There are no ads, please add some


Schöne over contractverlenging: ‘Praten kan altijd’

1120ajax-nec_schone_sanchez

Lasse Schöne staat open om in gesprek te gaan met Ajax over contractverlenging, zo laat de Deen weten tegenover De Telegraaf. De middenvelder heeft een aflopende verbintenis, maar staat open voor contractverlenging. “Praten kan altijd, natuurlijk. Ik hoef niet meer naar het buitenland. Daar ben ik al. Ik neem altijd beslissingen op gevoel. Dat heb ik altijd gedaan en het is ook de reden waarom ik afgelopen zomer niet wegging. Het was niet de juiste kans en dan ga ik niet weg bij zo’n prachtige club als Ajax. Nog een jaartje met Kasper spelen, zou geen straf zijn, nee.’

Aan het begin van het seizoen leek Schöne genoegen te moeten nemen met een plek op de reservebank. In tegenstelling tot Gudelj en El Ghazi toonde de Deen zich wel een op en top prof en knokte zich terug in de basis. Inmiddels is hij wederom een vaste waarde en kan Peter Bosz niet meer om de controleur heen.

 


Gerelateerde posts

36 reacties

  1. Litmanen

   Op onze knieen: please Lasse blijf nog twee jaar. Je bent al jarenlang mijn favoriete Ajacied en dit seizoen ook nog de beste! Elke week weer haal ik opgelucht adem als je bij de eerste elf staat.

   Bovendien heb je ons in het verleden zo vaak gered dat je alleen op basis daarvan al moet blinven!

  2. marcussboss

   dit is zo’n bruikbare speler! Wanneer hij op de bank komt knokt hij zich altijd terug in de basis! Als we het over mentaliteit gaan hebben dan mag gudelj wel even met schöne gaan praten, want wat een mentaliteit heeft schöne zeg!! ik hoop dat hij blijft en anders gun ik hem een fantastische transfer!!

  3. koote207

   Dat zou lekker zijn, maar als hij zo blijft spelen zal de interesse te groot zijn om te kunnen blijven😅

   1. HURBIE

    Hij zal wel moeten bijtekenen van ons hij is te bepalend voor dit team
    Een echte voorbeeld Prof

   1. BobbyHaarms

    Zelfs een jaarsalaris van 2.5 miljoen netto als je het mij vraagt. Gisteren ook weer een schitterend doelpunt, een kroon op zijn werk. Ajax, niet treuzelen nu maar maak hier gebruik van voordat een ander dat doet!

 1. Reservewissel

  Schone zet de lijnen uit en is erg bepalend. Een speler zoals hij met die ervaring haal je niet zomaar terug. We hebben hem voor niks gehaald, waarom zouden we hem niet tekengeld betalen om hem zo te laten blijven? Een speler halen kost ook geld.

 2. giorgio76

  Respect!!!!👍🏾 blijf maar gewoon want dit is je thuis en dan later beginnen als jeugdtrainer!!!👍🏾

 3. AFCA my World

  Elk jaar weer laat hij zien dat hij op en top prof is,heel vaak 1 van de beste spelers op het veld, helaas ook vaak ondergewaardeerd , hopelijk blijft hij toch, is heel belangrijk voor Ajax, straalt rust en controle uit , geweldig om er zo’n speler er bij te hebben ! 👍🏻

 4. KBouter

  Mooi gezegd van hem…2 jaar verlenging geven en daarna als jeugdtrainer. Zijn gezin wil graag in Amsterdam blijven. Modelprof!!*

 5. Gert Ajax

  Beste salaris geven dat er is.
  Hij heeft immers de beste mentaliteit en heel veel voetbalkwaliteiten

 6. Charka53

  Gewoon tekenen en na je voetbal carrière de jeugd van Ajax normen en waarden bij leren.

 7. Brokamp

  Sorry, opnemen inde technische staf.
  Hij is met een Nederlandse vrouw getrouwd en wil graag hier blijven na zijn loopbaan.

 8. JohnDoe77

  Altijd doen! Model prof en je ziet hoe belangrijk hij nu nog steeds is!! Bepalende speler!

Reageren is niet mogelijk.