There are no ads, please add some


Indrukwekkende minuut stilte bij Ajax – Groningen voor Chapecoense (Incl. video)

1204ajax-groningen_minuutstilte

Voorafgaand aan de comnpetitiewedstrijd Ajax – FC Groningen werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor Chapecoense en de andere slachtoffers van de vliegramp. Ajax verdediger Sanchez maakte na zijn doelpunt na negen minuten in gebaar duidelijk dat hij zijn treffer opdroeg aan de slachtoffers.

Bekijk hier de video


Gerelateerde posts

29 reacties

 1. KBouter

  Ja was mooi, en mooi vind ik dat de meeste landen van de wereld ( voetbal) dit ook gedaan hebben.

 2. SPHAFCA

  Zuid (2e ring) was het niet stil. Van die mensen die voor aandacht zogenaamd even moeten hoesten of hun jas open en dicht moeten doen. Heb me dood geergerd

 3. stylo1984

  Zat men surround systeem al te checken… denk is et nou echt zo stil of doet ie niks🙈

 4. EugAjax

  Mooi gebaar en respect voor de nabestaanden en slachtoffers van deze tragedie. Ik lees net wel hier dat Zuid niet helemaal stil was, dat is natuurlijk verschrikkelijk, maar voor de rest indrukwekkend!!!

 5. Amoebe

  Ik vind het schijnheilig gedrag!

  Niemand had een band met deze spelers, als er geen spelers inzaten maar het waren 80 schoolkinderen dan had er geen haan naar gekraaid.

  Als er een directe band is snap ik dat je je respect getuigt….maar voor iets aan de andere kant van de wereld….sorry gaat mij even te ver.

 6. Indojood

  Klopt. Ik zit ook op Zuid 2e ring en hoorde zelfs mensen doorkletsen. Er waren weer van die uit de klei getrokken dagjesmensen in het vak. En maar lullen over hoe leuk de koffieshops zijn. Ik denk dat een applaus een betere optie is voor dit soort gelegenheden.

 7. Dagrump

  Gewoon geweldig de hele arena muis stil!! Mooi gebaar! Klasse van alle clubs!! Maar niet meer dan normaal en het minste wat alle clubs kunnen doen.

 8. -buitenkantje rechts-

  Ik snap je punt Amoebe.. Litmanen begon er ook over paar topics terug..
  Hoe ver moet je gaan.. Vind ook dat af en toe de balans wat doorslaat. In dit geval echter niet. Stuk solidariteit onder voetballers. Voetbal is oorlog, maar zou ook moeten verbroederen. Hier een mooi voorbeeld van.

 9. a.p.

  vak 125 was indrukwekkend stil, ook de F side , na die minuut begon direct de muziek. Netjes mannen.

 10. KBouter

  Dan hadden ze waarschijnlijk op lagere scholen een minuut stilte gehouden. Nu gebeurde het in deze takt, dus hier een minuut stilte.

 11. HURBIE

  Ja waarom altijd die minuut stilte zoals jij zegt Indo één minuut applaus is een goed idee

 12. HURBIE

  Amoebe je heb het wel over een voetbalteam
  Stel dat het AJAX gebeurd zou je er dan nog zo overdenken.
  Denk het niet Armoede

 13. Amsterdamse Hagenees

  Zoals gezegd….. het is een voetbalteam, onze sport, dan doe je dit als respect. Over de hele wereld is een minuut stilte gehouden voor één speler, mogen we dat dan ajb ook doen voor een heel team.

 14. Amoebe

  Ik weet dat het gevoelig legt en dat niemand zijn vingers eraan wilt branden.

  Zou het ajax gebeuren zou ik het in nederland zeker verwachten die minuut stilte…,maar niet dat amateurclubs in zuid amerika een minuut stilte houden….het gaat te ver in mijn beleving.

 15. Remco425

  Je hebt een punt, maar ik vind applaus meer om iemand te eren, zoals met Cruijff, maar minder om na zo’n gebeurtenis als deze te gedenken.

 16. Remco425

  Ik vind deze ramp net zo erg als dat er geen voetballers in zouden zitten. Maar het wordt in dit geval wel terecht bij het voetbal herdacht omdat het om collega voetballers gaat.

 17. Widi

  Je bent de eerste die hier schrijft wat ik al dagen denk Amoebe. Je hoort ook alleen hoe erg het is voor die voetballers en hun nabestaanden en niets over al die andere mensen die ook in dat vliegtuig zaten. Van mij mag die minuut stilte. Maar ook ik vind het iets schijnheiligs hebben.

 18. ajacied078

  is dat zo ? dat is wel echt geweldig dat een wereldster als Ronaldinho daar gaat spelen. al gaat hij zelfs die club en al die mensen erom heen dit niet laten vergeten.

Reageren is niet mogelijk.