There are no ads, please add some


Krul: ‘Er komt een goede concurrentiestrijd met Onana’

0822TimKrul

Tim Krul werd afgelopen zomer op het laatste moment op huurbasis overgenomen van Newcastle United nadat Jasper Cillessen alsnog koos voor een transfer naar Barcelona. Het herstel van Krul nam echter iets langer in beslag dan verwacht maar de doelman is inmiddels fit en gaat de strijd aan met de huidige keeper Andre Onana.

‘Ik heb een jaar niet gespeeld, stond iedere dag op met pijn en werd er zelfs ’s nachts wakker van. Dat is gewoon klote. Na de twee wedstrijden in Jong Ajax merk ik dat ik weer helemaal fit ben en ga weer voor speelminuten op het hoogste niveau. Andre doet het momenteel heel goed maar ik moet de druk erop houden. Zodra ik mijn normale niveau weer haal komt er een goede concurrentiestrijd’.

Bron: VI


Gerelateerde posts

36 reacties

    1. marcussboss

     toen cillessen verkocht werd vroeg ik mij echt af hoe we dat gingen oplossen, maar onana heeft deze kans met beide handen aangepakt! echt bewondering waardig Hoe dit team zo goed loopt!!

  1. De seijs

   Wie maakt niet uit. De beste moet spelen! En over Onana die is wel eens gemakzuchtig, af en toe hou je je hart vast, als hij een bal weg schiet.

   1. HURBIE

    Gaat over een paar maanden toch weer terug dus ook op de bank of nu al meteen in de winterstop

    1. Remco425

     Nee natuurlijk niet. zoalsTim zegt, de druk erop houden. Die druk heeft Onana anders niet, want iedereen weet dat Boer nooit 1e keeper zal worden.

  2. vak411

   Krul?………
   Je bent de lul..

   Prima. Hij loopt straks weer weg. Onana lekker laten staan. Hij zal als hij op de bank komt te zitten niets bijleren.. krul en traoré lopen zonder ajaxliefde weer weg…

   1. JustinW

    Ajax moet wel slim zijn. Krul is een goed keeper maar blijft maar 1jaar dus ik zou onana (toekomst) zo lang mogelijk de kans geven!

  1. Litmanen

   Zeker weten! Donderdag ook weer de zenuwlijer van de dag. Om gek van te worden dat gespring en geren. Dat was nou precies waarom Vermeer mocht vertrekken!
   Maar of we met Krul beter af zijn vraag ik me af.
   Ik blijf er bij dat Boer op dit moment de beste keus zou zijn.

 1. Indojood

  Dan moet Onana wel een flinke vormdip gaan krijgen want er is geen enkele reden om Krul in te brengen. Ik snap dat Krul werd gehuurd als noodoplossing voor Cillessen maar nu is Onana onze eerste keeper.

  1. Remco425

   Klopt en hij krijgt ook het vertrouwen, maar een beetje concurrentie is goed. Toen Vermeer weg ging werd Jasper ook minder. Boer zal nooit 1e keeper worden. Dat wist Jasper en dat weet Onana.

 2. Skills

  Ik zou persoonlijk Krul in het doel zetten want aan die Onana irriteer ik me kapot hij maakt al zijn teamgenoten onzeker met die pisballen die hij geeft en hij verkloot elke uittrap

 3. KBouter

  Mooi voor het Nederlands Elftal dat Krul weer fit word, maar bij Ajax is hij volgend seizoen weer weg, dus Onana heeft duidelijk mijn voorkeur. Daarbij doet Onana het gewoon uitstekend.

 4. Jimmy1971

  Onana kan wellicht nog wel iets van Krul leren , maar ze hadden Krul alleen moeten halen met een koopoptie erop !
  Nu moet je voor je toekomst kiezen en dat is absoluut Onana ..

 5. EugAjax

  Dat is de juiste mentaliteit Krul en dan neem je Onana in je groei meteen mee, want die wil zijn plaats absoluut niet meer afstaan. Dus nivo Onana gaat nog sneller vooruit. Mooi deze concurrentiestrijd. Ook mooi dat Overmars aangaf zeer uitzonderlijk gehandeld te hebben met twee huurspelers zonder optie koop. Dat mag hooguit 1 speler zijn in nood, want we willen niet opleiden voor andere clubs. Jeetje het lijkt of ze snel en steeds meer leren 😄😄

 6. Dagrump

  Al meerdere malen gezegd. Onana lekker laten staan en vertouwen geven. Onanan doet het gewoon goed. Krul is weg aan het einde van het seizoen.

 7. JohnDoe77

  Ga maar lekker verder revalideren op kosten van Ajax; Onana is en blijft nummer 1! Veel plezier in de beker en op de bank!

 8. Amsterdamse Hagenees

  Oke, Onana geeft af en toe een ziekenhuis balletje maar dat houdt iedereen achterin wel scherp. Persoonlijk vind ik de manier waarop hij vlak voor zijn doel eerst een tegenstander uitkapt weergaloos en zo des Ajax. Vol branie en lef heerlijk. Tuurlijk gaat het een keer fout maar zolang de stand al 3-0 is, is dat geen punt. Ik geniet best van die jongen.

 9. Amsterdamse Hagenees

  Yes, lekker. Krijg net telefoontje van relatie: uitnoging voor de wedstrijd Heerenveen-Ajax. Winst van Ajax kan mij een opdracht kosten vrees ik 😂. Scheelt wel, ik ga dus altijd met een lach terug naar huis: opdracht of winst.

 10. -buitenkantje rechts-

  Nooit een revaliderende huurling de voorkeur geven boven een goed funtionerende basiskracht uit eigen kweek.

Reageren is niet mogelijk.