There are no ads, please add some


Barcelona jaagt opnieuw op Sanchez en zet speler bovenaan verlanglijst

0924ajax-pec_sanchez

Davinson Sanchez tekende afgelopen zomer een contract bij Ajax terwijl hij ook op de radar stond van FC Barcelona. Die club laat echter weten dat men alsnog de Colombiaan wil contracteren en door een grote voorjaarsschoonmaak zou Sanchez perfect passen in de plannen van Barca, zo weet het Spaanse Sport te melden.

Bij Barcelona zijn spelers als Mascherano en Piqué niet aan hun beste seizoen bezig en dus wil de club zich richten op versterkingen. Daarbij heeft men Davinson Sanchez bovenaan de verlanglijst gezet. Afgelopen zomer toonde Barcelona ook al interesse in de Colombiaan maar die koos toen voor een vertrek naar Ajax en is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het elftal van Peter Bosz. Sport weet te melden dat Barcelona gebruik wil maken van de goede banden tussen beide clubs en niet zal schromen om met een flinke zak geld zich te gaan melden in Amsterdam.

Bron: Sport

 

Gerelateerde posts

58 reacties

  1. De seijs

   Sanchez voorlopig nog 2 jaar ajax. Dan pas verder kijken. Jou tijd komt zeker daar als je blijft presteren.

  2. vak411

   Hij wilde Barca niet omdat hij dan weinig kon spelen.. hij kan daar nog steeds geen basisplaats garanderen. Lekker nog 2 schalen bij ons pakken en dan een klapper maken.. topper!

   1. Litmanen

    Ja, dat ligt er echt aan. Met wat voor bedrag komen ze, wat wil Sanchez en….. is het waar? Die kranten moeten elke dag vol daar dus genoeg sprookjes.

   2. De Ajacied

    Mooi bij Ajax laten zitten zo’n 2 jaar en anders minimaal 50 miljoen op tafel leggen.
    Nu gaan ze ook nog ff slijmen daar bij Barca dat de banden zo goed zijn etc. Etc. We hebben nog nooit iets fantsoenlijks kunnen huren van ze dus allemaal loze woorden
    ❌❌❌

    1. HURBIE

     Nu even niet ,of denken ze dat ze alles maar weg kunnen kapen
     Trouwens volgend seizoen in de CL mogen jullie je zelf stuk lopen op Sanchez

 1. Iceman

  Neeen nu nog niet Barca is nog veels te vroeg voor Sanchez eerst maar eens een paar jaartjes Ajax en daarna de hoof prijs betalen en mee nemen en geen cent minder.

  1. BobbyHaarms

   Die jongen zit net een paar maanden in Nederland. Wordt op de manier hoe hij speelt met de week meer waard, dus laat Sanchez maar lekker minimaal 3 jaar in Amsterdam blijven. Je wilt toch weer mee gaan doen om de prijzen? Dan staan Sanchez, maar ook een Ziyech, Dolberg en Schöne bovenaan het lijstje met spelers die je koste wat kost de komende jaren moet behouden. Barca mag hem over 3 a 4 jaar na het winnen van de hoofdprijzen zelf voor de hoofdprijs komen halen, eerder niet.

 2. Jimmy1971

  Niet doen , of zelfs voor hun een pijnlijke prijs vragen , maar beter niet doen !!
  Centrum met Sanchez – de Ligt gaat ons prijzen brengen !!!!

 3. theomar

  Het gaat even slecht met barca, dus die konen met een hele grote zak met geld. Dus waarschijnlijk is ie snel weg. Moest verboden worden om in winterstop te veranderen van club. Zo pakken we nooit grote prijzen

 4. Amsterdamse Hagenees

  Als ze met een naar Nederlandse maatstaven behoorlijk bedrag komen en ze bieden Sanchez een flinke salaris verbetering en Sanchez heeft er oren naar, dan vertrekt hij gewoon. Daar kunnen we weinig aan doen. Leuk om bedragen van 50+ te noemen maar dat gaat hem nooit worden. De bal zal grotendeels bij Sanchez zelf liggen. Laat hem maar net zo’n stevige uitspraak doen zoals Dolberg alhoewel ons dat ook geen 100% zekerheid zal geven.

  1. BobbyHaarms

   Zekerheid bestaat helaas niet in het voetbal AH. Vroeg of laat gaan ze allemaal. Alleen Sjaak Swart blijft tot zijn dood bij de club verbonden die hij onvoorwaardelijk lief heeft.

   1. HURBIE

    Zo zijn er nog wel een paar die aan AJAX blijven verbonden alleen die hoor je niet zoveel als onze Rasamsterdammer SJAAK

  2. Remco425

   Hij heeft een paar maanden geleden pas bewust voor Ajax gekozen terwijl hij toen ook al naar Barça kon. Lijkt me niet dat hij dan nu al wel vertrekt.

 5. ajaxpers

  Wel heel romantisch en naief wat sommige hier roepen. Als een grote club voor de deur staan dan komt dan zal zo’n handelsnatie aan niks anders denken dan EURO’s. Dat is het lot van het nederlandse voetbal.

 6. JohnDoe77

  Zoals iedereen zegt, lekker laten blijven! En ze willen gebruik maken van de goede banden tussen de clubs; wij krijgen niet eens een spits te huur als we die graag willen (twee jaar terug die El Hadadi). En ze schromen niet om met een zak geld te komen; duh!

 7. paullus

  laten we eens naar ons eigen kijken
  als wij 4 keer meer kunnen verdienen rennen we toch ook gelijk

 8. Geroldkohlen

  geld hebben we niet nodig! Sanchez hebben we nodig 1 voor de strijd om het kampioenschap, want we hebben deze beul gewoon nodig achterin. 2 mocht het zo zijn dat we CL spelen volgend seizoen, dan hebben we hem ook nodig! conclusie niet verkopen, voor geen enkele prijs!!!!

 9. Slingertje.

  Sanchez is niet te behouden voor Ajax dus laat Barca maar met een heel goed bod komen voor deze kanjer.
  Wel jammer want ik had hem graag nog een seizoen gezien samen met de Ligt in het centrum.

 10. AFCA my World

  Wij gaan alleen voor prijzen boven de 100 miljoen,of voor iets minder + Messi en/of Suarez ! Lijkt mij ons een prima deal, toch ? 😉

 11. -buitenkantje rechts-

  Zouden ze Sinkgraven en Viergever niet willen hebben? Staan ook in de basis bij Ajax…

 12. Indojood

  Was te verwachten en als ze echt serieus worden, is ie weg. Hij kwam hierheen omdat ie niet in Barcelona B wilde beginnen.

 13. EugAjax

  Barcelona kan jagen wat ze willen, maar als het ze echt serieus is moeten ze wel met veel scherpte (lees zeer hoog transferbedrag) schieten. Ik wens ze veel succes in onderhandeling met Overmars!

  1. Amsterdamse Hagenees

   Zo bizar hoog is het niet nodig hoor. Ligt ook aan salaris verbetering voor de speler. Dat het een verbetering qua competitie is staat al buiten kijf.

   1. EugAjax

    Als er geen clausule in contract staat kan Ajax vragen wat ze willen in mijn optiek, of dat dan realistisch is doet niet ter zaken. Je kan altijd som vragen die clubs afschrikken. Veelal vind men dat spelers en makelaars de machtigste in dit spel zijn, maar ik ben het daar mee oneens. Het hangt ervan af hoe je je opstelt. Met Milik heeft Ajax laten zien dat men tegenwoordig huid duur verkoopt tijdens onderhandelingen. Het moet afgelopen zijn met feit dat rijke buitenlandse clubs makkelijk kunnen shoppen hier. PSV, AZ en Ajax hebben laatste 1.5 jaar laten zien waar dat toe kan leiden. En transfersommen blijven stijgen dus ook bij Ajax. Maar bovenal hoort deze speler nog zeker 3 jaar bij ons te blijven, best voor zijn ontwikkeling

     1. EugAjax

      Blij dat jij niet aan de knoppen zit dan. Hadden we wsl 15 mln voor hem ontvangen? Nee hoor voor dit soort deals heb je een handelaar nodig, en een goede onderhandelaar, geen consultant. Maar echte business mannen 😄😄😄😄. Sorry kon het even niet laten hahahaha.

    1. Widi

     Correct zou zijn: I rest my case. Je doet je een stuk intellectueler voor dan je in werkelijkheid bent. Verder heb ik 1 account hier. De naam ken je.

  1. Widi

   Ik val niet over een letter. Ik wijs je erop dat je interessant probeert te doen met een gezegde en dat je het dan niet goed doet. Gebruik dan gewoon je eigen woorden. Blijf jezelf. Dan val je niet steeds door de mand.

 14. EugAjax

  Ach en dat concludeer je door wegvallen van 1 letter? Intelligente jongen ben je. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

  1. Amsterdamse Hagenees

   Staan inmiddels al weer meerdere voorbeelden. Lezen gaat hem ook niet goed af. Uit zijn reactie blijkt dat hij de opmerking niet echt snapt maar ja, dat is met meer zaken het geval. Met name bij voetbal zaken.

   1. Widi

    Hij is van binnen vast niet slecht. Maar hij wil een te grote broek dragen. En dat valt gewoon erg op.

    1. Amsterdamse Hagenees

     Slecht zal hij niet zijn denk ik maar in mijn ogen wel heel erg dom. Hij heeft van alle forumleden veruit de meeste tekst nodig om iets te vertellen en dan nog zeg je: nee, simpelweg merendeels niet waar of in ieder geval onjuist, op Jehova wijze, weergegeven. Vaak schrijft hij op een wijze alsof hij een direct onderdeel is van Ajax. Verder zegt hij fan te zijn van Cruijff maar dan toch echt niet van Cruijff na zijn voetbal carriere. In mijn ogen ben je dan geen fan van een Ajax zoals we dat graag zouden zien. Maar goed. Soms is hij vermakelijk en kan je lekker beetje terug schoppen maar zodra zijn teksten oeverloos worden haak ik echt af.

Reageren is niet mogelijk.