There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Panathinaikos: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

0912ajax-panathinaikos_logo

Ajax speelt vanavond om 19:00 uur de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Panathinaikos. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1124ajax-panathinaikos-henkveenGerelateerde posts

19 reacties

 1. marcussboss

  hopen op een goed resultaat! het zou toch mooi zijn als we de poule ongeslagen Door zouden komen!

   1. BobbyHaarms

    Ik niet hoor Jojocoolio. Ajax is al door in de poule dus kan lekker vrijuit voetballen en zelfs spelers rust geven voor de moeilijke uitwedstrijd tegen Heerenveen a.s. zondag. Gewoon lekker Nouri laten debuteren in een Europese wedstrijd voor eigen publiek. Alleen al de gedachte dat Appie met een big smile voor die camera staat doet me glunderen.

    1. Widi

     Bovendien hebben we tot voor kort heel lang om Appie en een paar anderen gevraagd. Nu krijgen we ze en weer is het voor velen niet goed. Wordt er gezeurd om het zeuren?

    2. Charka53

     Zo is dat en we roepen toch steeds om die jonge jongens leuk toch laat ze lekker spelen en wie weet wat ze tegen deze tegenstander.

     1. De seijs

      Hoop natuurlijk dat die jonge gasten het klaren tegen die Grieken. Maar als het niet goed gaat dan moet Bosz zeker effe op de blaren gaan zitten. Want normaal gesproken kan je het niet maken tegen over het plubliek.

     2. Charka53

      Dat is wel waar maar we moeten ook tegen Heerenveen met een sterk team op de mat staan en dat is in deze fase iets belangrijker.

     3. De seijs

      Als schone vanavond wel in de basis staat is dat heel raar. Dat is de oudste die zou dan juist rust moeten hebben . Maar we gaan het zien vanavond en zondag.

 2. Iceman

  Yo dat moet toch goed komen als het Ajax onder16 lukt om van Panathinaikos te winnen dan moet de grote Ajax met al zijn super talenten dit wel klaren toch?

 3. Jimmy1971

  Als ik zie hoeveel andere spelers er nu in de basis komen , hou ik toch een beetje mijn hart vast !
  Natuurlijk kunnen ze allemaal voetballen , maar ze missen de automatismen met elkaar ..
  En 1ste in de pool worden heeft veel voordelen en de punten zijn erg belangrijk voor het NL voetbal !!

 4. afcadeluxe

  ik geef bosz gelijk,wanneer wil hij dan onze talenten opstellen?we overwinteren en mocht er iemand van de vaste 11 wegvallen is het toch handig om te zien wie meekan tegen een sterkere tegenstander?

Reageren is niet mogelijk.