There are no ads, please add some


Gametalk Standard Luik – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

1116standaardluik-ajax

Ajax speelt donderdagavond om 21:05 uur de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Standard Luik. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1207standard-ajax-henkveen


Gerelateerde posts

15 reacties

 1. marcussboss

  hopen dat we weer mogen genieten van mooi voetbal! lekker dat we al geplaatst zijn, want de afgelopen jaren waren deze wedstrijden toch nog even billenknijpen😂😆

  1. De seijs

   Lekker achterover op de bank kijken naar de wedstrijd. Hoop op een mooie wedstrijd met veel doelpunten en winst.

 2. -buitenkantje rechts-

  Afgelopen zondag nog een wedstrijd gestaakt door vuurwerkbommen die door de Standard supporters herhaaldelijk op het veld gooiden..
  Hele vervelende aanhang.. uit een stinkende stad. Scoren..inpakken en wegwezen!
  0-2

 3. MokumAFCA

  Jonkies laten spelen en achterover hangend op de bank, hopen dat az ook doorkomt. Voor nederlands voetbal zou hou ook goed zijn dat feyenoord door gaat

  1. 11Younes11

   Dat hoop ik ook, MokumAFCA. Maar denk dat het een moeilijk verhaal gaat worden. AZ moet volgens mij winnen van Zenit (dat al wel geplaatst is) en Feyenoord moet met twee goals verschil winnen van Fenerbahce.
   Kortom: Ik denk dat Ajax de enige ploeg is die overwintert dit jaar….

  1. Velibor

   Hou je er nog wel even rekening mee dat Luik nog flink aan de bak moet om te overwinteren,die belegen belgen geven echt niks weg en zeker niet tegen ollanders….

 4. Charka53

  Lekker ontspannen naar de wedstrijd kijken , winnen of verliezen maakt niet uit hoe vaak maken we dit mee .

 5. EugAjax

  Succes mannen, of moet ik zeggen jongens😄. Zeer mooie test voor dit elftal. Op en top gemotiveerde tegenstander en publiek. Als je hier weet te domineren en Luik wil weet op te leggen zijn we echt heel ver. Ik ben benieuwd!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Fijn om te lezen. Volgens mij had jij behoorlijke reserves tegen het opstellen van jonge jongens in de beker wedstrijd (Bosz zou beker niet serieus nemen). Goed dat de jonge jongens je hebben kunnen overtuigen dat het niet de arrogantie van Bosz is maar de aanwezige kwaliteit van de spelers.

 6. EugAjax

  AH, het grootste verschil met mijn commentaren voor wedstrijden Willem Ii en Pana is dat er toen wat op spel stond en nu niet. We moesten door in beker en eerste worden in poule (hoewel Man United en Villareal langs kunnen komen😄). Nu staat er niks op spel voor ons en wel voor Luik. Daarom juist nu mooi moment voor ervaringen en jonge garde te testen. Maar ik geef toe mijn opmerkingen waren OOK uit bezorgdheid kwaliteit reservespelers. Maar die twee wedstrijden hebben bewezen dat de 23 spelers kwa kwaliteit dicht bij elkaar zitten. Kijk ook maar naar de vele positiediscussies hier op forum. Dus vandaar heb ik heel veel vertrouwen in de toekomst en ben ik mss soms wat te positief 😄

  1. Amsterdamse Hagenees

   Door aanpak Bosz wel naar alle waarschijnlijkheid minder springende kikkers.

Reageren is niet mogelijk.