’ voetbalt: “Voorlopig ziet het er goed voor hem uit. Maar nu begint pas de belangrijke fase. Dat geldt voor al die talenten van zijn leeftijd. Hoe ga je om met de aandacht? Blijf je een beetje normaal doen?”

Gerelateerde posts

29 reacties

  1. marcussboss

   dit zou toch fantastisch zijn! een kopie van zn vader in ajax 1! Nu alleen nog hopen dat hij zn potentie waar gaat maken en hij ook erg belangrijk kan worden voor ajax1!

   1. Litmanen

    Al eerder gezegd, die jongen zit goed in elkaar en heeft genoeg talent. Nu nog een beetje geluk en we hebben er weer een diamantje bij.

    1. De Ajacied

     Nee eens in de zoveel jaar breekt er een uitzonderlijk takent door die erg jong is,
     In dit geval is dat Justin,
     Hij gaat ons nog veel plezier bezorgen, echt geloof me
     ❌❌❌

  1. -buitenkantje rechts-

   ?? Dit bedoel ik…
   “Zou mooi wezen?” Wat zou mooi wezen? Nikszeggend dit..
   “Maar zal ook tijdelijk wezen”? Wat is tijdelijk? En waarom “maar”? Het gebruik van het woord maar veronderstelt een tegenstelling..
   “Met zijn 17 jaar” ? Wat heeft dat met voorgaande te maken?
   Ook deze bijdrage schaar ik in het rijtje onzinnig..

   1. De seijs

    Jij bent dus niet de slimste of de snugerste of jij leeft alleen maar binnen. Maar leer eerst maar eens begrijpend lezen. En als je dat Door heb. Kom dan maar eens terug met iets waar ik wat aan heb.

     1. De seijs

      Kom jij nou eerst maar met dat jij het fout hebt met je Bazoer verhaal. Dat hij het zo goed Dee bij ajax en waarom hij niet op het middenveld speelde . En waarom het niet aan Bazoer lag dat hij niet speelde. Leg dat iedereen maar eens uit.

     2. -buitenkantje rechts-

      Seijs.. als ik een reactie schrijf met meer dan 5 regels raak jij de kluts al kwijt.. Om dit uit te leggen heb ik meer dan 5 regels nodig. Lees mijn stukjes nog even rustig terug ( desnoods elke dag 1 regel) dan word je ook heel wat wijzer. Tot zover.

     3. De seijs

      Gewoon met je billen blood dat het niet aan Bazoer lag dat hij niet speelde, maar aan Bosz. br

 1. woody79

  als het net zo een revelatie is als dolberg. nog een linksbuiten erbij met scorend vermogen en wie doet ons wat?

 2. KBouter

  Mooi toch dat dat soort jonge gasten nu getest gaan worden.

  Laat ze een poepie ruiken Justin!!

 3. ritchy

  laten ze hem niet gaan vergelijken met zijn vader het zijn twee hele verschillende voetballers

 4. -buitenkantje rechts-

  Rima dat hij een kans krijgt! Maar is nog maar 17 en moet rustig gebracht worden.. Zullen wel weer kreten komen als..” wat goed is komt snel” enzo.. Maar deze jongen kan je nog geen basisspeler maken.. Rustig brengen en af en toe laten onvallen voor Traoré..
  Ben trouwens wel benieuwd hoe hij zich houdt in Ajax1..

   1. 11Younes11

    El Ghazi is ook nog niet weg he…
    Maar inderdaad, paar keer invallen als de wedstrijd in het slot zit. En wel nog een goede linksbuiten erbij halen, want je ziet nu dat Younes het niet helemaal heeft en dan heb je niks achter de hand.

    1. -buitenkantje rechts-

     Hoorde dat Lazio toch serieuze plannen heeft hem te kopen.. Ajax zou zelfs de transferprijs al hebben verlaagd tot 8-9 miljoen.

 5. EugAjax

  Ja als hij geen kans krijgt hoeft hij ook niet mee😃😃. Maar even serieus. Ik ben erg nieuwsgierig naar hem hoe hij zich presenteert en houd binnen eerste elftal! Vroeger was het meer regel dan uitzindering dat een 17 jarige al vele mooie dingen liet zien in eerste. Justin kom op jongen ga ervoor!!!

 6. JohnDoe77

  Ben heel benieuwd of hij de stap echt kan maken. We hebben zoveel mooie talenten rondlopen maar kunnen ook concluderen dat daarvan maar een enkeling de basis van Ajax 1 haalt (en daar een paar jaar staat). Zou gaaf zijn!!

  1. Gert Ajax

   Precies John we hebben genoeg spelers die het niet gered hebben.
   Hij heeft zijn naam mee maar jordi is ook nooit zo goed geweest als zijn vader johan.
   Tuurlijk hoop ik dat hij beter is dan zijn vader of net zo goed…
   Afwachten

Reageren is niet mogelijk.