There are no ads, please add some


Krul lijkt het ook in tweede seizoenshelft te moeten doen met bijrol

0822TimKrul

Tim Krul koos er afgelopen zomer voor om zich te laten verhuren aan Ajax. De doelman was op dat moment bijna hersteld van een zware knieblessure en had verwacht dat hij halverwege de eerste seizoenshelft onder de lat zou staan bij het eerste elftal van Ajax, maar dat is de doelman niet gelukt. Een tegenvaller voor Krul en vooralsnog ziet het er ook nog niet naar uit dat het na de winterstop wel gaat gebeuren, zo laat Peter Bosz weten in gesprek met The Chronicle.

‘Tim heeft medisch gezien geen problemen meer en komt langzaam weer op niveau. Dat hij zelf staat te popelen snap ik heel goed maar ik moet hem alleen tegen hemzelf in bescherming nemen. Niet alle knieblessures kunnen met elkaar vergeleken worden en je kunt er geen precieze tijdsduur aan ophangen. Hij heeft te kampen gehad met een hele zware blessure en het gaat nog wel een tijdje duren voordat hij weer helemaal de oude is’. Hiermee lijkt Bosz aan te geven dat hij ook in de tweede seizoenshelft zal kiezen voor Andre Onana als eerste keeper en zal Krul voorlopig nog genoegen moeten nemen met een bijrol.

Bron: Nufc

 

Gerelateerde posts

34 reacties

  1. marvinww

   er is ook geen rede om onana op de bank te houden, hij keept meer dan goed en ik houd van zijn keep-stijl!

   1. 11Younes11

    Onana is een beest, in de positieve zin van het woord. Snap alleen niet waarom Ajax Krul niet terugstuurt dan. Als je ‘m niet nodig hebt en als hij ook nog niet eens helemaal fit is, wat moet je er dan mee? Die man verdient een miljoen per jaar.

   2. De Ajacied

    Nee idd
    Wederom mijn vraag waarom is Krul gehaald?
    €€€ weggegooid, en hij heeft hier kunnen revalideren, vraag maar ff wat geld bij in Engeland
    ❌❌❌

   1. Litmanen

    Onana is bij tijd en wijle een ongelooflijke zenuwlijer in de goal, maar hij heeft heel veel talent. Normaal gesproken breng je een jonge keeper wat langzamer, maar ik zie in Krul momenteel ook geen verbetering. Inderdaad, nog steeds niet fit, stuur asjeblieft terug en ga op zoek naar een andere keeper als concurrent, want die is er nu niet.

    1. EugAjax

     Eens Litmanen. Hij heeft wel wat weg van Menzo, die was ook grandioos maar bij tijd en wijle hield je je hart weer eens vast. Hij is wel zeer

 1. Iceman

  Ik had het al een beetje zien aan komen. Want Onana is gewoon goed tot uitstekend bezig dus Krul bedankt voor niks eingelijk bye bye terug naar Engeland.

  1. HURBIE

   Wel een hele slechte inschattingsfout van de hele medische staf
   Zoiets mag niet gebeuren
   Je koopt toch ook geen auto zonder bodem

   1. pietprecies

    True maar stel dat je een dikke bmw m5 wilt maar die niet kan betalen, er staat er 1 te koop maar die loopt niet lekker, misschien een dure reparatie maar stel dat het niet duur blijkt om hem te repareren.. je koopt hem toch.

    Als Tim Krul 100% fit was dan was hij ook niet haalbaar dus ergens snap ik het wel en in principe was hij bij NCU al op de weg terug dus was het wel een gokje waard.

    Anderzijds kan je aan Boer goed merken dat hij op zn retour is, wat ik van hem zie is lang niet zo goed als voordat hij naar Ajax kwam

 2. KBouter

  Niet meer dan logisch, Onana doet het buitengewoon goed en is van ons. Krul is een passant, die gaat in juni weer terug.

  1. wilgraag

   Weer geld over de balk voor een gehuurde speler die niet aan spelen toe komt in het eerste. Dit is al de zoveelste. Zijn we ook al een revelatiecentrum geworden.

   1. 11Younes11

    Revalidatiecentrum bedoel je? haha
    Een revelatiecentrum zijn we in zekere zin wel, met als grootste revelatie onze Kesper 🙂

 3. Charka53

  Het was een leuk plan om Krul te huren , zonde van alle inspanningen we hebben er niets aan gehad , alleen Krul heeft er wat aan gehad hij is in alle rust hersteld.

 4. Wembley71

  Hij heeft gewoon pech dat Onana het een beetje onverwacht goed doet….geluk voor Ajax en voor ons maar om Krul nu meteen ‘te bedanken voor niets en eigenlijk bye bye terug naar Engeland’ is wel erg kort door de bocht

  1. BobbyHaarms

   Dat vind ik dus ook. Onana doet het redelijk tot goed, maar hij heeft mij nog teveel onzekerheden in zijn spel met o.a. zijn foute uittrappen waarmee hij gelijk zijn hele eigen verdediging onder druk zet….tenenkrommend! Een fitte Krul lijkt mij zeker een meerwaarde hebben voor dit Ajax (zeker Europees), maar om hier nu alleen maar te revalideren en makkelijk geld te pakken? Daarvan hebben we er hier wel genoeg gehad de laatste jaren.

   1. Litmanen

    Bobby, je geeft zelf de oplossing van het probleem. Krul heeft in mei een miljoen gekost. We hebben er een andere keeper bij nodig.
    Krul gaat hoe dan ook weer weg.

   2. Ajax Barcelona JC for ever

    Ach Bobby, aan de andr kant geniet ik met volle teugen van zijn bewegingen als hij doodleuk een tegenstander staat uitvtebkappen vlak voor zijn doel. Ik mag dat wel. Gewoon dat “doen”, dat hoort bij Ajax. Heerlijk.

   3. dickst14

    Het zwakke punt van Onana vind ik dat hij vaak iemand in een hoek aanspeelt en dat diegene nergens heen kan wat resulteert in paniek achterin. Dit was heel goed te zien bij AZ uit. de eerste 5 minuten niets aan de hand, tot bovengenoemde ging gebeuren en AZ er in ging geloven. Dit kantelt onnodig een hele wedstrijd. Voor de rest doet hij het goed, maar je kunt geen punten verliezen door onervarenheid keeper.

    1. Cootje Adriaanse

     Dat viel toen inderdaad heel erg op. Het leek wel alsof dat tactisch was ingefluisterd om AZ wat meer uit elkaar te laten spelen, maar het zorgde voor veel paniek en het hele stadion ging er even goed achter staan. En Onana heeft er een handje van om dit in meerdere wedstrijden toe te passen.

 5. Steviemore

  Hij kan Onana wel een hoop leren dit seizoen. Ik denk dat hij daar wel meer aan kan bijdragen dan Boer. Maar dat is geen 1 miljoen waard. Gokje gewaagd, helaas niet helemaal uitgepakt.

 6. Brokamp

  Zonde van de centen, wie heeft dit eigenlijk bedacht. Ik vind het ook niet netjes naar Diederik Boer toe die zich ook altijd voor 100 procent inzet. Dat is toch onze vaste 2e doelman. Dus maar retour naar Engeland met Krul.

 7. Jimmy1971

  Ze moeten wanneer ze geblesseerde spelers huren alleen per gespeelde wedstrijd huur betalen !!
  Lees je mee , Marc ?!

 8. -buitenkantje rechts-

  Niemand had verwacht dst Onana al zo goed en volwaardig als eerste keeper zou functioneren.. Hij heeft erg knap zijn kans gepakt toen Cillessen verdween. Complimenten! Krul nu overbodig. Denk niet dat hij als 2e keeper wil dienen..

 9. jojo123

  Onana speelt goed en laat zien dat hij terecht de eerste keeper is. Ik snap niet dat geblesseerde Krul gehuurd is, maar goed, niet verwacht dat hij meer dan een half jaar nodig heeft.
  Ajax heeft ook Boer nog als reserve …

Reageren is niet mogelijk.