There are no ads, please add some


Ajax speelt in Portugal tegen Excelsior en Red Bull Leipzig

0711opentraining-peterbosz

Ajax gaat in voorbereiding op de tweede seizoenshelft van 2 tot 8 januari op trainingskamp naar Portugal. Op zaterdag 7 januari worden ter afsluiting twee oefenwedstrijden gespeeld in het stadion van FC Ferreiras in Albufeira en inmiddels zijn de tegenstanders bekend. Allereerst zullen de Ajacieden om 13:30 uur (Nederlandse tijd) aantreden tegen Excelsior wat ook in Portugal verblijft. Later op de dag is Red Bull Leipzig, momenteel koploper in de Duitse Bundesliga, de tegenstander.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

45 reacties

  1. HURBIE

   Idd heel terug 53 maar ze hoeven niet naar Portugal te gaan om tegen Excelsior te spelen

  1. HURBIE

   Idd Woody maar als ze een afslachting krijgen ,wat me stug lijkt dan zijn ze weer een ervaring rijker en weer geleerd hoe het niet moet

  2. vak411

   Nou… ik ga nog steeds trillen als ik redbull lees.. gelukkig is dit een andere club. Man wat was dat erg

 1. -buitenkantje rechts-

  Vooral tegen Leipzig is een mooie oefenpot. Die zijn mede koploper in Duitsland.

 2. Amsterdamse Hagenees

  Waarom nu altijd dat ” als iedereen maar heel terugkomt”. Je bent voetballer en speelt wedstrijden en je hebt trainingskampen. Wat moeten ze dan doen, in een met piepschuim gevulde stoel gaan zitten. Spelen, trainen zelfs gewoon rondlopen geeft kans op blessures. Het is heel goed om tegen sterke tegenstanders te oefenen en het moet ook geen slap partijtje worden. Gewoon gas geven.

  1. vak411

   Hele normale opmerking hoor.. je ziet toch rondom de interlandperiode ook vaak spelers gelblesseerd terug komen.. jou opmerking is zoals wij het willen maar de realiteit is dat er vaak spelers geblesseerd terug komen van dit soort potjes.. daar weten ze bij psvee met die mexicaan alles van. Die speelt een interland en is standaard 3 weken daarna geblesseerd.. prima!

 3. Dagrump

  @AH. Dus als ik jou goed begrijp vind je het niet erg als er een paar spelers geblesseerd terug komen ??

   1. Amsterdamse Hagenees

    Klopt, loop maar eens heel voorzichtig over een smalle richel, je flikkert naar beneden. Gewoon inzet en voetballen. Dagrump, liggen op het strand doen ze maar in de zomer.

     1. Amsterdamse Hagenees

      He DL als jij zo geilt op imojc zoek hem eens op maar val mij er niet mee lastig. Het is nu wel heel erg dom.

 4. EugAjax

  Goede tegenstanders voor beoogd reserve team (Excelsior) en beoogd basis team (RB Leipzig). Overigens mogen ze geen Red Bull heten dus heten ze Rasen Ball. Hier de basis leggen voor definitieve heerschappij Eredivisie en Europa League.
  Overigens ere wie ere toe komt. Het idee van dubbele wedstrijden op 1 dag in voorbereiding kwam van voormalig performance coaches. Ik sta alleen nog verbaasd dat deze ingezette trend zich niet doorzet naar andere clubs, want ik vind het geweldig idee.

 5. ritchy

  red bull leipzig is in 4 jaar tijd van de derde divisie naar de bundesliga gegaan alleen met een hoop geld van red bull uit Amerika en een andere manier van trainen en mentaliteit zowel van spelers trainers en directie

  1. EugAjax

   Klopt Ritchy, hoewel het geld uit Oostenrijk komt. Desalniettemin blijft het een heel goede prestatie. Al kijken we alleen maar wat Ajax ervan bakte toen door beursgang Ajax ook veel geld tot zijn beschikking had. De club moet nog steeds een goed visie hebben en ernaar handelen. En wat ik dit seizoen echt knap vind is dat ze zelfs op dit moment koploper Bundesliga is en Bayern heeft zelfs nog meer geld. Blijft feit dat je gelijk hebt zonder Red Bull wist niemand van bestaan Leipzig football club af

   1. ritchy

    klopt ik bedoelde ook Oostenrijk tuurlijk moeten we naar onze eigen club kijken maar waar hun vandaan kwamen dat zie je niet gauw gebeuren

     1. EugAjax

      Woody nee ze hebben de licentie overgenomen van een vijfde klasser genaamd SSV Markranstadt in 2009 dacht ik

     2. Amsterdamse Hagenees

      Club is “gewoon” gekocht net als Ado door Wang. Alleen red bull heeft de naam meteen aangepast. Gelukkig heet Ajax nog gewoon Ajax en geen Ziggo 😂

     3. Amsterdamse Hagenees

      “Dacht ik” staat stuk belangrijker dan: heb gezocht op internet 😂

     4. EugAjax

      Woody, google is idd een mooi fenomeen kan je alles op vinden, je hoeft bij wjze van spreken niet meer naar een dokter als je je niet lekker voelt😄. Echter dit had ik van een maatje van mijn Cruijff cursusje. Een ex voetballer van Rapid Wien die woont nu in Leipzig en had banden met Red Bull imperium op zakelijk gebied. We hebben dus urenlange discussies gehad over voetbal. Ik heb hem even gemeld dat Leipzig zo veel kan uitgeven wat ze wilen maar dat talentenfabriek van Ajax toch echt een maatje te groot zal zijn 😄😄. De mannen moeten dus wel even vol gas in winterstop

   2. vak411

    Leuke info jongens.. bedankt! Kan ik meer mee dan alleen maar elkaar afzeiken van een aantal hier waar ik helemaal klaar mee ben..

    1. EugAjax

     Vak411, terechte opmerking. Ik ben ook klaar mee met het afzeiken. Onder motto verbeter de wereld begin bij jezelf zal ik mijn uiterste best doen niet meer op booby traps te stappen die weleens neergelegd worden voor me😄.

     1. Amsterdamse Hagenees

      Toch eigenlijk best apart. Spelers en club afzeiken moet kunnen maar supporters onderling niet want dan krijg je commentaar. Ik bedoel de hele supportersschare loopt Gudelj af te branden en hiervoor Boilesen omdat ze het klootzakken vindenn ik mag dat niet uiten t.o.v. bepaalde supporters. Toch apart hoor, meten met twee maten.

     2. Amsterdamse Hagenees

      Denk dat het voor velen te direct is. Spelers reageren niet terug en dan is het lekker veilig.

Reageren is niet mogelijk.