There are no ads, please add some


Van Hanegem ziet Dolberg het liefst in de winterstop vertrekken

1120ajax-nec_dolberg2

Kasper Dolberg had zondag in de thuiswedstrijd tegen NEC al binnen 37 minuten een hattrick te pakken en Willem van Hanegem wist niet wat hij zag. De oud-middenvelder van feyenoord en Utrecht is zeer gecharmeerd van de aanvaller en ook ‘de kromme’ is niet blind en zegt in het Algemeen Dagblad dat de negentienjarige Deen ‘een grote speler’ wordt.

De Kromme vindt dat Ajax met Dolberg een geweldige transfer heeft gedaan, maar vraagt zich tegelijkertijd af hoe het kan dat andere clubs zo hebben liggen slapen. “Die struinen de hele wereld af op zoek naar talent en dan zien ze Dolberg over het hoofd. Gisteren keek ik naar Barcelona. Daar deden tegen Málaga een paar sterren niet mee. Dan zie je dat wat er achter zit middelmaat is. Die zijn echt niet beter dan Dolberg hoor.”

“Als hij normaal blijft, niets breekt en niet de weg kwijt raakt, dan gaat hij bij de grootste clubs van de wereld spelen. Sterker nog, het zou me niet verbazen als ze hem in de winterstop al komen halen”, besluit Van Hanegem. Die laatste opmerking lijkt eerder op hoop uit het feyenoord-hart van Van Hanegem dan werkelijkheid te gaan worden want Dolberg liet zelf echter weten nog jaren in de Amsterdam ArenA te willen voetballen; zijn contract loopt ook nog tot medio 2021 door.


Gerelateerde posts

57 reacties

  1. marcussboss

   schijt in zn broek dat dolberg ons naar het kampioenschap schiet! jammer voor die kakkerlak, maar dolberg schiet ons de komende 3 jaar nog even naar het kampioenschap!!😂😂😂

   1. De Ajacied

    Nee kakkie Willem
    Dolberg blijft nog héél lang bij Ajax
    Jankerds al die kakkies
    ❌❌❌

  2. De seijs

   Een echte kakkerlak die kromme. Alles en iedereen moet wijken voor de titel in 010. Maar dat gaat niet gebeuren kromme. Hoe hard ook iedereen er mee bezig is om die kakkerlaken de titel te schenken. WZAWZDB

  3. AFCA my World

   Absoluut bang dat Dolberg zijn cluppie dwars gaat zitten,maar Ajax is niet alleen Dolberg er lopen ook goede spelers om hem heen die hem bedienen en zoeken, Bosz de kakkerlak heeft het nu toch voor elkaar !

  4. paulvos

   Zou je wel willen kakkerlak, hij begint ‘m al te knijpen, hij krijgt al in de gaten dat het toch wel moeilijker wordt voor ze om kampioen te worden en ik bespeur iets van jaloezie, ha ha.

   1. Amoebe

    Jezus wat een trieste reacties hier zeg.

    Het is toch mooi dat van hanegem dit zegt en het is ook een compliment naar ajax en dolberg toe juist!!

    Dat willem achter zijn club blijft staan door dik en dun is prijzenswaardig….daar kunnen een hoop supporters nog een hoop van leren!!

    Leer eens gewoon lezen mensen en waardeer het wat een ander zegt….hij zegt niets negatiefs en is gewoon pro feijenoord.

    Als het aan de meeste zou liggen hier dan speelde ajax de competitie alleen omdat elke andere club kut met peren is en ze deze per direct moeten opdoeken.

    Geniet van het goede van ajax en laat de rest er gewoon jaloers naar kijken!

     1. 11Younes11

      Sluit me volledig bij Amoebe aan. Een van de meest karakteristieke voetballers ooit toont respect voor het talent van Dolberg en het enige dat iedereen hier roept is kakkerlak dit, kakkie dat… Kinderachtig en triest.

  5. creutz1977

   als ajax slim is… contract openbreken.. zwaar opwaarderen… En weer 5 jaar vastleggen… zo’n klasse spits moet je waarderen

 1. Valentino

  Jammer voor Willem maar Kasper gaat ons de komende 3 seizoenen eerst nog kampioen maken.

 2. Geroldkohlen

  zou willempie wel Willen ja, dat dolberg verkocht gaat worden in de winter hahaha!! bange kakkerlak!😂

 3. KBouter

  Eindelijk eens een goede post van de Kromme. Al jarenlang is hij de weg en realiteit kwijt, maar hier heeft hij gelijk.

   1. Indojood

    Klopt, heb uiteraard een hekel aan 010-zuid als club maar voor mensen als Van Hanegem en ook Wim Jansen heb ik veel respect.

    1. De seijs

     Ja het is alleen jammer voor Willem dat ze hem liever niet in de kuip zien. Dat zegt ook wel wat over Willem!

    2. dickst14

     Ik ook. Dat zijn echte clubmensen. Van Hanegem heeft bovendien staan huilen en kon niet reageren van verdriet toen Cruijjf overleed. Dat kunnen er een aantal bij Ajax niet zeggen. Respect.

  1. Remco425

   Klopt Indo, ik ook. En iedereen die hier zo agressief reageert, en dat zijn ze bijna allemaal, die hebben alleen de kop gelezen en niet het artikel. De kop slaat namelijk nergens op. Het enige wat hij zegt is dat het hem zou verbazen als hij niet vertrekt. Niks over dat hij hem graag ziet vertrekken. Het enige wat niet klopt wat Willem in dit stuk zegt is dat topclubs hem over het hoofd hebben gezien. Hij kon weldegelijk naar grotere clubs, maar Dolberg heeft bewust voor Ajax gekozen. En om deze reden zal hij deze winter ook niet meteen vertrekken.

   1. Amsterdamse Hagenees

    Daarom wil ik nu geen onderdeel zijn van de redactie. Ten eerste te weinig aandacht voor Johan en ten tweede gebruiken ze rgelmatig “Telegraaf” koppen. Puur en alleen omdat de app vrij handig is t.o.v. AS, zit ik hier.

    1. Remco425

     Klopt AH, ik zit er steeds meer over te denken hier te vertrekken. Het is dat er nog een paar zijn waar je een goede discussie mee kan hebben. Telegraaf koppen of VI koppen. De Telegraaf heeft de Privé bijlage, VI is de Privé van het voetbal en deze site begint aardig de Privé van Ajax te worden…

    2. Indojood

     Inderdaad, gebrek aan aandacht voor Johan is hier stuitend. AjaxTotaal is pro-Cruijff maar heeft weinig leden. Ik plaats af en toe iets op AS. Hun aanbod is gevarieerder met videos, achtergrondartikelen en opiniestukken. Ik zit hier al sinds januari 2011, eerst via Ajax1.nl maar toen er nauwelijks aandacht was voor Cruijff’s biografie ben ik gaan twijfelen over deze site.

 4. f-side64

  dat zo’n seniele kakkerlak zich er druk maakt zegt genoeg over de angst in 010 voor casper

 5. Gert Ajax

  Willem heeft nog geen eens zijn veterstrikdiploma😜
  Laat die kakkerlak lekker lullen.
  Hij is gewoon stinkend jaloers

 6. Iceman

  Ja en dat geld ook voor die Ramond kakkerlak snuiter ik bedoel sluijter met zijn tweet gisteren ik wens Dolberg een winterse transfer naar een top club in europa wat een zak is dat en die vriendin van hem ook die Fatima Morera De kakkerlak soort zoek soort maar Dolberg bijft gewoon bij Ajax.

 7. Charka53

  Wat een lul die van Hanegem hij is bang want Kaspar gaat er voor zorgen dat feijenix geen kampioen wordt 😀

 8. -buitenkantje rechts-

  Luister liever naar wat Dolberg zelf hierover zegt.. Namelijk dat hij de komende jaren zeker nog bij Ajax speelt.. Helaas voor alle Feyenoorders..😜

 9. Velibor

  Nou jongens ben bang dat Willem de enige kakkerlak en misschien Wimpie Jansen zijn met voetbal verstand. En wat Jopie was voor ons dat is Willem voor hun en komt bij hij zegt toch dat het een grote gaat worden of al is dus enig respect voor die seniele ouwe man mag wel…..toch?

  1. Remco425

   Klopt Velibor, hij praat alleen maar met respect over onze speler. Maar de meesten komen niet verder dan de kop van dit artikel. En die is verzonnen, dat heeft Willem helemaal niet gezegd.

 10. JohnDoe77

  Die Van Hanegem heeft op zich wel gelijk, alleen maakt de kop het alsof hij er op hoopt. Hij is reël en zal het voor een jonge speler ook slimmer vinden als die nog even bij een kleiner club bliift voor ervaring. Goed gezien dus, nu hopen dat we hem kunnen houden voor twee jaar!

 11. Amsterdamse Hagenees

  De kop is (weer) aardig suggestief. Ik heb het artikel gelezen, niks mis mee. Gelukkig hebben hier nog een paar mensen respect voor grote voetballers ongeacht waar ze gespeeld hebben.

  1. Remco425

   Je drukt je met suggestief nog aardig uit. De redactie liegt met deze kop gewoon de boel bijelkaar.

 12. EugAjax

  Willem van Hanegem heeft groot gelijk. De druk op Ajax gaat groot worden om hem lang te kunnen houden. Gelukkig heeft Dolberg een goede kop en weet hij volgens mij precies wat hij wilt of niet. Hij geeft aan vele jaren te willen blijven en ik twijfel er niet aan. Ondertussen mooi om te lezen dat een oer Feyenoorder zo kan genieten van een Ajacied. Lees zijn columns altijd graag. Net als vroeger Johan, tevens afgelopen week gewelidg interview met Wim Jansen in Telegraaf. Moet AD en Feyenoord doorn in oog zijn dat contacten van Jansen met Telegraaf beter zijn😄😄. Mooi ook hoe Jansen onze Hulshoff een inovator noemde. Zo hoort het grootheden kijken verder dan alleen hun eigen club. Rivaliteit is goed, heerlijk zelfs maar we hebben elkaar nodig !! Op naar Eredivisie voor 10 clubs max. Dan hebben we 4 keer Ajax tegen Feyenoord, PSV en AZ bijv. Zou heel mooi zijn en we gaan met sprongen vooruit!!

  1. Amsterdamse Hagenees

   4x is ook beetje teveel van het goede hoor. Klassiekers en toppers moeten ook speciaal blijven. We hebben nu al de kans elkaar 3x tegen te komen voor de beker. Dat is voor mij wel genoeg 😊

 13. Jimmy1971

  van Hanegem en Jansen zijn grootheden in het voetbal , net als JC en bijv. Rijkaard !
  Als zulke mensen dit roepen over Dolberg moeten we alleen maar trots en blij zijn dat hij bij ons cluppie is !!!
  Maar respecteer toch eens allemaal grootheden uit het NL voetbal , voor welke club ze ook zijn ..

 14. vak411

  Ik zeg nix.. volgens mensen hier moet ik me minder met feyenoord bemoeien… ps.. wie is van Hanegem?

 15. afcadeluxe

  tja willem hoop maar lekker verder dat dolberg vertrekt en dat jullie kampioen worden….

 16. BobbyHaarms

  Hij blijft nog een jaar of 3. Ben benieuwd hoe vaak hij in die jaren wel niet gaat scoren tegen Feyenoord 😁

Reageren is niet mogelijk.