Ziyech: ‘Ik speel nu bij de allerbeste club van Nederland’

0924ajax-pec_ziyech

Hakim Ziyech had afgelopen zomer enkele clubs voor het uitkiezen maar koos uiteindelijk toch voor een transfer naar Ajax. Een stap naar de aankomende tegenstander van zondag, Psv, behoorde overigens ook tot de mogelijkheden, zo laat Ziyech weten in gesprek met Elf Voetbal.

‘Het was inderdaad een spannende zomer maar uiteindelijk was Ajax de club waar ik het liefst naartoe wilde binnen Nederland. Met Psv heeft ook een gesprek plaatsgevonden maar dat bood uiteindelijk geen aanleiding voor een vervolggesprek. Ook clubs uit het buitenland heb ik afgewezen omdat ik het nog niet zie zitten om die stap te maken. Ik denk dat ik qua voetbalkwaliteiten klaar was voor een buitenlandse transfer. Maar er komt meer bij kijken dan alleen het voetballende aspect. Mijn gevoel zei dat ik er op dit moment niet aan toe was om in het buitenland op mezelf te gaan wonen. Ajax, de club waar ik het liefst naartoe wilde binnen Nederland, liet lang op zich wachten maar uiteindelijk kwam het toch goed. Ach ja, het is geweest. Ik speel nu bij de allerbeste club van Nederland. Ik had me geen betere stap kunnen wensen’.

Bron: Elf Voetbal

 

Related posts

50 Comments

    1. De seijs

      Je hoort nu zeker bij de beste club van Nederland. En om dat te zien heb je geen 2 paspoorten nodig!

      1. HURBIE

        We zijn Je met ze alle dankbaar dat je het geduld heb gehad om naar je hartewens AJAX te gaan

    1. Charka53

      Fijn dat hij bij de allerbeste club van Nederland mag spelen , nu nog de allerbeste speler van Nederland zien te worden en Ajax naar een hoger niveau te brengen.

    2. dickst14

      Ik ook indojood en als ze geen verkeerde zuinigheid gehad hadden was de kans op CL veel groter geweest.

  1. Iceman

    Ja ja Hakim voor Precident? Hij heeft wel helemaal gelijk en als hij a.s. Zondag goed speeld en nog scoort dan is het helemaal top dus knallen Hakim.

  2. KBouter

    Mooi toch dat hij het zelf ook zegt. Verder zegt het me helemaal niets, want Gudelj zou precies hetzelfde gezegd hebben.

    1. afcadeluxe

      na de laatste ervaring met sulejmani kunnen ze beter nog even wachten zoals nu net ziyech,voordat ze weer miljoenen weg smijten

  3. Dagrump

    Helemaal mee eens. Dat is mooi om te lezen !! Daar wordt ik blij van ?. AJAX IS OOK DE MOOISTE CLUB VAN NEDERLAND ❗

  4. EugAjax

    En dat is logisch. De een na beste voetballer van Nederland hoort bij de beste club van Nederland te spelen, helemaal als de beste daar ook speelt!

    1. Widi

      En nu wil jij dat iemand vraagt wie dan volgens jou de beste is…. vooruit dan maar: wie vind jij de beste?

          1. EugAjax

            Klopt Widi en moet je zeker ook niet doen!? daarom noemde ik hem nog maar eens! Ik kan er niks aan doen maar ben groot fan van hem

        1. dickst14

          Als hij elke wedstrijd zijn onnodige balverlies gaat beperken (5 a 6 keer per wedstrijd) dan komt hij in de richting.

          1. EugAjax

            Klopt dickst dat moet langzamerhand echt beter. Kan je nagaan hoe goed hij dan is als dat eindelijk eens lukt

      1. Indojood

        De beste speler van Nederland is Arjen Robben, de beste speler op de Nederlandse velden is Ziyech. Helaas voor ons speelt Ziyech voor Marokko.

        1. EugAjax

          OK Indojood, sorry ik vergeet velden erbij te zetten. Ik dacht dat dat niet nodig was omdat Ziyech het over de allerbeste club van Nederland had. Maar dank je voor de aanvulling dit is completer !

        2. Widi

          En van der Vaart in Denemarken……..ik zag hem net weer bij een handbalwedstrijd. Zijn vriendinnetje is wat ordinair trouwens. Maar dat zal wel niet iedereen met me eens zijn.

          1. Indojood

            Tsja, Rafael frikandel is ook niet het toonbeeld van klasse en stijl. Halve kamper en heeft twee vreselijke aandachtshoeren als relatie gehad. Dan valt deze nog wel mee.

  5. david1984

    ik Ben die journalisten zat altijd over feyenoord praten.er is gewoon niks beter als ajax

  6. reinaldo9

    Klasse ziyech wat was ik blij om te horen dat je naar ajax kwam blinheid en OPGELUCHT we hebben ziyech

  7. Gert Ajax

    Denk dat iedereen blij is dat hij bij ajax speelt.
    Hoop dat hij over een paar jaar nog steeds denkt wat hij nu zegt.

Comments are closed.