There are no ads, please add some


Kale en Kokkie: ‘El Ghazi mag weer in de basis’ (Incl video)

0912kaleenkokkie

Kale en Kokkie hebben nog steeds weinig te klagen! Nouja, toch kan Amin Younes nog wat beter en ook zien de mannen Anwar El Ghazi graag weer terug in de basiself. Maar het belangrijkste: ‘Als we zo spelen, denk ik dat we aan het eind gewoon weer met het schaaltje staan!’

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

12 reacties

 1. koote207

  Eens laat el Ghazi maar weer terug komen, en hij moet zich gedragenūüĎäūüĎäanders klaar!!

  1. De seijs

   El Ghazi mag alleen spelen als hij echt in vorm is. Anders heb je er niks aan. En voor hem is het ook beter als hij er pas echt klaar voor is. Anders wordt het weer niks. Alle ogen zullen op Anwar gericht zijn als hij speelt. Dus rustig aan. Alleen als hij echt top is brengen de El Ghazi!

 2. Charka53

  Hij zal er hopelijk van geleerd hebben dus mag hij van mij zijn plaats weer innemen slechter dan nu kan niet meer op de rechtsbuiten plaats

  1. KBouter

   Traore word verkeerd gebruikt, je ziet hem steeds zoeken naar zijn linkse, en wat ik al helemaal niet begrijp is wat hij Bin godsnaam steeds bij onze eigen achterlijn te zoeken heeft. Dit soort voetballers zijn creatief en kunnen een opening forceren en iemand vrij voor de goal zetten. Die horen niét als een idioot achter hun man aan te sjouwen. Daar achter moet gewoon een goede verdediging staan.

   1. 11Younes11

    Ja tuurlijk, Traore is een spits.. Denk dat hij hij nog beter is een tweespitsen-systeem… Maar ja, wij hebben Dolberg, dus zie ik ook liever El Ghazi op rechtsbuiten, als die een beetje rust in zijn spel krijgt is het een topper

   2. -buitenkantje rechts-

    Traoré moet teveel verdedigend werk doen door de opkomende Klaassen.. liever Tete die verdedigend zrkerhrid brengt en de ballen direct inlevert bij Schöne of Ziyech.. kan Traoré zich concentreren op wat hij goed kan.. Aanvallen!!

    1. EugAjax

     BR je zou daar weleens gelijk in kunnen hebben dat Tete Traore beter zou laten renderen. Blijft moeilijke keuze hoor Veltman of Tete. Voor beide valt wat te zeggen.

Reageren is niet mogelijk.