There are no ads, please add some


Bosz en Viergever: ‘Schande is nog mild uitgedrukt’

1215cambuur-ajax-bosz

Peter Bosz had na afloop van het verloren bekerduel tegen Cambuur een duidelijke mening over het elftal wat hij zelf had opgesteld. ‘Schande is nog mild uitgedrukt. Dit is tot nu toe een hele slechte week voor ons’, zo liet Bosz weten tegenover de camera van Fox Sports. 

‘Laten we hopen dat we deze slechte week zondag wel goed afsluiten en ja dan zullen er zeker andere spelers spelen’. Met deze woorden was het duidelijk dat het risico wat Bosz de afgelopen weken nam met zijn tweede keus donderdagavond volledig verkeerd uitpakte. Ook Nick Viergever was duidelijk over de uitschakeling in het bekertoernooi. ‘Het was zo’n slappe hap de eerste helft. Het is totaal niet des Ajax dit seizoen. We zitten er steeds kort op. Met alle respect: van dit soort tegenstanders mag je niet verliezen. Een schande, ik heb er geen ander woord voor. Als  je zo begint heb je tegen Psv niets te vertellen. Dit moet een les zijn’.

Bron: Fox Sports

 

Gerelateerde posts

55 reacties

  1. Johan065

   Hij denkt dat we met de A1 nog kampioen kunnen worden. En nu de spelers de schuld geven bah. Jijbent verantwoordelijk Bosz voor deze wanprestatie. Je hebt mijn week weer verpest eikel.

  2. De seijs

   Zat er wel eenkeer aan te komen. En nu is iedereen in last. Maar bij een ervaren trainer had dit nooit gebeurd. Dit geld trouwens voor de hele technische staf. En weer moeten we beginnen vanaf o.

   1. De seijs

    Telkens kost de jeugd op beslissende momenten ons de kop. En daar kan de jeugd niets aan doen. Maar wel de leiding. Ajax wordt eens wakker. Zo gaan we geen prijs pakken dit seizoen!

  3. koote207

   De instelling van onze sterren was ook niet best….! Lag niet alleen aan Bosz hier moet je met een half 1e overheen lopen!!

  4. creutz1977

   wat een gejank allemaal in 1 keer… het gaat een keer mis en nu is alles waardeloos… zeker al die andere wedstrijden vergeten?? donder toch op… nep supporter(s)

   1. De seijs

    CAMBUUR………….. wedstrijd verloren. DAT IS WAARDELOOS! !! Nog effe dan gaan we hier er allemaal om lachen!

   2. Remco425

    Klopt Creutz, geweldig vond iedereen het dat die jonkies al die wedstrijden wonnen. Ook tegen sterkere tegenstanders dan Cambuur. Of iedereen die het hele seizoen al roepen dat die jonkies een kans moeten krijgen. En nu gaat het een keer mis en is Bosz de klootzak…

 1. KBouter

  Dat is altijd makkelijk lullen, maar een beetje meer routine op het middenveld was ik mee gestart.

 2. ajaxpers

  Bosz, je bent niet meer gelogwaardig en trek zsm de conclusie. Ga dit morgen iig met je zoon in rotterdam vieren.

 3. Iceman

  Hahhahaha als ik het zo lees dan is Bosz net als Aad de Mos als zijn taem won dan was de Mos de man en als het taem verloor waren het de spelers die het fout deden hahahah en Peter is precies zo een type Rot toch op ga dit vieren met je kakkerlak zoon in Rotterdam daar worden wijn weer hard uitgelachen bedankt

 4. EugAjax

  Zeer zwak van Bosz om naar zijn spelers te wijzen……..had zijn hand in eigen boezem moeten steken dan had ik nog vertrouwen in hem gehad. Nu moet ik straks ajaxpers nog gelijk gaan geven……….

  1. Charka53

   Ik heb Bosz bij Fox horen zeggen dat wij met z’n allen hebben gefaald dus hij geeft niet alleen de spelers de schuld , maar laten we hopen dat hij dit elftal niet meer opstelt en zeker niet tegen pisvee , gewoon af en toe een jonkie inpassen en zeker geen acht.

   1. afcadeluxe

    met je eens dit waren teveel jonkies in mijn ogen,tja het gaat niet altijd goed maar hij (pb)had moeten weten dat cambuur erop zou kletsen…..afijn dan hoeft sar dit jaar geen nieuwe prijzenkast te kopen,schaal en euroleaguebeker passen nog net

 5. polaroids

  Hoeveel goede wedstrijden heeft Ajax dit seizoen gespeeld? Volgens alleen tegen NEC… Ben bang dat Ajax een slechte ploeg is met een slechte trainer…

 6. slm020

  Andere kant loopt iedereen te zeuren als de talenten geen kans krijgen!!! Nu krijgen ze kansen en is Bosz zo genaamd de boeman!!! Nee dit was gewoon een goed eftal die het zelf heeft laten liggen ten Cambuur!!! Als ze zondag winnen is het weer geweldig zeker!! Stelletje azijn zeikerd zijn de supporters boven mee met hun reactie !!Het schandalig dat ze verliezen ben ik het mee eens!! Maar dat ligt aan de instelling van deze spelers!!

  1. Jimmy1971

   Eens ! De andere 2 bekerwedstrijden en Europese wedstrijden gingen ook goed !
   Dit heb je nu eenmaal met jeugd , alles of niets !
   Even geleden won Jong Ajax nog van Cambuur !!
   En Fd Boer is nooit verder gekomen met de eerste selectie in de beker , dus hou op met het steeds afzeiken van PB .
   Hoeveel fouten heeft FdB wel niet mogen maken , zelfs in zijn laatste wedstrijd ..

  2. BobbyHaarms

   Sluit ik me helemaal bij aan slm020! Natuurlijk was het kut en ook ik heb me lopen ergeren, maar als Ajax glansrijk wint is Bosz de koning en verliest het B-elftal van Ajax een bekerwedstrijd is het gelijk een kutkakkerlak die moet oprotten? Dan ook niet komen als Ajax landskampioen wordt! Winnen doe je met zijn allen, verliezen ook. En ook dit elftal had kunnen, misschien ook wel moeten winnen van Cambuur. Klote, maar voor die jonkies een goede les dat je ook wel eens hard op je bek kan gaan.

   Vergeet niet dat we dit seizoen al meer aantrekkelijke wedstrijden hebben gezien dan de laatste 3 jaar onder FDB bij elkaar.

 7. -buitenkantje rechts-

  Zei in vorig topic al.. wie treft hier de schande!?
  Gewoon onderschatting! Midplaatste arrogantie.. We zullen die boeren wel ff oprollen.. we hoeven niet ons A-team op te stellen.. Moet een makkie zijn.. 0-4.. enz
  Dat moet je bij Friezen niet doen.. Dan krijg je het terug. Mouwen worden opgestroopt en er komt een soort van “over m’n lijk mentaliteit”..
  Jammer.. Ajax gooide liters olie op het toch al wakkerende Cambuurvuur..⚡️🔥

 8. Wembley71

  Ligt het werkelijk bij Bosz? Heeft men gezien hoe dhr. Tete verdedigde bij die tweede goal? Of hoe het zo omhoog geschreven talent met rugnummer 34 deze wedstrijd speelde? Hmmmmm, denk toch dat een beetje bij die jochies op het veld lag……een beetje?

  1. -buitenkantje rechts-

   Dan moet je ingrijpen als coach.. Andere spelers inbrengen. Natuurlijk was het voor 90% misplaatste arrogatie.. onderschatting.. Maar ook dat is de taak van een coach..

  2. Geroldkohlen

   tegen twente was het ook niks, ook toen had Bosz eerder moeten ingrijpen!!! in het basis elftal zitten ook spelers die wekenlang niet presteren, maar spelen iedere week weer! dus ja ik denk dat Bosz ook wel eens in de spiegel mag kijken! vandaag was het slecht afgelopen zondag ook ,en zondag as is winst het enige wat telt !zelf denk ik echt dat de koppies vanaf twente er niet meer bij waren ,en dat de focus op de lampen lag bij de spelers althans dat hoop ik dan maar.

 9. Dagrump

  Sorry dat ik het zeg maar als ik de laatste weken naar het voetbal kijk en dan zie ik feyenoord ook voetballen en als ik zie wat voor een passie en vechtlust feyenoord erin legt. Dat is wat ajax op dit moment mist !!!!!!!!!!

  1. Charka53

   Dat zie je goed Dagrump , die arrogantie gaat ons de das om doen , Schone zij vanavond nog soms is mooi voetbal niet genoeg.

 10. paullus

  Al die keren stonden we te blerren hoe jong ajax was en het kon nog veel beter
  Maar er komt ook een keer een ommekeer
  En nu deugt het niet al sie jonkies
  Hadden ze gewonnen was er niets aan de hand
  Het siert bosz dat hij de jeugt zo in past

 11. JohnDoe77

  Tsja; voor de wedstrijd was iedereen enthousiast over de keuze voor de jonkies en nu ze verloren hebben is PB de sjaak? Beetje apart… neemt niet weg dat dit niet had gemogen, zelfs dit team had 1-3/4 moeten winnen!

 12. PvL020

  En zondag winnen van Pisvee en dan is peter weer de beste ???? Allemaal kritiek van niks hier…..

  1. -buitenkantje rechts-

   Beetje te makkelijk vind ik PvL020.. Je reageert op wat je ziet. Als het goed us zeg je het.. maar ook als het slecht is.. Ook een beetje te makkelijk om te zeggen.. Ach, het is de beker maar.. Geef ons maar de schaal. De beker is wel rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal. En dan de lrstige die je je kunt winnen. Gewoon 1 van de 3 prijzen die te winnen zijn in een seizoen. Die laat je nu op deze manier hooghartig liggen.
   Wat geeft jou het vertrouwen dat we over 2 dagen opeens de sterren van de hemel spelen en PSV oprollen?
   Ook voor PSV is het de wedstrijjd van het seizoen.. Zullen ook de messen geslepen hebben en zijn een ervaren en solide team. Ik ben er ook voor komende zondag niet gerust op.

   1. PvL020

    Ik zeg ook niet dat het goed is, maar gelijk de trainer helemaal afbranden die ajax toch aantrekkelijker laat spelen dan de jaren hiervoor. Oke dit was niet goed, maar tegen willem2 en kozakken boys heeft deze lichting het wel geod gedaan. Ook in de EL heeft een jong ajax het goed gedaan…. dus gegokt en verloren, maar dan is niet ineens de trainer slecht… of wat hier allemaal te lezen valt. Wat ik wil zeggen is dat de reacties altijd pure emotie zijn en niet echt het overall plaatje zijn…

    1. -buitenkantje rechts-

     Denk dat Bisz deze wedstrijd overdreef met het inpassen van Jonkies.. Zorg dat de as ervaren spelers zijn, geef daarom heen de talenten een kans.. wat dat betreft was dit een perfecte wedstrijd voor Bazoer met Schöne en vd Beek op het middenveld. Ook El Ghazi en Younes hadden gewoon moeten starten.. En waarom geen Riedewald?
     Maar geef toe, allemaal achteraf kijken.. Had ook meer van dit Ajax verwacht.

 13. ajaxpers

  Pieter is vanaf dag 1 waardeloos. Ik heb dit duizend keer hier aangegeven. Op basis van zijn CV had hij niet eens een sollicitatiegesprek moeten hebben gehad.

 14. a.p.

  SCHANDE wij zijn Ajax maar wat PB en Bestuur Willen is Schande voor het Voetabal de Geloofwaardigheid in Voetbal. GELD. brbrbbr

 15. ajacied078

  schande of niet koppen rechtop en doorgaan pisvee wacht en ik heb geen zin in dat carnaval op Zuid in mei. Come on volgas werken voor die landstitel!

 16. Iamsterdam2015

  Gaan ze dat zeggen…….. prutsers!!!!
  Als je al merkt dat het niet loopt ok … dat kan. Maar INZET mag nooit een discussie zijn. Conditioneel leg ik het af, maar het niveau van voetbal kon zelfs mijn neefje van 15 en mijn buurman van 67 aan. “@%*}*{ wat een prutser!!!!!!!

 17. Heerdeajax

  Een tegenstander met passie en strijd maakt dit ajax tot een zeer matig elftal watjes schaam je kapot

 18. Ajax belg

  Nu zomaar die jonge gasten afknakken is onterecht. de keuze van de trainer met de nodige risico. opzet mislukt en daar moeten we uit leren. fysiek en inzet dat moeten de sleutel woorden worden. hakjes en terug op de keeper dat kunnen ze nu wel na 4 jaar fdb.

 19. Slingertje.

  Bosz had voor de rust al moeten ingrijpen en niet pas na een uur spelen.
  Heel triest dat een aantal spelers met een waardeloze instelling speelden in de 1ste helft.

Reageren is niet mogelijk.