There are no ads, please add some


Bazoer bestraft en ontbreekt tegen Panathinaikos, Ziyech ziek

0820ajax-jablonec_bazoer

Ajax speelt donderdagavond de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Panathinaikos en trainer Peter Bosz heeft al te kennen gegeven dat jeugdspelers en spelers die momenteel geen basisplaats hebben hun kans mogen grijpen tegen de Grieken. Voor Riechedly Bazoer gelden er echter andere regels, zo laat Bosz weten tijdens zijn persconferentie.

‘Laat ik voorop stellen dat we willen winnen en nummer één willen worden in de poule. Echter is het ook belangrijk dat we meer dan elf spelers hebben en die moeten ook minuten maken waarbij ik er een aantal op dit niveau wil zien spelen. Voor Riechedly Bazoer zal dat niet gelden want hij raakte afgelopen zaterdag tijdens de training geblesseerd en was zondag ziek. Maandag meldde hij zich weer op de club en wilde hij meteen met de groep gaan meetrainen. Dat leek ons niet verstandig en hij is eerst door de medische staf onderzocht. Hij heeft een boete ontvangen en tevens zijn excuses aangeboden waardoor hij vrijdag weer mag aansluiten bij de groep’.

Ook Hakim Ziyech zal donderdagavond niet te bewonderen zijn in de Amsterdam Arena. ‘Hakim is al twee dagen ziek en is vanmorgen door de dokter naar huis gestuurd. Ook Jairo Riedewald zal donderdag ontbreken in de selectie. ‘Jairo heeft last van zijn knie en is tijdens de training uitgestapt. Ook hij zal donderdag niet spelen. Wie er wel spelen hou ik nog even voor mij want ik vind dat de jongens dat van mij moeten horen’.

Bron: Ajax.nl

 


Gerelateerde posts

121 reacties

  1. Litmanen

   What the fuck? Begint Bazoer ook al? Of wilde hij perse tegen de Grieken meedoen. En verder, er staan straks wel elf spelers op het veld, maar ik benieuwd wie dat zijn.
   Wie zou er fit zijn?

   1. 11Younes11

    Snap ik ook niet helemaal… Omdat hij te snel weer op het trainingsveld was, tegen de afspraak in? Vreemd verhaal weer

    1. Remco425

     Ik weet zeker dat deze site weer een cruciaal stuk uit het interview heeft weggelaten. Een stuk dat tussen het onderzoek van de medische staf en de boete zit. De tekst klopt daar namelijk niet. Zal wel weer weggelaten zijn om een Ajacied door het slijk te kunnen halen. Het weggelaten stuk was vast een verzachtend stuk naar Bazoer toe. Gebeurt hier namelijk erg vaak. En een boete is wat anders dan niet opstellen. Het klopt hier dus weer van geen kanten en ik geef Ajax Fanzone niet hun zin door Bazoer af te maken. Dat doe ik dus niet. Zal allemaal wel meevallen.

     1. SarAjaxxx

      Waarschijnlijk heeft hij zijn blesure gefacked en wilde hij wel meedoen tegen die grieken

     2. Litmanen

      Dat denk ik dus ook. Maar hoe dan ook, als het gebruik is na ziekte of blessure langs de clubarts te gaan, dan zit Bazoer dus fout. Hij biedt niet voor niets zijn excuses aan.

     3. Remco425

      Waarschijnlijk, waarschijnlijk. Dat is dus een aanname en aan aannames heb ik niks. Het gaat om de feiten.

     4. Remco425

      Niet alleen na gisteren. Het gebeurt de laatste tijd wel vaker met foute koppen, weggelaten gedeeltes, etc. Net als die verzonnen kop bij dat stuk van Van Hanegem wat hij helemaal niet gezegd heeft. Of dat stuk over Bergkamp waar cruciale quotes zijn weggelaten.

     5. Remco425

      Maar die was nog dezelfde avond als de betreffende wedstrijd. Viel wel mee dus. De redactie doet het in hun vrije tijd, ze worden niet betaald. Dan kunnen ze weleens wat latef zijn.

     6. dickst14

      Vergat ik nog. Gisteren moest ik van jou nog van deze site af omdat ik lichte kritiek had op de voor mij redelijk late berichtgeving. Als ik nu jou kritiek lees dan vraag ik mij af waarom je hetgeen je mij adviseerde niet zelf doet.

     7. dickst14

      ok . nog even voor jou informatie. Ajax heeft verleden week gelijk gespeeld tegen AZ en afgelopen weekend gewonnen van NEC. hopelijk is dit nieuws niet te snel voor jou.

     8. Litmanen

      Het lijkt me wel Remco dat je je kan aanmelden als redactielid. Dan heb je zelf invloed op de berichtgeving. Dit is een serieus voorstel. Soms erger ik me ook, maar ja, ik heb mijn vrijwillegerswerk ergens anders liggen, anders deed ik er iets mee.
      Je bent iemand die in goed Nederlands je mening kan geven, dus….

   1. HURBIE

    De Media begint helemaal geil te worden van dit soort situaties bij AJAX en springen er meteen opaf als een stelletje aasgieren en trekken en overdrijven het helemaal uit zijn verband STAKKERS

 1. KBouter

  Dus hij is geblesseerd, daarna ziek en maandag meld hij zich beter om te trainen, en omdat hij dat doet krijgt hij een boete.

  Zal wel iets anders in elkaar zitten denk ik.

  1. Charka53

   Ik denk gewoon dat hij zondag geen zin had om op de bank te zitten en en zich dan maar ziek heeft gemeld , vandaar deze boete en terecht de flapdrol.

     1. Remco425

      Kan, maar misschien ook wel. Weten we niet. Hebben we dus niks aan. Kan jij niks aan doen, dit artikel klopt gewoon van geen kanten.

  2. jood84

   Ja het klinkt wel heel vreemd, maar als het anders zit horen we of lezen we dat vanzelf wel hier denk ik.

  3. Indojood

   De regel is dat iemand die ziek of geblesseerd is geweest, eerst apart dient te trainen. Hieraan wenste Bazoer zich niet te houden.

     1. rickert

      doe toch niet zo heilig hypocriet… had je over een blanke speler dezelfde woordspeling gemaakt.

     2. woody79

      nee dan had ik m witte piet genoemd. waar gaat het over joh. of stond jij vooraan in maassluis met een kapmes?

     3. rickert

      Nee toevallig niet, maar dit is puur een kwestie van normen.. maar als jij dat meteen gelijk wil trekken aan dat… zegt meer over jouw idioterie dan mij.

     4. Amsterdamse Hagenees

      Beste Rickert, zet een bosje Afrikaantjes in je tuin en ga ervan genieten terwijl je een jodenkoek of negerzoen nuttigt.

 2. JohnDoe77

  Slecht geschreven bericht! Nu lijkt het net of hij wilde trainen maat Bosz hem naar de medische dienst heeft gestuurd…. met een boete? Waarvoor dan? Te ijverig? Vaag verhaal!

 3. hubert

  hou eens op met bazour zo af te kraken stelletje negatievelingen altijd de onjuiste dingen insinueren. bazour had zich ziek gemeld daarna weer gemeld om te trainen masr de te huisje staf wilde dat hij eerst naar de medische staf ging voor onderzoek wat is daar mis mee?? ter bescherming van de speler vind I dat prima bazour heeft het bijgelegd en zijn fout ingezien potverdorie het is ee knul van 19 jaar doe eens normaal tegen de spelers ja natuurlijk mogen jullie kritiek hebven op de spelers maar doe dat eens normaal en opbouwend stelletje zeikers

  1. De seijs

   hubert deze jongen weet donders goed wat gebruikelijk is Wanneer hij zich weer meld na ziekte. Hij loopt al effe mee met de selectie, en is zeker niet de eerste na een blessure of ziekte die zich weer meld. Dus je kan je ??????er wel bij neerzetten. En dat hij dan hier commentaar krijgt is ook niet meer dan normaal!

 4. ritchy

  moet peter bosz zich ook melden bij de medische arts of dokter bij Ajax voor dat hij weer trainingen mag geven aan de groep

 5. EugAjax

  Zoals mijn eerder uitgesproken vrees, toen was ik nog niet overtuigd maar zo langzamerhand wel, kan Bosz niet omgaan met kritische mensen. Bij Heracles en Vitesse had hij nog autoriteit bij zijn spelers en dus moest pers het vaak ongelden. Nu blijkt dat hij niet de autoriteit hebt bij zijn spelers en nu deelt hij om de haverklap boetes uit en springen steeds meer kikkers uit de wagen. Het gaat nu even niet of hij 1,2 of 3 keer gelijk of ongelijk heeft, dit gebeurt nu echt te vaak. 3 keer in 2 weken. Hij heeft grip verloren op zijn selectie en het is wachten op de volgende clash. Ik zeg het nog een keer. Hij zal nu dit echt goed en serieus moeten gaan managen. Dmv eerlijkheid, consistentheid, en communicatie (juist met de spelers die al dan niet tijdelijk buiten de boot vallen). En niet meteen elke keer in de gordijnen vliegen en boetes uitdelen. Daar bereikt hij nu niks meer mee. Blijkbaar is hij vanaf begin teveel hak op tak beleid geweest en nu hij (toevalligerwijs door beker wedstrijd tegen Willem II) elftal goed heeft staan, zien de reserves dat ze in 1 keer geen snelle kans meer krijgen. Wat voor die bekerwedstrijd wel gebeurde. Dan gaan spelers vergelijken en als Bosz geen genoeg tijd steekt in het managen hiervan dan ga je dit krijgen. Voetballers zijn bij uitstek mensen die zeer veel duidelijkheid nodig heeft. Succes Bosz in de nabije toekomst hiermee, want dit moet een keer stoppen.

  1. woody79

   lastigheid is dat we een heel brede selectie hebben + zeer goede talenten. iedereen klopt op de deur. hard of zacht. fijne sint en piet iedereen!

    1. EugAjax

     Woody kijk nou uit man voor je het weet staat Sylvana voor je deur en ben je een racist…😄. Maar jouw voorstel is geweldig maak hem rood wit die piet!! Alleen heb ik dan wel een vraag? Zouden we dan aan Ajax discriminatie doen? Hahahaha. Maar brede selectie is iig een probleem en voorlopig krijgt Bosz steeds meer moeite dat te regelen

     1. woody79

      volgens mij zeg ik niets verkeerds. dat andere dat zo opvatten. zegt meer over hun moraal. ik bedoel er niets maar dan ook niets rascistisch mee. het is sinterklaastijd. laat sylvana maar komen. gaan we een kopje groene thee drinken of misschien wel rooibos

     2. EugAjax

      Woody je bent man naar mijn hart, ik vind ook dat je niks verkeerd roept. Vind de hele discussie toch al zwaar overdreven. Maar goed op naar een mooi sinterklaasfeest en dan vooral voor de kinderen.

     3. Remco425

      Vooral voor de kinderen inderdaad Eug. De volwassenen doen al genoeg hun best het Sinterklaasfeest te verpesten. Zowel voor als tegenstanders van Zwarte Piet. De kinderen interesseert het niet of ze zwart, paars of geel zijn. Die geloven alles.

     4. Amsterdamse Hagenees

      Het is donker, het is december en je ziet me niet, toch sta ik voor je deur want ….. ik ben zwarte Piet. Rijmpje gaat volledig de mist in met een regenboog Piet dus zwarte Piet moet blijven.

     5. PvL020

      Ze zijn hier om te voetballen en de beste moeten spelen en dat staat nu goed. De concurrentie is groot en als ze daar niet mee om kunnen gaan is dat hun probleem niet die van Peter. En dan zijn er wellicht nog regels afgesproken, net zoals als je terug komt van een blessure je een weddtrijdje meepikt met jong ajax bijvoorbeeld. Als je die regels niet accepteerd is dat het probleem van de spelers en niet van Peter. Ik denk dat het met het managen van de groep dus wel mee valt. Hij heeft in mijn ogen vorig seizoen al teveel gespeeld, ja en nu niet.

    2. dickst14

     Toen ik kind was . toen was zwarte piet zwarte piet en had ik nog nooit een neger gezien (die overigens licht bruin, gewoon bruin of donker bruin zijn). zwarte negers bestaan niet. zwarte pieten tot voor kort wel in de sprookjeswereld van kleine kinderen totdat …..
     kijk mevrouw simmons pffff

     1. Amsterdamse Hagenees

      Je hebt negers in diverse tinten, ook de zwarte tint. Je hebt ook blanken in zeer vele tinten tot spierwit toe.

     2. dickst14

      ik heb nog nooit een neger zo zwart als zwarte piet gezien. Maar goed ik kom niet zo vaak in Den Haag
      dus wie weet. Waar kan ik ze ontmoeten?

 6. AFCA my World

  Bazoer is ook tegen de staf aan het schoppen,doordat hij Weigerde te trainen,hij is niet geblesseerd maar doet aan werkweigering,hij had de kans om donderdag te spelen maar heeft zijn eigen glazen ingegooid,zo stom ! Werk hard en verdien je basisplaats terug dan heb je recht van spreken !

 7. Jimmy1971

  Zullen deze spelers zich nu niet xtra stom voelen , de kans komt ergens in het seizoen vanzelf , en nu staan ze er allemaal naast omdat ze muiten !!
  De Boer speelde ook vaak met dezelfde spelers , maar nu is de selectie gewoon beter , waardoor er minder garanties op speeltijd zijn !
  Maar dat hoort zo bij een club die top wil zijn !!
  Niet janken maar werken , zo zijn de echte mannen ook opgestaan ( blind , Schone ) ..

 8. Amsterdamse Hagenees

  Toch fijn dat EugAjax exact weet hoe het zit binnen Ajax en het is echt te hopen dat Peter Bosz zijn waarschuwing nu eens ter harte neemt. Ik voorzie anders toch echt problemen voor hem. Dank Eugie.

  1. De seijs

   Ik ga er vanuit dat als de sint en die zwarte knegten van hem het land uit gaan , dat je mee gaat!ah (imojc )

  2. EugAjax

   AH geloof me nog 2-3 spelers en je begint dezelfde gedachtes te krijgen!!! Velen zien het al de verkeerde kant opgaan als Bosz het geen halt toe roept. Ik begin nu ook te twijfelen of hij dat kan. Maar blijf jij hem vooral steunen, die loyaliteit siert je. Alleen is het in de laatste 30 jaar nog nooit zo een puinhoop geweest. 3 muitende spelers in 2 weken……………

   1. Remco425

    Het zijn de wisselspelers Eug. We hebben al eerder muitende spelers gehad, maar toen waren het telkens onze topspelers.

  3. EugAjax

   O ja en ik weet hoe het binnen Ajax zit, dat weten de meeste echte Ajacieden. Je bent als Ajacied namelijk altijd goed op de hoogte van je club, daar is niks mis mee en nu wil jij ook nog dat ze me ervoor gaan betalen geweldig maar helaas ik moet de eerste check nog krijgen van de club. Moet ik Sar toch maar even bellen, eerste klacht heeft hij dan aan zijn broek als Algemeen Directeur, denk alleen dat hij er niet wakker van ligt hahaha, je geeft me teveel credits dus

   1. Amsterdamse Hagenees

    Ben ook blij met je schrijf ik toch. Altijd handig een supporter in de kleedkamer die zaken ter plekke kan volgen en vervolgens uit de school mag klappen. Misschien moet jij het goede voorbeeld geven vwb omgaan met kritische mensen.

    1. EugAjax

     Ik ben ook blij met een kritisch volger van mij zoals jij bent houd me scherp !! Dank je daarvoor

 9. EugAjax

  Even off topic. PSV word hier even verneukt door Bayern: met 3-2 verloren in CL tegen Rostov. Hahaha. Nu zelfs overwinteren in EL op de tocht. Lachen hup Bayern

  1. KBouter

   Eug…ongeacht de uitslag vanavond heeft psv het nog volledig in eigen hand. Laatste wedstrijd winnen van Rostov overwinteren ze gewoon.

   1. EugAjax

    Klopt ik beweer ook niet dat ze dan uitgeschakeld zijn Kbouter, grote verschil is nu moeten ze winnen en anders was gelikkspel 0-0 en 1-1 voldoende geweest nu niet meer

    1. Amsterdamse Hagenees

     Ik hoop van harte dat PSV door gaat. Dat is goed voor het Nederlandse voetbal en goed voor de punten (dus ook goed voor Ajax)

     1. EugAjax

      Weer oneens, ik kan niet voor PSV juichen en dus gelukkig 2-0 achter jammer voor ze maar nu weten ze meteen even wat het is als ze echt in een CL waardige poule zitten met Bayern en Atletico. 1 punt uit 5. Nu hoor ik niemand meer buiten Ajax om dat PSV zo realistisch voetbal speelt en dat dat de weg is om in Europa succes te boeken. Het is pas goed voor NL als we weer ver komen met Hollandse school en niet met 5 man verdediging.

     2. Indojood

      Je hoeft niet voor de pisvlekken te juichen, dat doe ik ook niet. Maar het is wel zo dat NL, door de slechte prestaties van diezelfde pisvlekken, zeer waarschijnlijk geen vaste CL plaats meer zal hebben in 2018. Wat een ongelooflijke keienkop moet je zijn om te willen dat dit gebeurt en met instemming de verdere teloorgang van het NL voetbal te aanschouwen. En dat noemt zichzelf een Cruijff-aanhanger. Johan, die met zijn ideeën het hele NL voetbal wilden helpen.

     3. EugAjax

      Hey Indojood, grappig dat je pleidooi houd voor een club waarvan je de originele naam niet eens kan typen blijkbaar hahaha. En dan mbt Cruijff. Ja ik ben aanhanger. Dan juist zou je tegen PSV moeten zijn. PSV staat juist voor alles waar Cruijff een hekel aan heeft. Koopclub, Realistisch voetbal met 5 man (lees zijn columns maar terug ten tijden WK 2014), en financieel overeind gehouden door een gemeente garatnstelling, waar Cruijff vind dat je ten allen tijden jezelf moet bedruipen. Dus als Cruijff filosofie heilig is, en ik vind het een hele mooie filosofie, dan moet PSV er JUIST heel snel uit. Mbt Nederlandse punten. Ik ben wsl een van de weinige die deze trend juist even goed vind. Omdat je uiteindelijk nog maar drie of vier clubs mag inschrijven en dan worden de pinten niet meer door 6 of 7 clubs gedeeld en staat NL weer heel snel terug waar het hoort te staan. Als men dan ondertussen Eredivisie kleiner maakt a la wensen Jansen dan word NL topvoetbal weer veel sterker. Als laatste vind ik dat Ajax dermate goed moet zijn dat het zichzelf moet bedruipen qua resultaten en niet afhankelijk zijn van onze vrienden uit Rotterdam en Eindhoven. OK voor de compromis hoop ik dat Feyenoord vanavond wint. Ik gun het hun iets meer als Eindhoven en Man United mag eruit meteen omdat ze Van Gaal heel slecht behandeld hebben. Dus die moeten voelen dat hun actie absoluut geen zin had.

     4. EugAjax

      O ja Indojood ik vergeet erbij te vermelden..waarom wilden topvoetballers Kuijlen en Beveren niet meer in NL elftal spelen in jaren 70? Volgens mij omdat ene Cruijff wilde dat Ajax filosofie heilig moest zijn in NL elftal. O ja kwamen die topvoetballers niet van PSV………………..

     5. -buitenkantje rechts-

      Eens AH… internationaal se rijen sluiten en dtaan voor het Nederlands voetbal.. Zo ben ik morgenavond ook voor Feyenoord tegen Manchester..
      Straks ook niet meer juichen voor het Nederlands elftal als een PSV-er scoort? Kom op!

     6. EugAjax

      BR twee onvergelijkbare grootheden. NL elftal tegenover PSV of Feyenoord. Ik heb overigens meer respect voor Feyenoord dan voor PSV. komt bij dat ik natuurlijk wel voor NL elftal ben maar dat ik niet echt warm of koud word als ze een toernooi wel of niet halen. Stond niet te janken toen ze uitgeschakeld werden in zwakste poule laatste keer, stond ook niet super te juichen toen ze finale haalden. Ik vind Ajax moet goed genoeg zijn om zichzelf te bedruipen. Als we afhankelijk gaan worden van PSV en of Feyenoord dan zijn we echt diep gezonken.

 10. Amsterdamse Hagenees

  Als de baas (Peter Bosz) tegen je zegt je die dag apart gaat trainen en je laat controleren door de medische staf dan is dat een normaal verzoek. Een werkwijze die heel gewoon is en in ieder geval binnen Ajax al sinds jaar en dag geldt. Als je dat dan vervolgens gaat weigeren ……. dan kan je een maatregel verwachten. Dit laten gaan met bijv. de opmerking: maar de volgende keer wel luisteren zou het gezag van Bosz volkomen ondermijnen. Bosz laat zien dat hij zich niet laat piepelen. Standvastigheid en duidelijkheid is een zeer goede eigenschap, zeker bij een groep met veel jonge spelers. Er zijn verschillende grote/grotere trainers te noemen die exact hetzelfde zouden doen. Kortom in mijn ogen volslagen belachelijk om te denken dat Bosz dit verkeerd aanpakt. De spelers die er niet tegen kunnen …… wegwezen ongeacht je kwaliteiten.

 11. EugAjax

  AH, het gaat me om eerder in het seizoen. Er moet een onderliggende reden zijn waarom spelers als door wespen gestoken reageren op ‘normale’ verzoeken. Ik heb het niet over deze aparte gevallen, want allen lijken me een aanpak waardig. Maar gaat meer over de duidelijk borrelende onvrede. Die komt ergens vandaan. Ik krijg daar nog niet de vinger achter maar 3 spelers in 2 weken die over de schreef gaan uit onvrede, dan is er duidelijk wat anders aan de hand. Kan ook, en ergens hoop ik dat maar, dat het de trots/ego is van dit soort jongens. Maar ik vrees dat Bosz zijn controle verliest. We zullen het zien. Het zou mega zonde zijn want op voetbalgebied is hij Ajax meer dan waard. Nu nog cursus people management en het komt alsnog helemaal goed met Bosz

 12. KBouter

  Als je het hebt over controle verliezen, dat zijn/ waren Ghazi-Gudelj- Bazoer. Juist wisselspelers die zichzelf boven de groep plaatsen en een basisplaats eisen. Bosz en Ajax gaan hier gelukkig hard tegen optreden. Ghazi heeft gelukkig het goede spoor weer gevonden.

  1. EugAjax

   Ik hoop dat je gelijk hebt Kbouter en dat dit opzichzelf staande incidenten zijn maar ik vrees dat dit structureel gaat worden. Laten we hopen dat ik eens ongelijk heb 😄😄

    1. Indojood

     EugAjax is een apart figuur. Verwart een studie aan een universiteit met een cursus en noemt Bergkamp doodleuk de gangmaker van het plan Cruijff i.p.v. Cruijff zelf. En in dit geval hoor je hem opeens niet meer over de door hem onvolprezen Ajax-leiding, waarvan wij allen weten dat ze weliswaar Cruijff hebben verraden maar ze hebben wel Bosz aangesteld en ze staan 100% achter hem. Tsja, dat komt EugAjax nu niet zo goed uit in zijn poging om zijn gelijk te halen.

     1. Amsterdamse Hagenees

      De manier waarop Eug zaken met elkaar vergelijkt is zo vermoeiend en onjuist. Je vraagt je af welke cursus hij heeft gevolgd. Ik snap wel steeds beter dat hij over het eindresultaat geen openheid van zaken wil geven.

     2. Amsterdamse Hagenees

      Mijn mening wordt vervolgens direct door de persoon in kwestie volledig bevestigd. Anyway genoeg over gezegd (ook zo’n aparte manier om eerst je mening te geven en vervolgens direct de discussie te sluiten) oh ja, uiteraard met een hahaha.

     3. EugAjax

      AH cum laude geslaagd als je perse eindresultaat wilt weten. Totaal niet belangrijk plus wsl weer voer om mij als leugenaar of iets uit te maken, vandaar wat terug houdend geweest. Maar goed nu weet je het.

     4. Amsterdamse Hagenees

      Ik heb nergens naar het resultaat van je LOI cursus gevraagd, maar goed ik ben miljonair als je dat perse wilt weten. Betreft dezelfde totaal irrelevante informatie. Ik zal je echt niet uitmaken voor leugenaar, alleen als jij cum laude kan slagen moet het wel een makkie geweest zijn.

     5. EugAjax

      AH ik citeer je “je vraagt je af welke cursus hij heeft gedaan. Ik snap wel steeds beter dat hij over eindresultaat geen openheid van zaken wil geven”. En dat is er dan niet om vragen? Lijkt me wel hey? En dat jij miljonair bent weet ik al want je bent topconsultant (ook je eigen woorden). En consultants zeker in de top hebben een heel hoge fee en weten bedrijven altijd veel zaken en vooral tijd aan te smeren. Dus ja als je niet miljonair zou zijn geweest was je niet een top consultant maar een tob consultant. Maar iig alle respect man, want je moet echt wel wat kunnen als topconsultant. Jammer dat je die kwaliteiten nooit hier ten toon spreid.

     6. Amsterdamse Hagenees

      Eindresultaat in wat je hebt gedaan. Naar je cijfer heb ik nooit gevraagd. Jammer dat je de vragen niet op juistheid weet te beoordelen. Is een kwaliteit die je moet hebben. V.w.b je laatste opmerkingen: ik weet prive heel goed los van zakelijk te houden. Als je hebt opgelet weet je dat dit forum gewoon een uitlaatklep voor me is. Met vaak een biertje naast me of een lekker wijntje zoals nu.

 13. EugAjax

  Dank je voor compliment Indojood, ik ben inderdaad een aparte haha…de cursus mag je noemen hoe jij dat wilt? Waar jij je prettig bij voelt, ik vond het alleen mooi om mee te maken en heb veel geleerd. En het blijft je hoog zitten dat heb ik iig bereikt hahaha. Mbt Bergkamp. Bergkamp heeft iniatief genomen om met Cruijff te praten omdat Ajax Ajax niet meer is. Cruijff was de aanvoerder uiteindelijk. Alleen om zijn team te laten samenwerken had hij in Amsterdam moeten zijn. helaas kon dat niet. En daar is het fout gegaan. Niemand van TH heeft Cruijff verraden, dat zijn jouw woorden. En dat komt alleen omdat Jonk zo een schreeuwerd is naar buitenwereld. Anyway genoeg over gezegd. Mbt leiding Ajax en aannemen Bosz. Inderdaad Bosz is qua voetbal Ajax meer dan waardig, ook al geschreven op ander topic, en dus in dat opzicht een zeer goede keuze. Echter zijn onvermogen om met kritiek om te gaan kan een probleem worden, heb ik ook meteen bij aantrekken Bosz gezegd. Vooralsnog heeft hij nog steeds voordeel van de twijfel omdat ik vind dat merendeel van zijn werk doet hij fantastisch. Maar het moet nu wel genoeg zijn met onwelwillige spelers. Hij moet daar wat aan doen en kan signalen niet negeren. Als hij dat blijft doen en het word erger moet Ajax leiding concluderen dat ze een fout hebben gemaakt en moeten we op zoek naar een nieuwe trainer. Ja dan kan je het zien als kritiek op de door mij geprezen leiding. Maar ik denk dat Ajax bewust risico heeft genomen omdat zijn filosofie zo goed bij Ajax past. En zoals Overmars terecht zei.”zonder risico nemen krijg je ook de toppers niet”. Dus vooralsnog Bosz aanblijven

Reageren is niet mogelijk.