There are no ads, please add some


Bazoer voor 4,5 jaar naar Vfl Wolfsburg

0820ajax-jablonec_bazoer

Ajax en VfL Wolfsburg hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Riechedly Bazoer naar de Duitse club. Met de overgang is een transfersom gemoeid van 12 miljoen euro. Bazoer maakte op 28 oktober 2014 zijn debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd SV Urk – Ajax (0-4). Hij speelde in totaal 71 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en scoorde daarin acht doelpunten. Bazoer zal in Wolfsburg een contract van 4,5 jaar ondertekenen en na de jaarwisseling worden toegevoegd aan de selectie van de huidige nummer vijftien van de Bundesliga.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. koote207

  Jammer maar begrijpelijk, we zullen je missen!! Voor veel te weinig ook nog trouwens😒

 2. Indojood

  Toch wel jammer. Ik ga hem wel volgen. Veel succes daar en ik hoop dat je het ongelijk van Ajax kan bewijzen.

 3. Ronald96

  Jammer dat hij gaat, maar krijgt geen minuten onder Bosz. Vond zijn doelpunt begin dit jaar in de klassieker toch een hoogtepunt.

 4. BobbyHaarms

  Daar ben ik het mee eens. Het is en blijft doodzonde dat een voetballer met zoveel talent nu eigenlijk via de achterdeur vertrekt bij ons, en dat terwijl de voetbalwereld echt aan zijn voeten lag. Hij kon naar elke topclub in Europa en kiest nu hiervoor…vreselijk!

 5. BobbyHaarms

  Ergens hoop ik dat ook. Hij was ruim een jaar geleden nog heer en meester bij Ajax, dat kan niet ineens foetsie zijn. Een Bazoer in topvorm kan in potentie naar elke Europese topclub. Dat hij nu hiervoor kiest vind ik onbegrijpelijk.

 6. Bossa

  Zou me niks verbazen als er doorverkooppercentages en bonussen zijn afgesproken, maar zelfs zonder dat een prima bedrag voor een bankzittende middenvelder. Verkoopbeleid is simpelweg goed.

 7. Johan

  Jammer dat ie weg is maar begrijpelijk. Hoop dat ie ver komt, het talent heeft hij en idd prachtig doelpunt tegen 010, mooie herinnering.

 8. -buitenkantje rechts-

  Bij Bosz geen uitzicht op minuten… Zou hem erg graag erbij hebben.. Heeft alles wat een topvoetballer nodig heeft.. klasbak!

 9. EugAjax

  Jammer en in mijn optiek verkeerde keuze Bazoer. Had betere club kunnen en moeten kiezen. Toch het ga je goed Bazoer en hopelijk kan je weer de topper worden die je lijkt te zijn. Succes en bedankt dat je vooral vorig seizoen ons heerlijke momenten hebt bezorgd !!

 10. De Ajacied

  Hier gaat Ajax nog heel veel spijt van krijgen,
  Hoop dat ze een goede doorverkoop regeling hebben bedongen want dat is echt nodig hoor
  ❌❌❌

 11. De seijs

  Als het aan ajax had gelegen dan hadden die denk liever gezien,dat hij de strijd met de andere jongens aan ging. Maar ja daar heb je natuurlijk wel mentaliteit voor nodig. Hoop dat hij dat wel vind in Duitsland. Dan heeft het Nederlands elftal er nog wat aan. Of heeft hij ook 2 paspoorten. O nee hij heeft al gespeeld voor Nederland. Dus die vlieger gaat niet meer op voor Bazoer.

 12. HURBIE

  Een speler met zijn kwaliteit verdiend een andere club
  Had echt zijn kans wel gekregen bij AJAX
  Soms moet geduld hebben ,maar helaas had hij dat niet

 13. Charka53

  Ik wens hem veel geluk daar , maar een Duitser heeft wel een andere mentaliteit die gaan over lijken.

 14. Dagrump

  Bedankt voor je leuke goals !! Succes met je verdere carriere !! Blijf het jammer vinden !!

 15. Slingertje.

  Ik denk dat hij daar ook op de bank zal belanden als hij zijn mentaliteit niet verandert.

 16. Wembley71

  gut lad Ende Ihrer Karriere gemacht!! Vraag dat vriend Kishna maar. Maar goddank mag je een tijdje in stoere auto’s rond karren,gekke hoedjes dragen, interessant doen met zonnebril op vriendinnetjes hebben die gek op je bankrekening zijn en de popster uithangen. Wie wil nou herinnert worden als èèn van de beste Nederlandse voetballers. Gedver. Kennelijk is een carriere als voetballer tegenwoordig niet zo belangrijk meer, tja ieder zijn keus uiteraard. Wel zonde

 17. afcadeluxe

  vind het jammer en toch vind ik dat hij bij 1te tegenslag opgeeft,hij had alles mee,zit nu even op de bank,toen hij mocht spelen was het niet best,en nu naar wolfsburg?dat kan niet gepland zijn!

 18. Jimmy1971

  Zonde , zelfs met iets minder talent maar een betere mentaliteit had hij heel groot bij Ajax kunnen worden ..

 19. paulvos

  Het zat er dik in natuurlijk met zo veel middenvelders in de selectie, zijn er dan altijd we ’n paar de dupe, maar wie nou de betere zijn??

 20. Remco425

  Eens Bobby. Een beetje meer geduld en hij had heus de kansen wel weer gekregen. Hij is nog steeds maar 19 hè. Zelfde leeftijd als bijv. Nouri. Nu gaat hij naar een club in problemen, waar tegen degradatie gesppeld wordt en gewonnen móet worden. 1 mindere wedstrijd en je zit op de bank. En daar eenmaal op de bank kan meteen het einde zijn. Daarnaast moet degene die zich sterk voor zijn komst heeft gemaakt, ook weg…

Reageren is niet mogelijk.