Jong Ajax wint opnieuw en stijgt naar tweede plaats

jupiler_league

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen SC Cambuur met 1-3 gewonnen en stijgt hierdoor naar de tweede plaats in de Jupiler League. De Ajacieden kwamen in de tweede helft op een 1-0 achterstand maar in de laatste tien minuten was het raak voor de ploeg van Marcel Keizer die voor even terugkeerde bij zijn oude club. De Jong scoorde tien minuten voor tijd de gelijkmaker en uiteindelijk werd het nog mooier voor Jong Ajax. Twee minuten later was het Clement die Jong Ajax zelfs op voorsprong schoot. In de extra tijd kreeg Jong Ajax een strafschop en het was Justin Kluivert die achter de bal ging staan. Kluivert zag zijn inzet gekeerd worden, maar reageerde attent op de rebound: 1-3. Cambuur – Jong Ajax was ook een voorproefje voor wat het Friese publiek over dertien dagen te wachten staat. In de KNVB-Beker komt dan Ajax 1 op bezoek.

Opstelling Jong Ajax: Krul, Zeefuik, De Ligt, Bergsma (73. Mazraoui), Dankerlui (63. Savastano), Eiting, Serero, De Jong, Kluivert, Walian (66. Sierhuis), Clement

Related posts

66 Comments

 1. Charka53

  Het was weer klasse jongens even Cambuur laten zien dat er met Ajax niet te spotten valt.

 2. Rickie

  hopelijk worden ze dan niet te laks de laatste x volgens mij tegen cambuur thuis in de beker was het 3-1 voor cambuur.

  1. dickst14

   Serero speelde goed. Ongelofelijk als je ziet dat Nouri, vd Beek, Cerny niet meedoen en de volgende generatie met Kluivert Sierhuis en De Light en De Jong er al weer aankomt. Zou mooi zijn als Wim Jonk weer terug kom komen.

   1. Litmanen

    Waarom Jonk terug? Keizer doet het geweldig en de jeugd krijgt alle kansen.
    Overigens denk ik dat Frenkie de Jong zo langzamerhand bij de absolute top van Jong Ajax hoort. Heel volwassen!

    1. dickst14

     pffffffff. Keizer is trainer jong Ajax. Jonk had een iets andere functie. Alle simpele dingen blijken telkens weer heel moeilijk voor jou te zijn.

     1. Litmanen

      Goed lezen visueel gehandicapte: Keizer doet het goed EN de jeugd stroomt door…….
      Afzeiken is zooooooo makkelijk.

     2. EugAjax

      Jong Ajax is super bezig en Keizer is zeer goede trainer blijkt maar weer. Gedeelt tweede en twee punten van nummer 1, dromen van een dubbelkampioenschap mag nog steeds en ik zie het ook nog gebeuren. Wat een talent. Hele goede zet van Ajax om Jong in te schrijven voor eerste divisie. In tegenstelling tot Feijenoord. Daar lopen de talenten onder het eerste toch beetje met ziel onder de arm, te weinig tegenstand.

 3. Amsterdamse Hagenees

  En een overwinning voor de vrouwen. Bedankt Jonk, oh nee alleen de kereltjes he ?

    1. Amsterdamse Hagenees

     Die gladde jongen die zich laat fotoshoppen op de f-side. Hij kan ballen feilloscdctweedecrin in schieten en heeeeel erg verbolgen reageren. Die bedoel ik.

   1. Remco425

    Op de bank? Zonde van die plek. Ik zie hem liever op de tribune. Of lekker bij hem thuis FIFA spelen met zichzelf…

 4. De seijs

  Top gasten (of jongens) als dit zo doorgaat worden jullie nog kampioen ook. Zou een wereld prestatie zijn.

   1. De seijs

    ah (imojc )ik kan het uitleggen maar jij begrijpt de meest simpele dingen hier niet dus begin ik er niet aan!

    1. Amsterdamse Hagenees

     Goh …… volgens mij ben jij toch echt de DL van de site hoor. Maar ja, jij begrijpt dat niet met dat missende chromosoompje.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Goed gejat is beter dan zelf bedacht maar dat wist jij weer niet (chromosoompje)

     2. Amsterdamse Hagenees

      Overigens erg fijn dat jij de plek van Eug wil innemen. Mis anders beetje een maatje om me uit te leven. Dank daarvoor DL.

     3. De seijs

      ah (imojc ) ga lekker Door. Ik zit hier lekker en ik zit jou hier lekker op de kast te jagen ik heb het helemaal naar mijn zin. Jij bent altijd zo verdomd makkelijk op de kast te krijgen heerlijk!

     4. Amsterdamse Hagenees

      Ik op de kast?? Tering je bennt nog dommercdan ik dacht. Echt ongelooflijk. Lekker met RTL 4 wijntje erbij vrouwtje erbij en lekker kloten op de site. Weinig kast jongen. Kom er zelf maar af.

     5. De seijs

      Ah (imojc ) ja 100% zeker dat ik jou op de kast krijg elke keer. Kijk maar weer hier boven. Je begint weer te shaken met je vingertjes. Alles gaat weer fout. Whahahaha lekker hoooooor!

     6. Amsterdamse Hagenees

      Tuurlijk jongen. Als eerste veel liefdesplezier met Eug en ik ga denk ik op zoek naar een drie persoons kussen. Kunnen julie veel plezier met zijn drietjes beleven.
      Je moet er maar van houden maar ieder zijn meug. Kijk wel uit met de verkeerde mantelzorger hoor. Zo, wel weer genoeg voor vandaag. Zit weinig variatie in gesprekken met jou. Veel plezier ditvweekend weer met je internet wedstrijd van Ajax, naar het stadion zal je wel weer niet gaan terwijl je toch niet zo ver weg woont.

     7. De seijs

      ah (imojc ) ik zij het toch jij blijft reageren op mij. Want ik zit in je hoofd en ik kom er niet meer uit!! Jij wordt langzaam gek van mij. Want jij moet telkens reageren. Ik heb je helemaal waar ik je hebben wil! Alleen jij bent hier de enigste die het maar niet Door heeft! Geweldig whahahaha

 5. Amsterdamse Hagenees

  Zij? Goh. Slaap lekker jochie. Tip: wees een keer het mannetje ipv het vrouwtje. Doei. Even kijken of ik nog in jou domme chromosoomloze hoofdje zit. Je komt vast nog met een uitsmijter maar die lees ik morgen wel. Mijn uitsmijter is: zaadverspilling.

   1. vak411

    Kunnen jullie niet je emailadres wisselen of gewoon een keer afstpreken en elkaar helemaal verrot slaan ofzo. Hoeven we niet bij ieder artikel dat gezeik over en weer te lezen..

    1. De seijs

     Leg de teksten van ah en imojc naast elkaar,en je komt maar tor een conclusie, Ah is imojc! zoooo makkelijk. En ah maar volhouden. En de professor hier maar uit hangen. Want er is er maar een die gelijk heeft op het forum denkt hij. En dat is de grootste opruier hier ah. (daar kikt die zot op) En dat deed imojc nou ook. (vond hij prachtig) Zielig is het. En ja je hebt helemaal gelijk vak411. Maar ik reageer op zijn hatelijke kinderachtige teksten hier. Want ik moet hem niet en loop zeker niet voor hem om. Het is een geestelijke gestoorde iets die ah (imojc )

     1. Amsterdamse Hagenees

      Beste DL ik heb hier al eerder openlijk toegegeven dat ik dit forum als uitlaatklep beschouw. Ik kan mij op een aantal leden heerlijk uitleven en het maakt mij geen flikker uit wat anderen er van vinden. Zolang ik het forum heb krijg ik geen burn-out. Krijg ik een ban, ga ik naar wat anders. Lang leve de anonimiteit.

     2. De seijs

      Ah (imojc ) Hieruit blijkt dat jij alleen maar om je eigen geeft. En jij moet maar een andere baan gaan zoeken als jij het geestelijk niet aan kan. Maar zo ook als hier zo vaak. Jij kan de druk niet aan en dan moet jij mensen hier gaan narren. Best wel zielig eigenlijk. Ik zou bijna,bijna dus medelijden met jouw krijgen. Maar dat doe ik niet. Ik zou dus jouw dus adviseren neem een andere baan (die je wel kunt handelen) en kom dan hier gezellig mee praten. Is beter voor jou en gezelliger voor iedereen hier. En dan hoef ik jouw hier ook niet meer terecht te wijzen hier. En je zet jij eigen hier niet zo voor lul met , dan krijg ik geen burn-out . En hoef je ook niet bang te zijn dat je hier een ban krijgt. Jezus ik lijk je oppas wel. Nou gewoon doen en wacht met meteen reageren. Want anders gaat het niet zo goed met jouw. Nou dag ah (imojc )?

     3. vak411

      Redactie.. willen jullie een apart topic openen voor deze heren? Veel
      Mensen zit niet te wachten op dit gezeik wat bij ieder nieuw bericht ontstaat.. ze kunnen elkaar dan in een eigen topic afmaken.. ik beloof dat ik 1 keer in de week kom kijken en duimpjes geef voor de beste/leukste reacties! Zo ben ik dan ook wel weer..

     4. Indojood

      Vreemde reactie, AH. Je zit hier op dit forum om je uit te leven op anderen en zonder dit forum krijg je een burn-out? Als dit daadwerkelijk zo is, dan ben je ook rijp voor de psychiater.

     5. vak411

      Idd indojood.. ik lees met veel genoegen inhoudelijke reacties van mn Ajaxvrinden.. ook al zijn we het niet altijd eens. Maar AH als dit forum alleen is vanuit een soort selfmade psychotherapie waarin je scheit hebt aan ons allemaal, en dus ook aan Ajax.. zoek een ander forum.

     6. Amsterdamse Hagenees

      Gaan we nu serieus reageren op een reactie van mij aan die domme lul?? Jongens ik had van jullie toch wel voldoende intellect verwacht. Valt me erg tegen.

     7. vak411

      Mag ik serieus reageren op dat gezeik in ieder topic.. ik moet vaak lachen om jou of seijs zn reacties en zeker inhoudelijk lees ik ze graag maar om bij ieder item 20 berichten door te scrollen omdat jullie bezig zijn heb ik geen zin in. Zwijg elkaar dan gewoon dood..
      had het er in en Heereveen-Ajax met een aantal jongens op het vak over die gaven aan hier niet meer te reageren vanwege de showtime reacties.. zonde man.. wij zijn Ajax…

     8. Indojood

      Sorry AH, ik vind jouw reactie niet getuigen van intellect, om eerlijk te zijn. Waarom zou je zoiets opschrijven, over schijt hebben aan iedereen en burn-outs, of het nou serieus of niet? Je hebt toch wel in de gaten dat je zo een makkelijk doelwit wordt.

     9. Amsterdamse Hagenees

      Ik een doelwit? Wie kent mij hier? Niemand. Ik kan 20 zijn, 40, 60 man, vrouw. Maar nogmaals, hier worden de meest idiote dingen over spelers en club gezegd metvdde wetenschap dat er geen verweer komt. Dat is allemaal oke. Gebeurd het rechtstreeks dan is het vervelend. Ik blijf het apart vinden. Maar, laten we Litmanen dan ook doodzwijgen of is er een max. aantal aan reacties. Graag duidelijkheid wat de richtlijnen van het forum zijn en nee ik sla hier niet door. Men is hier gewoon selectief bezig. Prima hoor maar wel openheid en eerlijkheid wat dat betreft. Ik ben niet van plan verantwoording af te leggen aan mensen die ik totaal niet ken.

     10. Indojood

      Ok, moeten we je ontboezeming dat je hier bent om je op anderen uit te leven en dat je schijt hebt aan iedereen serieus nemen of niet? Ja of nee.?

     11. Indojood

      En met doelwit bedoel ik dat je iets doms zegt en men dan je makkelijk hier om je oren kan slaan.

     12. De seijs

      Pfffffffffffffffffffff ah (imojc ) En WEER die excuus wordt je daar na de ?100 e keer niet eens moe van? Als je wordt terecht gewezen Door bepaalde mensen (waar je dan van schrikt) kom je WEER met je bekende excuus. Kijk nou maar uit anders krijg je hier nog een burn-out! !

     13. Amsterdamse Hagenees

      Excuus? Terecht gewezen? Schrikken? Pfffffffffff je mist niet één chromosoom maar een kudde.

 6. afcadeluxe

  hoppa en we gaan voor de treble!!?ajax-jong ajax-ajaxdames- o en nu vergeet ik uiteraard alle jeugdteams die bovenaan staan

  1. vak411

   Dat zou wat zijn hé! Alleen de B1 blijft achter.. maar daar zijn al een aantal jongens naar de A toe.

  2. -buitenkantje rechts-

   Zou fantastisch zijn afcadeluxe!
   Ajax domineert het nederlands voetbal.. De wst mindere tallentjes mogen naar de andere clubs die daar dan ook weer van profiteren.
   Goed bezig?

  1. Indojood

   Misschien heeft hij een krul in zijn lul, ok dat is flauwekul maar ik ben het eens, het mag wat minder gul.

Comments are closed.