There are no ads, please add some


Ziyech mogelijk alsnog naar Afrika Cup door blessure Belhanda

1103ajax-celta_traore_ziyec

Hakim Ziyech kan alsnog worden opgeroepen voor de nationale ploeg van Marokko want naar nu blijkt heeft zijn concurrent op het middenveld, Younes Belhanda, afgelopen woensdag een enkelblessure opgelopen. Belhanda liep de blessure op in de wedstrijd van zijn club Nice tegen Girondins Bordeaux (0-0) en staat naar verwachting vier tot zes weken buitenspel. Bondscoach Renard is zodoende vrij om een vervanger op te roepen en komt mogelijkerwijs alsnog uit bij Ziyech. Renard benadrukte bovendien dat zijn keuze om Ziyech thuis te laten niets te maken had met zijn kwaliteiten als voetballer.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

43 reacties

  1. Ajacied407

   Zie het hem best doen. Karakter heeftie wel. Maar dan krijg je dezelde situatie als Onana

   1. paulvos

    Nou als die trainer eerst beweerd dat hij hem niet nodig heeft omdat hij de vorige keer zogenaamd geblesseerd was en hem nu wel kan gebruiken dan kom je in mijn ogen niet helemaal geloofwaardig over, ik had dan wel ’n andere speler genomen, maar misschien zegt hij zelf nog wel af.

  2. marcussboss

   Ik zou hem in ieder geval geen ongelijk geven als hij nu bedankt! ergens hoop ik natuurlijk dat hij bedankt en wij 010 voorbij gaan met ziyech die de kar trekt! laten we nog even hoop houden!!

  3. Ajacied407

   Op NOS teletekst staat trouwens ook bericht op 802 dat hij sowieso niet meegaat. Als daarop wat staat, is het echt definitief.

   1. BobbyHaarms

    Dan houden we ons daar maar aan vast. Eens een nee altijd een nee. Althans, laten we ergens hopen dat Ziyech dit nu denkt in deze situatie. De spannende en beslissende maanden zijn in aantocht, en Ziyech kan het verschil zijn tussen wel of niet kampioen worden.

   2. Litmanen

    407, ben jij ook zo iemand die zegt: het stond op facebook, dus het is waar?
    Dan heb ik slecht nieuws voor je………

    1. 11Younes11

     Teletekst is wel een betrouwbare informatiebron, FB is een sociaal medium. Nogal een verschil

  4. hansjmn

   Ach mannen laten we eerlijk zijn hij heeft recht op een basis plaats! Hij heeft gelozen voor Marokko en dan niet spelen is erg zuur! Ik hoop van harte dat hij alsnog wordt toegevoegd. Uiteraard jammer voor ons AJAX, maar gun het hem

 1. KBouter

  Volgens mij is iedereen vrij om te kiezen of hij meedoet of niet, dan kennen ze wel zeggen dat de club druk uitoefend maar kom met bewijs!

 2. -buitenkantje rechts-

  Doet ie t of doet ie t niet..
  Het is geen geheim dat Ziyech en de bondscoach elkaar niet liggen.. Maar hij heeft met zijn hart gekozen voor Marokko. Zou dan vreemd zijn dat hij niet gaat als er een uitnodiging komt van de Marokkaanse bond.

 3. Indojood

  We gaan het zien. Morgen stap ik met mijn gezin in het vliegtuig naar Indonesië, lekker Kerstmis vieren in korte broek, shirt en slippers, aan zee in tropische omstandigheden. Even geen Ajaxfanzone voor mij. In de tweede week van januari ben ik weer terug om weer vol erin te knallen tegen al het anti-Cruijff gespuis hier. Dus voor degenen die hopen dat ik weg blijf…. 🖕🏻

  Prettige Feestdagen en een Fijne Jaarwisseling. Kijk uit met vuurwerk…

  1. KBouter

   Indo…goede vakantie en fijne dagen. Eet niet teveel Anjing en Kalong, daar word je dik van-)

   Veel plezier daar kerel.

    1. Ajax Barcelona JC for ever

     Veel plezier en hele prettige dagen. Zelf zal ik straks ook erg weinig online zijn tot vreugde van velen 😂. Maar, nieuwe jaar, nieuwe kansen. 2017 wordt het jaar van the Return of Wim and Jordi.👍

     1. Moosie

      jullie allemaal fijne dagen gewenst ,Ik zit hier in mijn eigen huis Seaworld te spelen met mijn Free Willy ,nog 2maand 🙂 Zie jullie in het nieuwe jaar.

  2. ritchy

   Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en vooral veel gezondheid ook voor jou gezin neem je satudarah sarong mee

  3. Geroldkohlen

   groot gelijk ik doe hetzelfde maar dan in suriname zal af en toe nog wel wat van me laten horen 😜. fijne feestdagen een goed uit einde en vooral een fijne vakantie!

  4. BobbyHaarms

   Hele fijne vakantie Indojood met je familie en een geweldig 2017 voor jullie! Indonesië is een prachtig land. Ben er ruim 10 jaar geleden geweest en daar leer je pas echt om tevreden te zijn met wat je in Nederland hebt, hoe klein ook. We zijn een volkje wat heel graag klaagt, maar daar word je vanzelf wel ff stil als je beseft met hoe weinig men daar gelukkig kan zijn. Tot over een paar weken Indojood, geniet ervan!

 4. Dagrump

  Zou zonde zijn voor ons!! Maar is hem wel gegund!! Mocht je gaan succes. En laat je zien !!

 5. De seijs

  Zoals ik al eerder zei hij kan altijd nog opgeroepen worden. Mij benieuwen wat het wordt. Wel of niet.

 6. Remco425

  Geeft je wel te denken. Als hij voor NL had gekozen had hij altijd gespeeld, maar bij Marokko hebben ze hem niet nodig…

 7. Ajax Barcelona JC for ever

  Als hij een uitnodiging krijgt, gaat hij. Dat heeft hij al eerder gezegd.

 8. Remco425

  Hij gaat toch niet. De coach heeft al gezegd dat het niet om zijn kwaliteit gaat, maar dat het een principe kwestie is. Kwalitatief gezien had hij er dus al bijgezeten, ook zonder de blessure van zn concurrent. Als hij hem dus nu wel zou oproepen zou het hem ongeloofwaardig en belachelijk maken. Hij zou zwaar gezichtsverlies lijden en daarom zal hij hem nu ook niet oproepen.

 9. Slingertje.

  Nu moet hij laten zien dat hij ballen heeft en gewoon bedanken als hij wordt opgeroepen.
  Want hij wordt gewoon gepiepeld door die bondscoach.

Reageren is niet mogelijk.