There are no ads, please add some


Sierhuis hoopt op Barcelona, Real Madrid of Manchester City in volgende ronde Youth League

0805kaj_sierhuis

Kaj Sierhuis was dinsdagavond opnieuw belangrijk voor Ajax onder 19 dat een 2-1 overwinning boekte op PAOK onder 19 en daardoor de volgende ronde van de UEFA Youth League heeft bereikt. Sierhuis hoopt bij de loting op 12 december op een tegenstander van formaat.

‘Laten we nu maar loten tegen een topploeg zodat we kunnen laten zien waar we echt staan. De wedstrijd tegen PAOK sloten we winnend af maar in het begin waren we niet scherp genoeg. Na dertig seconden kregen zij de eerste grote kans en kom je dan met 0-1 achter dan kan het een lastige wedstrijd worden. We mogen onze keeper Jeffrey de Lange dan ook dankbaar zijn want hij had een aantal zeer goede reddingen’. Sierhuis wist na zijn prachtige omhaal in de vorige wedstrijd tegen Breidablik opnieuw te scoren en dat stemt de speler tevreden. ‘Ik hoop nu op een topwedstrijd zodat we ons kunnen meten met de echte Europese topploegen. Geef mij maar de beste van de beste, dat lijkt me echt geweldig’.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

18 reacties

 1. marcussboss

  dat zijn mooie affiches en een mooie uitdaging! laten we hopen dat ze het weer op hen naam weten te zetten!!

 2. Iceman

  Ja ja niet misselijk die namen maar wel rieel blijven en je zelf blijven wel een goede nivue om te kijken hoe ver dit jeugdig Ajax is. Dus doe maar.

 3. Indojood

  Sierhuis heeft gelijk. De A1 moet nu maar eens echt getest worden want het gaat wel heel makkelijk allemaal.

 4. Charka53

  Sierhuis heeft gelijk ze moeten maar met de billen bloot dan zien we gelijk hoe ver Ajax is en of de weg oplevert waar ze zijn ingeslagen.

 5. Amsterdamse Hagenees

  Gewoon eerst City verslaan, daarna Real en dan Barcelona alle hoekjes van het veld laten zien. 😁

  1. Remco425

   En in de finale eindelijk dat bijelkaar gekochten Chelsea van de troon stoten. Ook in hun opleiding leiden ze niet op, maar kopen ze het team bijelkaar.

 6. afcadeluxe

  sierhuis is toch lekker bezig,scoort aan de lopende band en past bij ajax om je met de besten te meten

 7. JohnDoe77

  Super goed voor de ervaring van die gasten. En toch iedere keer weer een knappe prestaties, zie je mooi aan hoever je kunt komen als Ajax wanneer het grote geld nog geen echte rol speelt!

Reageren is niet mogelijk.