There are no ads, please add some


St. Juste: ‘Publiek had Ziyech niet moeten uitfluiten’

1127heerenveen-ajax_ziyech

Heerenveen-speler Jeremiah St. Juste was het zondagmiddag absoluut niet eens met de manier waarop het thuispubliek omging met Hakim Ziyech. De middenvelder stond in het verleden onder contract bij de Friezen, maar heeft zich niet populair gemaakt met zijn transfer naar FC Twente en Ajax.

‘Dat is nog geen reden om hem dan uit te fluiten. Als iemand terugkomt bij de club dan moet je die alleen maar met open armen ontvangen. Ik zou het liefst tegen het publiek willen zeggen dat je dit niet moet doen’, zo laat St Juste weten tegenover het AD. Ook Daley Sinkgraven en Lasse Schöne hebben een verleden bij Heerenveen maar werden door het publiek niet uitgefloten. ‘Ik heb altijd veel gevoel gehouden voor Heerenveen maar dat komt omdat ik er ook een hele mooie tijd heb gehad’, aldus Sinkgraven.

Bron: AD


Gerelateerde posts

25 reacties

    1. Litmanen

     Zeker, hou op asjeblieft. Gisteren een ordinaire schopper die 100% zeker geel had moeten hebben. Bij Ajax spelen voetballers.
     Goeie scheids hoor, die Sinkgraven zogenaamd spaart en St.Juste alleen maar 7 vrije trappen tegen geeft! Maar geen geel!

 1. Velibor

  Ach, de meeste hebben daar geen tanden meer,komt door die elfstedentochten van hun dus die kunnen alleen nog maar fluiten! Maling aan hebben we hebben toch gewonnen!

 2. KBouter

  Dit speelt al jaren, als ik me niet vergis provoceerde Ziyech het Friese publiek toen hij nog bij Twente speelde en toen een keer daar op bezoek kwam met FC Twente.

 3. Charka53

  Het gebeurt over al , je wordt bejubeld tot dat je weg gaat en als dan eens een keer terug komt om wat voor reden dan ook wordt je uitgefloten of erger en helaas komt dat ook in de Arena voor .

 4. koote207

  Ach het zegt weer genoeg dat het nu uitverkocht was net als een jaar geleden tegen Ajax, zielige figuren…

 5. Indojood

  Niet roomser zijn dan de paus. Als ik Heerenveen supporter zou zijn geweest, zou ik hem uitfluiten en uitschelden. Hoort er nou eenmaal bij.

 6. Ed69

  Moet je straks opletten wanneer Siem terugkeerd in de Arena! Denk ook geen staande ovatie hoor, al hoop ik dat ons publiek iets meer begrip en respect kan opbrengen!

 7. Amsterdamse Hagenees

  Sfeer was prima in het stadion en het gefluit tsja ….. Ziyech heeft dat grotendeels over zichzelf afgeroepen. Even denken, wat deden wij voor het merendeel bij een oud keeper van ons??? Wat zegt dat over de aanhang van Ajax???

 8. -buitenkantje rechts-

  Kan me nog herinneren dat Daley Blind werd uitgefloten in de Arena.. Dat van Persie werd uitgefloten als speler van Arsenal in de Arena.. Dat in 2003 Seedorf werd uitgefloten in de Arena.. Dat Gullit werd uitgefloten in de Arena toen AC Milan tegen Ajax speelde.. Dat zlatan in 2001 werd uitgefloten in Amsterdam…
  Schandalig! Respectloos.. helaas van alle tijden in het hedendaagse voebal..

  1. EugAjax

   Je punt is duidelijk en terecht alleen Gullit en van Persie hebben nooit voor Ajax gespeeld. Dus vergelijking is niet helemaal hetzelfde. Persie werd op Toekomst zelfs aangevallen, echt heel erg. Blind was notabene een eigen speler…….ja het is idd van alle tijden en schaam me ervoor. Maar sinds dit weekend kan ik niet meer zeggen in Engeland is alles beter daar werd Koeman uitgefloten door Southampton aanhangers.

 9. Jimmy1971

  En St. Juste komt steeds meer op Ajax nivo , alleen jammer genoeg voor hem is de Ligt er al aardig klaar voor ..

 10. afcadeluxe

  zyech maakte het geen zak uit,als we bij fijnnooit moeten spelen worden al onze spelers uitgefloten en uitgescholden,dus maak je niet druk

Reageren is niet mogelijk.