There are no ads, please add some


Serero: ‘Zelfs Spijkerman kijkt niet meer naar mij om’

1007serero1

Thulani Serero maakte afgelopen vrijdag weer minuten bij Jong Ajax maar op een rentree in het eerste elftal hoeft de speler niet meer te rekenen. Toch laat Serero weten dat hij mentaal niet te breken is en met een goed gevoel wil vertrekken bij Ajax.

Afgelopen zomer was er op het laatste moment interesse van Apoel Nicosia en bereikte Ajax een akkoord over de transfer van Serero. Echter had Serero zelf niet met Apoel gesproken en ketste de transfer alsnog af. ‘Ik ben altijd goed geweest voor Ajax en heb alles gegeven, daarom kan ik mijzelf ook recht aankijken in de spiegel. Ik was altijd heel close met Hennie Spijkerman maar die heb ik, net als de rest van de technische staf, al heel lang niet meer gesproken. Misschien is hij wel heel druk, ik heb geen idee. Van supporters krijg ik wel steun en die zal ik ook nooit vergeten’, aldus Serero.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

49 reacties

 1. koote207

  Met dit middenveld hebben ze je niet nodig, is begrijpelijk, maar ze moeten niet vergeten dat je een topper bent!

  1. marcussboss

   zo is het! erg jammer dat hij nu zo via de achterdeur moet vertrekken terwijl hij altijd als heeft gegeven voor club en supporters

   1. Charka53

    Klasse hoor , ga je zo met je personeel om Ajax , hij was goed genoeg in moeilijke tijden nu wordt hij genegeerd ga jullie schamen.

    1. De seijs

     Ajax ,bestuur technische staf, begleiders ga je SCHAMEN! !!!! Zo worden we nooit een grote familie! Triest om dit te lezen van mijn club. Jammer heel jammer. 😢

     1. 11Younes11

      Dat vind ik ook wel weer een beetje overdreven. Het is toch logisch dat de aandacht nu meer naar andere jongens gaat? Het is sneu, maar zo werkt het nu eenmaal. Hij mag lekker zijn contract uitzitten en dat verdient hij ook. En hopelijk vindt hij daarna een mooie club.

     2. Litmanen

      11Younes, ga je ook diep schamen! Serero was en is de ideale werknemer. Nooit zeuren en zeiken, altijd zijn werk gedaan.

      Spijkerman, Overmars en vdSar verdienen allemaal een schop onder hun reet! Wat een asociaal gedrag zeg. Ongelooflijk en ga asjeblieft niet de vergelijking maken met Boilesen, want dat is helemaal belachelijk.

      Schaam je diep Ajax!!!!!!!

     3. Litmanen

      en vergis je niet. Hij mag niet meer mee lunchen en mag zijn auto alleen nog buiten het hek parkeren!
      Wordt als een misdadiger behandeld.

     4. -buitenkantje rechts-

      Komkom.. misdadiger?? Weet jij hoeveel hij verdient? Weet jij waarom hij geen transfer heeft gemaakt?

     5. Litmanen

      Ja BR, volg het interview dan! Hij kreeg zes uur voor het sluiten van de transfermarkt te horen dat hij naar Nicosia moest. En aangezien Serero op dat moment geen enkel contact had gehad met Cyprus durfde hij dat niet aan. Daar is mijnheer Overmars boos over geworden en heeft direct de Boilesen tactiek toegepast op hem.

      Het hoeft geen betoog dat dat een schandalige maatregel is. Zeker als je ziet hoe die jongen zich altijd heeft opgesteld. Een werknemer hoort zich te gedragen maar een werkgever ook!

     6. 11Younes11

      Je overdrijft weer eens, Litmanen. Hij wordt niet als een misdadiger behandeld, maar gewoon als een speler van jong Ajax. Dat is vast pijnlijk voor ‘m, maar hij zit niet meer in het eerste. Dus wat is daar schandalig aan?

     7. Litmanen

      Alle spelers van Jong mogen op de Toekomst hun auto binnen het hek zetten en meelunchen.
      Nee ik overdrijf niet. Ga morgen zelf ff kijken daar?
      wijsneus.

   2. De Ajacied

    Schandalig vanuit Ajax, dit heeft Serrero absoluut niet verdiend !!!!!!
    Maak hele goede en nette afspraken met deze kleine kanjer,
    Slechte zet Ajax 🤔
    ❌❌❌

  2. marcussboss

   jammer dat hij nu zo via de achterdeur moet vertrekken,terwijl hij altijd alles heeft gegeven voor club en supporters! hopen dat hij snel een andere mooie club vind, waar hij het naar zijn zin heeft en elke week meer zicht heeft op speeltijd!

 2. marcussboss

  zonde Hoe ze met hem omgaan! zoals hij aangeeft heeft hij altijd alles gegeven en zit niet eens meer bij de selectie! moordende concurrentie staat hier centraal voor en erg jammer dat serero zo wordt weggewerkt! Hoe dan ook ben ik blij dat we lange tijd hebben mogen genieten van deze pitbull op het middenveld

  1. HURBIE

   Geen goed voorbeeld tegenover de rest van de spelers die gaan denken
   Is dit AJAX gaan die mij ook zo behandelen in de toekomst
   Dat zijn J????Streken

 3. RonJ64

  Wordt niet netjes met deze “Strijder” omgegaan, zeker niet als hij zich WEL Altijd voor 100% geeft !

 4. Iceman

  Absoluut een topper dat is hij zekker. Jammer dat het zo heeft moeten lopen Ajax doet er goed aan om deze speler ergens te plaatsen waar hij wel zal spelen en de zaken goed afhandelen en niet zomaar in de doof pot stoppen want dat verdient niemand geen één speler en zeker niet Serero.

 5. Tommy827

  Hij is juist een persoon die zich altijd 100% heeft ingezet en om hem dan zo te behandelen verdiend hij niet hoop dat hij snel een club gevonden heeft en aan het voetballen kan

 6. ritchy

  kleine grote man jij verdient dit niet echt respectloos hoe ze met jou omgaan dit verdien jij niet je bent een echte sportman

 7. KBouter

  Verhaal zal ook wel een beetje uit zijn context getrokken zijn, maar als deze winterperiode een paar middenvelders vertrekken..kan het zo weer ineens anders zijn. Hij speelt in ieder geval al wel weer met Jong mee.

   1. Litmanen

    Verhaal komt uit een door Serero gegeven interview, dus het komt uit zijn eigen mond. Gek genoeg vertrouw ik Serero meer dan menigeen bij Ajax…..

 8. Emilio4Ajax

  Jammer dit. Is een afspiegeling van hoe de samenleving tegenwoordig in elkaar zit. Heb het al vaket gezegd in verschillende talen, maar nooit hier: Als we de mens vegeten in wat we doen, waar we mee bezig zijn, dan zijn we helemaal verkeerd bezig…😉

 9. reinaldo9

  Jammer dit AJAX. Serero bedankt altijd goed voor ons geweest, ik hoop dat je in de arena nog je afscheid krijgt zodat wij je kunnen bedanken

 10. Flyer

  Serero topper, ik begrijp andere subtoppers in de eredivisie niet je bent daar voor elke club een aanwinst.

 11. Litmanen

  Krijgt het bestuur van Ajax al de bovenstaande teksten ook te zien? Hoop het wel. En doe er iets mee. 1 keer heeft die jongen nee gezegd omdat hij niet naar Cyprus wilde. Zullen we Spijkerman daar dan maar naar toe sturen?
  En Overmars?
  Zij vinden die competitie blijkbaar wel de moeite waard…..

 12. PvL020

  Het verhaal zal altijd 2 kanten hebben maar we reageren er weer op een……. Dus reageer ik er niet op

 13. -buitenkantje rechts-

  Serero kan worden opgehaald voor 5 ton.. dat is bijna gratis.. Waarom is het dan nooit tot een transfer gekomen??
  Reden is dat Serero een behoorlijk salarisstrookje heeft wat andere clubs niet voor hem willen betalen.. Serero had gewoon wen transfer kunnen maken naar een andere club afgelopen zomer, maar besloot dat het salaris bij Ajax toch wel erg aantrekkelijk was..
  Beetje krokodilletranen..

   1. -buitenkantje rechts-

    Lirmanen.. Ik hwb het interview gelezen.. Die vertelt het verhaal van Serero zelf. Om een mening te vormen moet je behalve sentiment verteld door één partij ook de andere kant van het verhaal kennen..
    AA Gent, PAOK Saloniki en Besiktas hadden bv afgelopen zomer ook interesse in Serero.. Reading van Stam wil hem wel overnemen, Bordeaux heeft interesse getoond, maar van een transfer komt het maar niet. Waarom?..
    Wat ik al noemde.. Serero zelf is weigerachtig. Hij heeft een aangenaam salarisstrookje en wil dat behouden en desnoods transfervrij de deur uit lopen..

    1. Litmanen

     Serero is niet weigerachtig. Echte belangstelling kwam pas op de laatste dag en daarna. Serero gaat in de winterstop waarschijnlijk naar Stam, een keuze die hij zelf maakt. Mag hij misschien? Of gaan we terug naar de slavenhandel.
     Die jongen was een trotse Ajacied en deed aktijd zijn stinkende best. Dat hoort ook zo maar ik kan er een paar opnoemen die het viervoudige van Serero verdienen of verdienden en die helemaal niets meer deden.

     Of ben je Gudelj nu al vergeten? Of Boilesen?

     1. -buitenkantje rechts-

      Even een paar punten:
      1. Ik ben het niet met je oneens uit principe.. Ik ben het gewoon niet eens..
      2. Beleid van Ajax is om spelers wier contract afloopt en met wie ze niet verder willen, proberen te transfereren.. Als betreffende speler een transfer weigert wordt er geen gebruik meer gemaakt van zijn diensten.. Hij kan blijven trainen, maar hoort niet meer bij de selectie. Serero weigert een transfer terwijl er belangstelling was van meerdere clubs.. Jij zoomt in op die laatste transferdag.. Er waren ook andere mogelijkheden..
      Natuurlijk is het zijn goed recht het contract uit te zitten.. Slavenhandel dat jij erbij haalt is volkomen belachelijk! Serero ziet maandelijks een behoorlijk bedrag bijgeschreven op zijn rekening, waarvoor hij zich alleen fit hoeft te houden met trainen..
      Verder doe je alsof het een enorrme verdienste is als een speler zijn best doet en inzet toont in get veld. Lijkt me de normaal voor een profvoetballer.
      Je noemt Boilessen.. Hoewel Serero vele malen sympathieker is lijkt het scenario hetzelfde.
      Gudelj vind ik een ander verhaal.. Dat riekt naar werkweigering.. Op staande voet ontslag!

    2. Litmanen

     O ja, je hoeft het nooit met mij eens te zijn uit principe, maar een speler als Serero weigerachtig te noemen. Volkomen buitengesloten en tegen Cambuur uit uit oure noodzaak opgesteld. En wie werkte zich daar het apenlazerus?

 14. Gero77

  Onbegrijpelijk! Wordt er elke weer pissig om! En niet omdat serero een ei is……. Ajax zit in de genen maar ga je eens diep schamen!

 15. Frip

  Dit heeft die jongen ook niet verdient en iemand negeren vind ik gewoon asociaal je kan toch gewoon met hem praten ook zit hij niet bij de selectie

 16. Forever nr14

  Tjonge jonge om je kapot te schamen, zogenaamde Ajax familie?? Een Top prof die je zo in de stront laat zakken, man man wat schaam ik me toch af en toe, een echte ajacied te zijn

Reageren is niet mogelijk.