There are no ads, please add some


Sinkgraven loopt gekneusde enkel op

1204ajax-groningen_sinkgraven

Daley Sinkgraven is niet ongeschonden uit het competitieduel tegen FC Groningen (2-0 winst) gekomen. De linksback moest een kwartier voor tijd geblesseerd naar de kant. Ajax meldt na de wedstrijd dat Sinkgraven een gekneusde linkerenkel heeft opgelopen. Het is nog onduidelijk hoe lang Sinkgraven aan de kant zal staan. Sinkgraven werd in de wedstrijd tegen Groningen vervangen door Mitchell Dijks.

Gerelateerde posts

66 reacties

  1. FrankiC

   Wie dan?
   Sinkgraven wordt met de week beter en Dijks met de week slechter. Sinkgraven wordt een echte Ajaxspeler en een onhehouden werker. En voor wie het weten wil: ik geniet van Younes én Traoré. Cerny zakte vandaag en tegen NEC behoorlijk door het ijs.

   1. EugAjax

    Eens Frank IC. Traore en Younes zijn beter als Cerny. El Ghazi van tijd tot tijd even goed als Traore maar over langere periode denk ik dat Ghazi het gaat afleggen

   2. EugAjax

    Vooral ook eens over Sinkgraven. Blijkt het toch een zeer goede aankoop geweest paar jaar terug, alleen wisten we niet goed waarvoor, toen kwam Bosz en die heeft het uitgevonden. Super

   3. EugAjax

    O ja en voor liefhebber van Jonk……………….die wilde Sinkgraven absoluut niet en deze discussie was druppel voor hem om niet meer te komen. Gelukkig gold meerderheid TH beslist 😄

    1. Amsterdamse Hagenees

     God EugAjax hoe krijg je het toch elke keer weer voor elkaar om pedant en misselijkmakend over te komen. Je bent echt met klotezaad gemaakt en je verwekking was zeker niet cum laude. Engnek.

    2. Indojood

     Nog steeds een waanzinnige aankoop. Gehaald als middenvelder, gaat ons totaal € 9 miljoen kostsn, heeft 1,5 jaar niets laten zien en door toeval op de linksback beland. Pakte vandaag weer dom geel. Het is niet eens zijn schuld, Bosz met zijn eigenwijze porem, je kunt dan nog beter Riedewald daar neer zetten, die kan tenminste verdedigen.

     1. EugAjax

      Indojood, even eerlijk blijven, het was pleisterplakken wat Bosz deed maar Sinkgraven word echt steeds beter op die plek. Niemand kon het bevroeden maar je zal op een gegeven moment toch een keer toe moeten gaan geven dat dit een uitvinding is. Let maar op 😄

     2. EugAjax

      Nee joh jij spreekt altijd eerlijke straat taal dus dat zal ik nooit kunnen beweren. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Ik bedoel meer, was wat ongelukkig beschreven, dat je later eerlijk moet gaan toegeven dat Sinkgraven ook jouw heeft overtuigd. Moet wel zeggen het valt me wel op dat je vaak spelers niet goed vind die Ajax heeft aangekocht en waar Jonk niet achter stond. Zoals met Younes en Sinkgraven. Maar ik geloof wel dat je eerlijk je eigen mening verkondigt. Overigens vond Jonk aankoop Sanchez ook niks, en die vind jij volgens mij wel goed. Anyway ik hoop dat Sinkgraven nog beter word, dat zou voor Ajax nog beter zijn

     3. Widi

      Wat bedoel je eigenlijk met straattaal Eug? Ik zou bijna denken dat je Indojood een tokkie vindt. Of bedoel jij met straattaal foutloos Nederlands?

     4. EugAjax

      Widi, ik wil eigenlijk niet meer op je reageren, maar je gaat nu weer stoken? Indojood heeft ooit eens tegen me gezegd dat hij stevig discussieert met straattaal als ik me niet vergis. Dus daar refereerde ik aan. Je zit dus fout. Ik zie hem zeker niet als tokkie, absoluut niet. Zijn bijdragen lees ik altijd graag, alleen niet vaak eens. Gaarne als je al op me wilt reageren dan alleen op bijdragen die ik zelf doe en niet mengen in een gesprek met mij. En dan namens mij iemand een etiket opplakken. Dat haat ik. Nu laat ik je weer links leggen

     5. Widi

      Eug, ik stel je een vraag. Zo heb je de ruimte om die te beantwoorden. Lijkt me fair. Verder maak ik en niemand anders uit waar ik op reageer. Je lijkt niet te beseffen hoeveel weerstand je bij een aantal mensen oproept.

     6. EugAjax

      Dat is alleen bij jou, AH en Indojood vnl. En dan alleen vanwege een cursusje en meningsverschil over Jonk. Verder moet je maar even bijdragen van gister lezen vooral de reacties op jouw vriend AH. succes met reageren

     7. Widi

      Je vergist je als je denkt dat de groep zo beperkt is. Je vergist je ook als je denkt dat het alleen om je werkstuk en Jonk gaat. Ik heb je verteld hoe ik in de kwestie Jonk sta. Gisteren was ik de hele dag op de Toekomst. Dus niets gelezen. In plaats van steeds de verdediging te kiezen, en vervolgens de aanval, zou je ook eens kunnen overwegen om na te denken over de kritiek die jou ten deel valt. En dan heb ik het niet over taalfouten hoor. Misschien zit er iets in.

     8. EugAjax

      Widi als laatste een tip. Als ik jou zo irriteer lees gewoon de bijdragen van mij dan niet. Over anderen praat ik niet. Als anderen een probleem met me hebben zullen ze het wel melden. Tot nu jij AH en Indojood. Verder discussieer ik met anderen altijd over inhuod iets wat vak 411 nu ook aan iedereen heeft gevraagd en ik ga daar gehoor aan geven. Maar vanavond moest ik op je reageren omdat je namens mij Indojood een tokkie noemt en dat pik ik niet. Dus nee van iemand met die praktijken neem ik niks aan sorry, hier kan je het mee doen.

     9. Widi

      Eug, ik noem Indojood geen tokkie. Dat kun je lezen. Indojood slaat hieronder de spijker op z’n kop. Jij communiceert niet eerlijk en niet consequent. Daarom begint AH wel eens over je korte termijngeheugen. En daarom krijg je van een aantal mensen veel kritiek. Als ik het moet samenvatten: je komt over als een mannetje dat zich wil profileren en niet als iemand die oprecht deelneemt aan de gesprekken op een forum.

     10. EugAjax

      Widi, ik zeg toch niet dat jij het zegt. Lees eens een keer voor je me WEER woorden in mijn mond legt……..ik zeg dat jij NAMENS mij zegt dat je zou denken dat ik Indojood een tokkie vind. Lees dan terug je schrijft het letterlijk. Maar goed ik weet het goed gemaakt. Ik heb dit gezeur van jullie drie helemaal niet nodig. Ik zit hier alleen om over mijn favoriete club te discussieren. Maar ik weet het goed gemaakt. Trek alvast de chamapgne maar open .ik houd hier de eer aan mezelf. Ik zal jouw en je vriendengroep heel blij maken. Ik stop volledig met deze forum. Dan mogen jullie anderen gaan zoeken die je gaat uitmaken voor alles en nog wat. Of namens mensen andere zwart maken. Zoek het lekker uit. Jullie drie. Rest hoop ik dat ze nog heel veel mogen genieten van Ajax en deze forum. Ik ga alleen nog maar genieten van Ajax zonder deze poppenkast van vooral jou en AH.
      Succes

     11. Widi

      Nee. Dat zeg je niet. Je zegt letterlijk dat ik namens jou Indojood een tokkie noem. En dat doe ik niet. Je kunt zelfs je eigen woorden niet lezen. Maar daarom hoef je voor mij niet weg hier. Dat jouw keuze.

     12. Amsterdamse Hagenees

      Widi, jongen toch wat lees ik nu. Heb jij je zomaar gemengd in een gesprek tussen twee anderen? Schande! Waar is je opvoeding. Netjes eerst vragen de volgende keer he.

     13. Widi

      Nou, dat vragen kan niet meer….. want Eug heeft beloofd dat hij weg gaat van het forum. Nu is hij niet zo consequent en niet zo van zijn woord, dus zal mij benieuwen.

     14. Amsterdamse Hagenees

      Mensen maken zelf de sfeer. De een doet het rechtstreeks de ander via zinnen met een andere lading. Wat mij blijft opvallen is dat je hiercd meest verschrikkelijke dingen kan schrijven over spelers etc van hun club maar wanneer mensen zelf worden aangepakt is de wereld te klein. Eug sloeg in mijn ogen overdreven en opvallend door naar enorme positiviteit over Ajax in alle lagen. Daarmee leek het alsof hij bewust zaken wilde verbloemen. Maar goed, het ga hem goed.

     15. Indojood

      Tsja, mij vallen ook wel eens dingen op. Je loopt altijd te janken over dat Jonk te vaak genoemd wordt en nu kom je zelf er mee aanzetten. Ik zou willen zeggen, wees zelf eens wat eerlijker in je discussie of houd anders gewoon je grafbek dicht.

     16. EugAjax

      Indojood jammer, we stoppen hier maar weer mee. Ik vond het positief dat je samen met Vak411 imiatief nam om onderlinge afzeiken op deze forums af te schaffen. En dan 24 uur later moet ik mijn grafbek houden? Ja wat moet ik dan van je poging gister denken? Anyway laten we vanavond maar weer zeggen agree to disagree.

     17. Indojood

      Nee hoor. Ik zie de relevantie niet om Jonk te noemen in verband met de linksbackpositie van Sinkgraven. Als je dan ook tegen mij begint over dat ik eerlijk moet zijn, dan krijg je de wind van voren. Ik beschouw dit niet eens als afzeiken maar gewoon even duidelijk maken dat ik hier niet van gediend ben. Gewoon met open vizier discussie voeren. Straattaal zou jij het noemen. Daarbij, ik word argwanend als mensen opeens opzichtig aardig tegen me gaan doen. Ook dat heb ik op straat geleerd.

    3. Litmanen

     Nou Eug je hebt wel een beetje gelijk, sterker Jonk wilde ook de aankoop van Dolberg regen houden.
     Maar kunnen we een keer ophouden over het verleden?
     De jeugd komt door, Jong Ajax speelt de pannen van het dak en het eerste speelt mooi en aanvallend voetbal en staat bovenaan!
     Wat heeft het da n voor zin ouwe koeien uit de sloot te halen?

     1. EugAjax

      Litmanen. Ok je hebt gelijk. Verleden moet verleden zijn. Hoewel dit een belangrijk keerpunt is. Volgens mij klopt alles wat je zegt. Ik laat het ook allemaal rusten. Laat Ajax vooral zo doorgaan dan is er weer een mooie toekomst!!!!!

   4. Indojood

    Genieten van Younes? Ik erger me aan dat ventje. Altijd maar de ruimte in het midden dichtlopen als een blind paardje.

    1. EugAjax

     Indojood dat is DE kenmerk van een goede buitenspeler. Je kan mega van hem genieten maar ook flink ergeren aan zo een speler. Maar er gebeurt altijd wat en vandaag had hij twee sublieme acties en ja daar kom ik voor naar stadion. Kijk samenvatting nog even als tip en dan vooral zijn balaanname in eerste helft en meteen daarna een speler door de benen. Zeer mooi en ook de actie uiteindelijk op de lat was van ongekende schoonheid. Althans ik houd daarvan 😄

     1. Indojood

      Dat is HET kenmerk van een slechte buitenspeler, een buitenspeler die nooit buitenom gaat. Ik geniet niet van hem, je weet dat het toch gaat mislukken. Ik geniet van Schöne, in het stadion kan je goed zien hoe hij steeds weer op de juiste positie staat. Zet geen stap teveel omdat hij op tijd vertrekt en aankomt. Younes is een speler zonder hersens.

     2. Amsterdamse Hagenees

      Twee acties van Younes uiteindelijk zonder rendement in 90 minuten en daarvoor komen mensen naar het stadion??? Goh….

     3. Litmanen

      AH hou ook eens op! Younes was vorig seizoen top omdat hij ook scoorde. Nu heeft hij ook een beetje pech. Die bal op de kruising ging er vorig jaar in. En straks gaat hij er ook weer een keer in en dan is die kleine weer een held.
      Troare is een groter probleem. Onregelt het Ajaxspel, speelt zijn eigen wedstrijd en is vooral een gevaar voor zijn eigen verdediging.
      Bovendien gehuurd.
      Wat mij betreft hoeft hij na de winterstop niet terug te komen. Hoeveel talent hij ook heeft. Laat hem maar lekker in Chelsea 2 zijn kunstjes gaan doen.
      Want het eerste gaat hij daar niet halen.

     4. EugAjax

      Indojood Schone is idd top, maar overgelijkbaar. Plus ik zie nu nog niemand die het beter gaat doen dan Younes

     5. Indojood

      De vergelijking ging over genieten van spelers. Ik zou Cerny als linksbenige op links zetten en El Ghazi op rechts. Younes heeft dit seizoen één goede wedstrijd gespeeld, thuis tegen Rostov. Voor de rest is het huilen met de pet op.

     6. EugAjax

      Indojood, Cerny ipv Younis? Wat heeft Cerny laatste twee wedstrijden laten zien? Verder zag ik hem live bij Volendam uit en daar was hij ook heel slecht. Denk toch echt dat Younes een stuk verder is

     7. Indojood

      Younes laat al een hlaf seizoen niets zien. Nu mag Cerny wel een kans krijgen, en wel meer dan twee wedstrijden, wel zo eerlijk.

    2. jood84

     ik heb me ook zitten irriteren aan Younes hoor. Altijd hetzelfde gelul met dat ventje.

 1. Reservewissel

  Prima. Dijks er weer in. El Ghazi voor Traore en we hebben de opstelling voor de rest van het seizoen af.

     1. Indojood

      Eens Charka53, zo houd je ook het veld breed en ruim in balbezit als buitenspelers op de juiste zijde staan.

 2. EugAjax

  Balen want ik vind Sinkgraven steeds beter worden als linksback. Succes met herstel Daley. Word snel beter. Hopelijk kan Dijks zichzelf en ons verrassen en ons laten zien dat hij weldegelijk met druk naar voren kan spelen……

 3. -buitenkantje rechts-

  Sinkgraven speelde goed vandaag.. is technisch veel verder dan Dijks.. Toch houd ik mijn hart vast tegen fysiek sterke tegenstanders met snelle buitenspelers.. Dan wordt wel erg veel van de corrigerende capaciteiten van Sanchez gevraagd.

  1. EugAjax

   BR. ja hij moet geen Messi tegenkomen 😄. Helaas gebeurt dat ook nog niet. Hij moet nog veel meer groeien maar gaat wel met sprongen vooruit

  2. Indojood

   Wellicht toch eens in de winter kijken of er ergens een linksback (zoals Tete op rechtsback speelt) te vinden is. Ik ben niet gecharmeerd van beiden.

    1. Indojood

     Lijkt me een prima speler. Atletisch en veel inhoud, een beetje zoals Trabelsi op rechts vroeger. Sinkgraven was niet slecht maar het blijft een noodoplossing.

 4. Amsterdamse Hagenees

  Traore en Younes krijgen inmiddels het hele seizoen de kans zonder echt resultaat en Cerny wordt na twee wedstrijden afgeserveerd. Apart.

  1. Charka53

   Dat is onredelijk A.H. laat die jongen op links spelen dan zijn we Younes zo vergeten .

 5. 030Ajacied

  Volgens mij moeten sommigen mensen een eigen appgroepje aanmaken, ipv ons hier te vervelen met discussies over wie de langste heeft…..

Reageren is niet mogelijk.