There are no ads, please add some


Clement genomineerd voor Bronzen Stier voor beste speler Tweede Periode Jupiler League

1120ajax-nec_clement

Nadat Abdelhak Nouri als beste speler van de Eerste Periode van de Jupiler League de Bronzen Stier heeft ontvangen is nu Pelle Clement genomineerd voor dezelfde prijs voor de Tweede Periode. Andere genomineerden zijn Soufyan Ahannach van Almere City, Tom Boere van FC Oss en Thomas Verheydt van MVV. Stemmen kan tot woensdag 14.00 uur via de website van de Jupiler League

Gerelateerde posts

29 reacties

  1. FrankiC

   Verwonderlijke keuze, objectief bekeken. Geen voorhoedespeler waarvoor ik een seizoenskaart koop.

 1. KBouter

  Mooie erkenning voor deze speler. De talenten van lichting Jonk komen nu één voor één op het podium waar ze horen.

 2. ajaxpers

  Als Jonk ook beloond zou worden voor zijn prestaties en de trainer zal worden van Ajax dan is het perfect.

 3. Charka53

  Er lopen veel goede spelers rond die er wel één verdienen , Clement is misschien net iets beter of valt meer op , maar het is een keuze die wordt gemaakt .

 4. -buitenkantje rechts-

  Snap niet waarom Bosz Clement niet in de selectie heeft opgenomen ipv Kluivert.. toch een ideale stand-in voor Younes als Cerny geblesseerd is.

  1. Remco425

   Heb je wel gelijk in, hoe leuk ook voor Kluivert. Clement is al 2x in het 1e ingevallen, al was de 2e keer geen groot succes.

 5. ajaxpers

  Pas op want over de heilige PB mag hier geen verkeerd woord gezegd worden maar wel over FDB die ons 4 keer in 5 jaar kampioen heeft gemaakt. De Rotterdammer is blijkbaar heilig!

  1. Widi

   Je verdraait de werkelijkheid. Er mag hier veel over PB gezegd worden. Maar als het ongefundeerd is (zonder argumenten en uitleg), zoals jij dat steeds doet, krijg je een weerwoord van degenen die de moeite nog willen nemen. Ik denk dat er nog meer zijn die niet eens de moeite nemen om op jou te reageren. Je lijkt volledig verblind te zijn doordat PB voor Feyenoord werkzaam is geweest. En dat vind ik kortzichtig. Voor FdB naam ik het de afgelopen jaren ook heel vaak op.

  2. Indojood

   We mogen van iedereen alles vinden. Ben het niet altijd eens met Bosz maar vooralsnog laat hij Ajax leuk en herkenbaar voetballen. Zijn zgn. 010-achtergrond interesseert me helemaal niets.

    1. Jimmy1971

     Ja , dat ooit iets voor Feyenooit iets gedaan hebben is zo’n zielig geleuter !!
     JC , speelde ooit voor Feyenooit , is hij dan ook geen Ajacied ??!

     1. Widi

      Precies Jimmy. En Indojood. Het is goed dat zulke dingen hier gezegd worden. Iedere keer als ajaxpers weer ongefundeerd iets roept. Nog een paar voorbeelden: Rob Witsche. Moeten we die dan maar de toegang tot de Toekomst wijzigen? Simon Tahamata? Tsjeu la Ling? John Rep? Van Duijvenbode (RVC)? Of bijvoorbeeld Heini Otto….. die heeft jaren voor dat vreselijke FC Den Haag gespeeld.

   1. Remco425

    Klopt Indo. En als Johan vertrouwen had in Bosz, heb ik dat in 1e instantie ook. En als dan blijkt dat hij Ajax veel leuker laat voetballen dan we in jaren hebben gezien, dan ben ik blij met hem. Zeker als dat ook nog eens gepaard gaat met resultaat, want ook dat is beter dan onder FdB. En ook ik heb FdB altijd verdedigd tot vlak voor z’n laatste wedstrijd.

Reageren is niet mogelijk.