There are no ads, please add some


Zaakwaarnemer: ‘Kasper blijft bij Ajax ook al wil Everton 23 miljoen op tafel leggen’

1120ajax-nec_dolberg

Everton lijkt de eerste club die een serieus bod gaat uitbrengen op Kasper Dolberg. De club van trainer Ronald Koeman lijkt hiermee te willen inspelen op een vertrek van de huidige spits Romelu Lukaku die in de belangstelling zou staan van diverse Europese clubs. Een bod van 23 miljoen zou aanstaande zijn op de spits van Ajax.

Volgens de zaakwaarnemer van Dolberg, Jens Steffensen, heeft het voor clubs geen enkele zin om zich te melden voor Dolberg. De Ajacied verkeert in bloedvorm bij Ajax, speelt zich in de kijker, maar ziet het niet zitten om al een stap hogerop te maken. ‘Kasper geniet vertrouwen bij Ajax en speelt elke week, dat is momenteel het belangrijkste. Bij een grote club in Europa op de bank gaan zitten heeft geen enkele zin. Het gaat niet om geld maar om de ontwikkeling van Kasper en daarom blijft hij gewoon bij Ajax’.

Bron: VI


Gerelateerde posts

52 reacties

  1. Ajacied407

   23 miljoen is tegenwoordig een lachertje en helemaal voor Dolberg. Minimaal 50 miljoen over 2 jaar!

  2. Remco425

   Inderdaad Indo. Maar eindelijk lijkt er een zaakwaarnemer te zijn die het belang van de speler voorop stelt.

   1. Litmanen

    Laten we hopen dat het zo even blijft. En verder, 23 miljoen is lachwekkend voor een supertalent. Dat is hetzelfde als een bod van 75 miljoen op Messi. Dan komen ze bij Barca ook niet meer bij van het lachen.

    Op dit moment zou je alleen een bod van 100 miljoen serieus kunnen nemen, maar dan nog moet die jongen zelf nog willen en die indruk heb ik niet.

    1. jood84

     ik denk dat het heel verstandig is om veel minuten te maken als je jong bent en dolberg zijn talent heb, aan bankzitten heeft die niets. Dus laten we maar hopen en vertrouwen dat die jongen nog niet weg gaat

  1. De seijs

   Deze speler is teminsten verstandig. Dolberg blijft bij ajax omdat dat het beste is voor zijn ontwikkeling. Hoop dat er meer spelers zijn die hem volgen bij ajax.

 1. koote207

  Is ook veel en veel te weinig voor deze topper, nu zelf maar eens onze zakken vullen👊👊maar eerst nog 1/2 seizoenen bij ons!!

  1. HURBIE

   Idd 23 miljoen zou een koopje wezen voor iemand met zoveel potentie die kost over 2 jaar tussen de 60 en 80 miljoen op als hij zich zo blijft doorontwikkelen

 2. Iceman

  Ja pleur op koeman en koeman Kasper blijft bij ons aller Ajax kom over een jaartje of 3/4 terug met een betere bod dan 23miljoen dat is F*cking te laag veels te Weinig..

 3. woody79

  verstandig dat ie wil blijven. hij is een stuk slimmer dan die noor. hoe heet ie ook al weer 😁

 4. Vakje129

  Na elke wedstijd een hangslot op deze Toppen . Is niet te Koop💰💰💰💰💰💰💰💰💰

 5. Geroldkohlen

  is gewoon niet te koop voor de komende 2 jaar punt! dat koeman maar bij de lampen of kakkies gaat shoppen! en 23 miljoen wat een lachertje!!!!!!

 6. Dagrump

  Is ook geen mooie club voor hem😜. Nog een paar jaar bij ons en dan maakt ie een droomtransfer ❗️van mij mag ie nog 5 jaar blijven ❗️

 7. Dagrump

  Als milik al voor 30 miljoen verkocht wordt. En dan durven om 23 te bieden voor onze super spits. En op alle gebieden is dolberg veel beter dan milik. Niet om milik of te kraken ofzo

  1. f-side64

   hij is nual 4 klasse beter dan depay en daar had manchester u 33 miljoen € voor over dus reken maar uit hoeveel dolberg ajax gaat opleveren.

 8. JohnDoe77

  Verstandige zaakwaarnemer, lekker blijven en ballen de komende twee jaar. Kunnen wij genieten op de tribune en daarna een welverdiende transfer maken en Sierhuis het stokje over laten nemen!

 9. Antony

  Als ajax nou eens eerst dat belachelijke salaris plafond afschaft,dan zouden ze veel meer van dit soort talenten kunnen houden en krijgen,dan kunnen ze blijven tot ze een jaar of 24 ,25 zijn en dan zou ajax de hoofdprijs voor dit soort spelers krijgen ,en niet 23 miljoen maar het drievoudige daar van. En dan gaan ze direct naar de topploegen in europa !De echte goede spelers hebben geen tussenstation nodig !Die zijn als ze 24,25 zijn al volwassen en sterk genoeg ,ze hebben dan al goed verdient hier in amsterdam en zijn dan klaar voor europa ! En wij hebben dan veel meer plezier met dit soort jongens en voor de spelers die dan elk jaar championsleague kunnen spelen en geloof mij als je zo,n groepje jongens en 2 of 3 ervaren spelers hebt die wat hebben meegemaakt en die ook nog een goed salaris kunnen krijgen kan je echt serieus meedoen,in europa ! En het gaat dan 2 kanten op ,jonge spelers komen dan graag hier hun carriere beginnen en ons nationale niveau schiet dan ook weer omhoog! Mvg Antony van unen

 10. EugAjax

  Zaakwaarnemer maakt kleine verspreking als hij het al zo letterlijk heeft gezegd. Bij een bod van 23 mln hoeft Kasper niet eens na te denken of hij wil blijven of niet. Maar goed om te lezen dat Ajax en Dolberg op 1 lijn zitten, kunnen we nog jaren van hem genieten😄😄🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 11. PvL020

  Hoop echt dat hij blijft en dat geloof ik wel. Maar hoe is het toch godsmogelijk dat iedereen altijd maar denkt om hem voor dubbeltje op te kunnen komen halen. Milik was €41mlj en Dolberg is zeker €50mlj waard!!!

 12. Amsterdamse Hagenees

  Maakt me geen moer uit hoeveel pepernoten er gegeven moeten worden. Als Dolberg nog 3 jaar blijft mag hij van mij daarna gratis weg. In die drie jaar levert hij ons al genoeg goud op als hij zich zo door blijft ontwikkelen.

 13. Gert Ajax

  Drie jaar hoop ik ook maar hoop ook dat hij nog een keer bijtekent voor de transferwaarde.
  Tuurlijk moet er gecasht worden je bent Ajax een voetbalclub maar, ook een bedrijf.
  Het gat financieel met de top wordt alleen maar groter en groter daarom ook cashen.
  Maar eerst een tijd van hem in de arena genieten.

  1. Amsterdamse Hagenees

   Voorlopig heeft Ajax centen zat en komt er in de winterstop ook weer het nodige binnen. Als Dolberg nog beter wordt heb je mede dankzij hem vele miljoenen CL extra. Daarnaast is hij dan 3 jaar mogelijk boegbeeld van Ajax wat ook de nodige centjes in kas brengt. Daarna maakt het mij echt geen moer uit wat hij nog kan oplevern. Ongetwijfeld een leuk bedrag maar wees ook blij met het behaalde resultaat van de “investering” Aanhaken bij de Europese top op financieel gebied is en blijft een utopie.

 14. EugAjax

  Eens Gert Ajax, bel jij de zaakwaarnemer dan maar even. Hopelijk luistert hij naar je 😄😄

 15. Gert Ajax

  Die zaakwaarnemer lijkt me wel een verstandige vent.
  Die wordt er zelf ook niet beroerder op die man koopt straks heel legoland op.

 16. -buitenkantje rechts-

  Geloof wel sat hij komend seizoen nog voor Ajax speelt. Wat ee daarna gebeurt hangt af van zijn ontwikkeling en de bedragen die geboden worden.. Ervaring leert dat contracten vervagen bij hoge bedragen..

Reageren is niet mogelijk.